Отговори
# 510
Еййй, тази Ваня...не може да се сдържи бре поне 5 минути. Веднага жегна жиужицуто и що те могат да тренират, а фитнесите са затворени. После Тодор я тормозел, ма... Говорят и за ваксините.

# 511
Това сигурно се коментира в друга тема, но понеже ги пуснах и говорят за ваксината, ще се изкажа и аз Wink В момента, в който стане задължителна, ще започнат да се продават фалшиви документи, че си ваксиниран. Няма сила, която да накара хората, които не искат, да се ваксинират.
А, ето и Ваня мисли като мен.

# 512
В Пресечна точка -предаване по нова телевизия от 16 ч до 16.30ч участват Ваня, Любо и Милен
Сега почва и тримата ще коментират различни теми за вируса, политически, спортни и т.н.
май ще е цялата седмица, така поне са гостите там

Дано успеят да кажат по нещо, че нашите тъпи журналисти задават въпроси, и тъкмо да рече човека да отговори и го прекъсват, започва се едно куткудякане, и на края госта си тръгва без да се е разбрало за какво е поканен въобще. Тази седмица гледах в Търси се Нели и Сано. Нещо старо е било. ЕМи не можаха да кажат нищо хората. Ония кокошки се убиха да ги прекъсват. КОга преди време Краси от предната ферма по някакво сутрешно. Прексъваха го, прекъсваха го и нищо не чух от него. Освен неграмотни, сричащи, се оказаха и доста тъпички журналята, с големи заявки по телевизиите.

# 513
Останах с впечатлението, че Милен напълно подкрепя прилагането на ваксините. Аз също принципно мисля, че те са по-малкото зло, но специално с тези бих изчакала, защото имам много алергии, което в този случай може да се окаже опасно.

# 514
Имаше съобщения за ваксинирани хора с алергии, които са получили тежки реакции. Това е ново нещо и се използва като извинение, за да се затворят границите.

# 515
Значи до 17ч е предаването. Сега приключи. От 16ч 10 мин мисля почна до сега. Утре май пак те ще бъдат гости и коментират различни теми. Поне миналите предавания така бяха по една седмица трима гости коментират. За който му е интересно де...да знае, ако иска да го гледа.

# 516
Значи до 17ч е предаването. Сега приключи. От 16ч 10 мин мисля почна до сега. Утре май пак те ще бъдат гости и коментират различни теми. Поне миналите предавания така бяха по една седмица трима гости коментират. За който му е интересно де...да знае, ако иска да го гледа.

И тримата ми харесаха и ако по това време съм свободна и утре, ще ги гледам отново Smile Мнението ми за планетите е същото като на Милен, да си кажа Stuck Out Tongue

# 517
И аз ще гледам утре, ако успея. Благодаря за инфото Simple Smile

А пък Би ти ви нали имат нов директор. Прави някакви рокади, казал е, че иска да залагат на нови шоу-програми. Може да пуснат нещо интересно догодина до амина Sunglasses

# 518
Преди малко прегледах програмата за Бъдни вечер и Коледа, по нито една от по-известните телевизии няма нищо библейско, жалко, гледа ми се...
24.12 - Канал 4 - 07.00 Библейски загадки 1
24.12 - National Geographic - 21.00 Загадките на Библията, еп. 1
24.12 - National Geographic - 22:00 Тайните на Библията с Албърт Лин: Изгубените градове от Стария завет, еп. 1
24.12 - TV1000 - 22:00 Рождество, САЩ, драма/семеен/исторически, 2006
25.12 - Канал 4 - 07.00 Библейски загадки 2
25.12 - БНТ2 - 20:00 Ти, който си на небето игрален филм /България, 1989 г./
25.12 - Канал 4 - 22.00 Исус ме обича - игр. филм
26.12 - Канал 4 - 07.00 Библейски загадки 3
26.12 - Канал 4 - 18.00 Исус ме обича - игр. филм, повт.
26.12 - БНТ1 - 22:30 За хората и боговете игрален филм /Франция, 2010г./, режисьор Ксавие Бовоа, в ролите: Малмърт Улсън, Майкъл Лонсдейл, Оливие Рабурден и др

P.S.
Важното е че по БТВ Лейди ще има "Завинаги" и "Свободен дух", а по Диема Фемили: "Горчиво и сладко", "Прости ми", "Любовта не разбира от думи", все турски романтични драми и комедии Wink

# 519
Това Канал 4 го нямам, за първи път го виждам. Иначе, киборга Албърт Лин си го гледам, но те са все стари серии, май не дават по-нов сезон.

# 520
Аа... ами К4 го има на някои оператори, аз съм на Виваком и го хващам. А1 не го излъчват със сигурност.

Предишни години БНТ излъчваше библейски филми. Сега не знам какво ги е прихванало

Аз си набелязах няколко италиански и испански филма по БНТ3 и България он еър, на 24 и 25 дек.

# 521
Аз съм с А1, явно затова го нямам.

# 522
А1 са гола вода, аз бях с тях много години (КейбълТел->Близу->Мтел->А1), миналата седмица официално се разведох с тях и така ми олекна. В петък си върнах оборудването, рутера, приемника. И най-накрая... свобода Grinning
По ТВ999 сега дават украинския сериал с президента на Украйна "Слуга на народа". И понеже знам, че само А1 не излъчват ТВ999, ето линк, хаха http://tv999.bg/live.html

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 21:28 от diziler

# 523
Аз съм на Нет 1 и съм доволна, ама не съм придирчива. Сега гледам има канал 4 и там. Доволна съм от таксата , вече години и интернета ми е на него, и телевизията.
По АХN има добри филми, но не са преведени и трябва да си централен, аз често ставам-сядам и изобщо или в компютъра нещо се занимавам, нося-слагам и не мога да ги следя , разглезих се нещо
На FOX и трите програми пускат интересни филмчета ТВ 1000 също, ама там пак не са преведени. Време да има човек, филм все ще намери.

# 524
Странно, как така не са преведени? При мен и трите AXN са със субтитри, трите FOX са с дублаж на български и TV1000 е със субтитри. Единствено "Русское кино TV1000" не е преведено, на Виваком го дават

Общи условия

Активация на акаунт