Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 416
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Коя на Сайъс, моля?

# 106
На мен нищо на Сайъс не ми харесва, а косата ми изобщо не е претенциозна. Пробвала съм какво ли не от марката...

# 107
Моля, тези с бели коси да споделят покривна и трайна боя. Засега единствено матрикс ми покрива белите коси, донякъде платинум. Почти няма цвят, който всъщност да харесам и от двете. Нужно ми е някакво разнообразие, но ми е много важна покривността, понеже имам поне 40% бели коси.

# 108
  • В полите на Пирин планина
Моля, тези с бели коси да споделят покривна и трайна боя. Засега единствено матрикс ми покрива белите коси, донякъде платинум. Почти няма цвят, който всъщност да харесам и от двете. Нужно ми е някакво разнообразие, но ми е много важна покривността, понеже имам поне 40% бели коси.

Compagnia del colore препоръчвам. Аз имам доста бели коси и последния път се боядисах с нея. Учудващо не се е отмила вече 3 седмици, а аз се мия често - през ден-два.
Ето я: https://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/vsichki-boi-za-kosa/tra … del-colore-100-ml

# 109
Lorvenn не само ми покрива, но и е много трайна и не ми уврежда косата.

# 110
  • Deutschland
Не знам дали я има в България обаче

# 111
Велатон, ама този евтиния вариант - 5, 6лв. Аз използвах черното, а майка ми червените нюанси. Предполагам, че Вела колестон - около 20лв. ще е още по-добра. Изпробвала съм Платинум, Пермес, Саяс, Кастинг крем глос и какви ли още не .. или не покриват добре или се отмиват много бързо. Вела за мен/нас е номер 1.
П.С. Ааа последно изпробвах 3-ката на Кюн и тя е жестока.

# 112
Аз ползвам Иноа, безамонячната, много съм доволна.Моята е на 80% бяла😂😂😂.Но, зависи какъв цвят искаш да направиш, аз се правя руса и си ми държи 4 седмици.Колежка се направи с по-тъмен цвят-падна между втора и трета седмица.Вярно, тя беше се правила с къна, преди това, но...да кажа, че моите впечатления са за русото.

# 113
Здравейте дами ,може ли за ми предложите хубава маша за коса от която сте доволни ? Simple Smile

# 114
Кажете ми за медните нюанси, отмиват ли се бързо, избива ли червено после.

# 115
  • Някъде там
Кажете ми за медните нюанси, отмиват ли се бързо, избива ли червено после.
Моето е русо медно карамелено
При мен не се отмива:)
това е, ще махна снимката по късно.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 22:46 от Искрица

# 116
  • София
Аз от години ползвам Гарние - двата вида, русо - 8,9 и варианти. Последно се боядисвах сама, масажирах си косата с ръце с ръкавици и хвана яко навсякъде.

# 117
Inebrya.
Тази на Сайъс изглежда интересна да, но този металически отенък ще се измие бързо според мен...

# 118
Благодаря за Сайъс маската! Нямаме я тук...

А за покриваща боя (аз съм с почти 70% бяла, което за набора ми е по-рядко), ползвам Permesse и Majirel, лешникови нюанси, 6% оксидант - от Рибката. Сама вече мажа корените (то и с толкова бяло, ако чакам само на фризьора...)
Доволна съм и най-вече, като превключих на тези бои ми се пооправиха краищата, че каквото и да ги правех, все се прокъсваха след известна дължина.

# 119
  • Някъде там
Благодаря за Сайъс маската! Нямаме я тук...

А за покриваща боя (аз съм с почти 70% бяла, което за набора ми е по-рядко), ползвам Permesse и Majirel, лешникови нюанси, 6% оксидант - от Рибката. Сама вече мажа корените (то и с толкова бяло, ако чакам само на фризьора...)
Доволна съм и най-вече, като превключих на тези бои ми се пооправиха краищата, че каквото и да ги правех, все се прокъсваха след известна дължина.
кои са тези лешникови нюанси?

Общи условия

Активация на акаунт