Отговори
# 210
Юлиян ги е спечели, Веско е бил втори (доколкото си спомням... ех, старост нерадост 😜😂).

# 211
Юли разбрах е печелил 2 пъти финалната игра, а Весо е бил втори. Третият път Добрин става първи и вече може да се гласува за него уж. Това е бил номера за мен Добрин да издрапа до 1 или 2 място и да отиде на вота на зрителите, а после по-добрия печели . Там лесно се манипулира кой как е гласувал, ако решат, няма как да се провери мисля. Весо е нещо протестирал май и се е преигравало. Но защо го е правил не разбрах, така щеше да е на вота и няма сметка реално. Даже беше летял да дойде за поредното преиграване. Амелия Мира май беше споменала на човек от темата, че ще бъдем много изненадани и разочаровани. Явно и те са знаели и всичко е било под контрол. То сякаш кой-знае какво е , та не са обективни и реални нещата, все пак е състезание и не разбирам всичките тези въртележки, шашми, отблъскват зрителя и с това губят самите продуценти.

# 212
  • Другата България
Хе-хе, каква "изненада"!
Веко не казва нищо ново, нищо, което ние не знаехме, аз в частност.
Колко писах за това в онази тема, колко ми скачаха разни лели и искаха доказателства, че всичко било измислица, колко битки персонално водех там.....повече и от тези на Юли.
Но и аз до последно не се отказах, докато не заключиха темата.
Когато съм права и го знам, хапя и държа до край.
Помните ли, че писах как целта е била Веско да е прецакан? Дано помните.
Ето, сега, година след това той го потвърждава. Веско е станал персона нонграта когато е започнал да вади кирливите ризи на продукцията заради необезопасените игри и липсата на всякакви предпазни средства, помните колко играчи се контузиха, той още не може да прежали отпадането на Георгиус поради тази причина. И не само той, знаете колко още имаше, да не ги изреждам.

Няма как да го напиша в онази тема, а и няма смисъл, аз за себе си истината я знам, още тогава я знаех.
Целта беше Добрин да стигне финал, защото там вече беше ясна прецаквацията с СМС-ите, защо тази година не беше такъв финала? Риторичен въпрос.
С СМС-ите манипулацията е недоказуема, и те го знаят, знаеха го и тогава.
Ако бяха изправили Юлиян срещу Добрин, в директен финал като снощния, Добрин беше аут. А Юли не трябваше да спечели.
Та на първа битка Добрин върви трети. Преиграване - лоши метеорологични условия,  "вятърът гаси факлите".
И не, не ме питайте кои факли, прекрасно знам, че в играта нямаше факли. Сами си направете изводите.
Че и игрите са били различни.
Това го пиша за първи път тук, ама днеска съм на кеф.
Втора битка - различна игра, вече видяната. Добрин е трети. И хоп - "сгрешена задача" на Веско. Как и защо - мистерия.
И вече битка №3 я видяхме всички.
Това е, който иска да вярва, това е инфо от ИГ от чат с участник, но все още не мога и няма да кажа кой, защото съм дала дума.

Та да гледам сезон 2 ли???
По добре Даяна и Данчо, но на Тупарев нагласените неща повече никога.

# 213
Хм, пуснах си рекламата на Черешката - Манчев каза, че той също ще дава оценки. Да не обърка сметките на някои хора? Всеки сезон се намира по някоя кикимора, която снижава оценките на останалите, за да вземе "скъпоценния" пластмасов плакет.
Дано да е направено така, че решаващият глас да е негов, а не да е наравно с останалите.

# 214
Няма как да го напиша в онази тема, а и няма смисъл, аз за себе си истината я знам, още тогава я знаех.

Това е същата история като с Юлиян, който не отиде при Гала. Сто пъти написах, че не е отишъл, защото не е пожелал, а не защото не са го поканили. И сто пъти се прие като все едно се опитвам да наложа някому силното си предположение, а не че разказвам факт. Няма смисъл да водиш диалози с хора, които не желаят да спрат за минута и да чуят, какво им казваш, а участват в разговора, за да те надвикат. Ми добре, все ми е тая Grinning
Ние си поговорихме тогава и с участници, и с близки на участници. Който каквото знае - знае. Няма да водя чужди битки, но хората са прави да искат истината да се знае и се надявам сега, като са от два сезона, ако могат и ако искат, да му свият сармите на големия продуцент.

# 215
Тази Хищница мислех, че е Райна, пък то..Не я знам Кристияна, не я помня, не ми е известна. Жалко, че отпадна преди булката, много ми харесваше. Баба Яга ще спечели то е ясно. Заслужава наистина.

# 216
Изказването на Халваджиян беше излишно, само разстрои Невена, която преди това каза, че има неща, които не иска да коментира. Не трябваше.

# 217
Изказването на Халваджиян беше излишно, само разстрои Милена, която преди това каза, че има неща, които не иска да коментира. Не трябваше.

Искаш да кажеш Невена?

# 218
Да, поправих го.

# 219
  • София
Яката Баба Яга!
Много ми е кеф! Поне в това предаване спечели моя фаворит! Страхотен Боби!  HeartHeartHeart

А Лоизу аз я познах чак на "Притури се планината"  .... Иначе дотогава и на мен ми беше тъмна Индия... От Х-фактор е, Фани.

# 220
  • Другата България

Това е същата история като с Юлиян, който не отиде при Гала. Сто пъти написах, че не е отишъл, защото не е пожелал, а не защото не са го поканили. И сто пъти се прие като все едно се опитвам да наложа някому силното си предположение, а не че разказвам факт. Няма смисъл да водиш диалози с хора, които не желаят да спрат за минута и да чуят, какво им казваш, а участват в разговора, за да те надвикат. Ми добре, все ми е тая Grinning
Ние си поговорихме тогава и с участници, и с близки на участници. Който каквото знае - знае. Няма да водя чужди битки, но хората са прави да искат истината да се знае и се надявам сега, като са от два сезона, ако могат и ако искат, да му свият сармите на големия продуцент.
Врабчо, знаеш аз колко наистина воювах в темата, за да убедя хората, че има манипулация и преиграван финал. То всъщност те са си прави, като няма нищо насреща като инфо, как да повярват? А и много хора мразеха Юлиян, помниш, имам чувството, че някои от тях ей така, просто от злоба го правеха, а не, че не виждаха, че няма по-заслужил от него. Затова и се отказах в един момент, малко преди да заключат темата.
Но наистина през цялото време /след финала/ си пишех с близка, и то много близка на една от участничките, а после и с един от мъжете. Хората, ако ги предразположиш, стават много словоохотливи.
Отделно много потребители, познати, близки, роднини на участници ми писаха, то май нямаше някой, който да го защитава повече от мен тук, и то като събереш 2+2+2+2=200000 бинки в джоба на Добрин. И прецакани Веско и Юлиян. Защо станаха толкова близки след предаването? Не ми се навлиза сега в детайли, че ще започне да ме боли пак главата, а не искам, рано или късно истината за оня преиграван финал ще излезе наяве, и не само тя. Ей така, за морално удовлетворение на някои хора.
Поздрав за всички в тази връзка с една стара, но златна снимка:

# 221
В момента по БТВ Комеди дават "Take me out" - Формат за запознанства, с дублаж на български "Покани ме на среща", може някой ден да направят и български вариант

Утре, т.е. вече днес приключва и Маскираният певец, а в неделя Мастър Шеф.
И реално остава само Фермата за следващата седмица. Simple Smile

Не е само "Фермата", и финалът на "Завинаги" е в петък. Нали пишете за сериали? Щом пишете за финала на "Братя", значи трябва да се спомене и финалът на "Завинаги". Има логика. Макар че аз бях против изобщо да се разискват сериали и в тази тема, при условие, че има стотици теми за сериали в този форум, а заглавието на темата е "минали, настоящи и бъдещи ФОРМАТИ"

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 23:37 от diziler

# 222
Мери, разбирам те Hug Така беше, но това си остана в миналия сезон. Всичко, което се случи, беше благодарение на Юлиян. Ако нямаше такъв чешит в сезона, щеше да е същата боза като този. По повод на споровете в темите и т.н., аз за себе си тъкмо установих нещо - по-приятно ми е да гледам предаванията без да пиша в съответните теми точно в този форум. Изключвам тази. По ред причини хейтът, надвикването и класните ръководителки ми идват в повече. Така че ако има трети сезон на Игрите, пак ще си го гледам, но ще сведа четенето и споделянето до тази тема.

# 223
  • София
diziler,
Май не се изразих правилно. Може да се коментира всичко. Това си е 'Спам секция' Няма правила, в смисъл такива каквито ако отидеш във 'Филми и сериали' секцията и пишеш за реалити формати ще те докладват и изгонят. И обратното ако пишеш за сериали и филми в секцията за ТВ формати пак ще те смъмрят.
А иначе реално погледнато едно 80, 90% си пишем именно за ТВ форматите, защото явно това е общата свързваща страст на болшинството потребители, които пишат тук. Simple Smile

# 224
Моля, моля, и  аз съм от върлите фенки на Юлката. Що постове написах, що чудо и как се ядосвах, то цяла книга мога да издам от писанията си тогава. Много се дразнех, ама много. Но пък имаше тръпка, беше война на световете -миролюбивите и лошите, бе...чудо беше и повечето тук го помним. И какво от това? Добата си харчи парите и свирка, справедливост нямаше, та...Та чак и във фейса се репчих, бе.. но там всички бяха за Юлката, само няколко трола пишеха простотии. В темата  тогава имаше анкета и гласуване помните. Юли печелеше с 3 към 1 за Добрин и Весо общо двамата и пак някои си държаха на своето, че зрителския вот не бил манипулиран.

За сериала Завинаги и аз го гледам, но понякога изпускам, като се засичаха с Игрите. Много ми хареса, нищо че е турски, почнах ей-така да го гледам случайно и ...почти нямам изпуснат епизод. По действителен случай казват че е и това още повече ми направи впечатление, ееее може би е поукрасено нещо, но е нормално. Хубав филм, жалко и че той свършва, наистина няма да има какво да се гледа.
Баба Яга беше страхотна, а избраните песни са ми едни от любимите. Но и Хищницата е ...супер. Много талантливи хора имаме, направо ме е яд как не се ценим, как не можем да се покажем на света или как да го напиша, ама...хубав народ сме, умен, талантлив, ама все нещо не стига бре...

Общи условия

Активация на акаунт