Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 462
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
Елена, трябва някой добър фризьор да прелее това накълцаното. Искрице, не слагам кристали за връхчетата след термозащитата на Лореал, защото много натежава и за един ден се омазнява. Утре съм на боя, че доста се изми и стана розовееща.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 14:47 от неви86

# 136
Чудна ти е така 😘, аз още се чудя да рискувам ли с медно или да си карам на 8ца чиста.

# 137
  • Deutschland
Аз съм на фризьор утре, а още незнам какво искам като прическа. Long bob ми харесва, но с тази гъста коса ще видя зор с поддръжката. Нещо такова :

# 138
И с моята коса бобовете са зор, ако нямам пластлове да отнемат от обема е трудно. За мен зимата прическата боб малко си губи от чара, с тези яки, качулки и шалове. Лятото е друго вече Simple Smile

# 139
Фрау, тази прическа много ми харесва и като дължина и като цвят. Аз бобът го разбирам не по-дълга коса от средата на врата. Другото за мен не е боб.

# 140
Аз бях с дълъг боб (по къс от на снимката) лятото, но сега не бих се направила така заради шаловете и яките. Целият чар изчезва, никога не може да е в перфектна боб-форма.
Аз я поддържах лесно; изправях я бързо.

# 141
  • София
Искрице ,от показаните снимки последната мацка с риза каре е супер. Направо това е твоята прическа.  Средното, розовеещото е готино много, но първо ми е много летен цвят в моите очи, второ имам някакви съмнения как ще е след няколко измивания.

Боб зимата не бих си направила по горните причини. Ще му се изгуби чара .

Мис, къде си ?

# 142
  • Някъде там
Аз съм нещо като Лонг боб в момента и много ми харесва. Имам  лека дължина на косата, мога да я вдигам на опашка.
Не бих я направила на къс боб, много ми харесват, но вдигна ли косата над врата изобщо не ми прилича, втори път тази грешка да се подстрижка така не бих направила. Затова се придържам към пи дългите варианти.
Сещам се преди време каква мания имах да си пусна косата дълга, сега изобщо не искам да я пускам дълга Simple Smile
Препоръчайте някой продукт който фиксира  ,който като се намажеш, навиваш на кокче, косата изсъхва и имаш вълнички.

# 143
Преди 2 години си казах, че пускам дълга коса. Като за човек, бил последните 15 години постоянно с "гол" врат и супер къси прически, за мен дълга коса е даже такава малко до под раменете. Сега съм нещо подобно,

но по- къс вариант. За лятото, обаче, вече сериозно обмислям един лонг боб. Rolling Eyes

# 144
Здравейте!
Боядисах се преди повече от 2 месеца в тъмен цвят с идеята са си върна моя естествен цвят (студено кафаво средно тъмно). Бях с меден цвят преди това около 1 година.
Само с едно бодисване с амонячна боя няма и помен от рижави оттенъци, но сега след месеци забелязвам, че само на слънце косата има топъл оттенък в медената гама.
Какво да направя? Да отида при фризьора ми за второ боядисване със същия цвят с амонячна боя или да се намажа аз с нещо (мисля Лореал кастин крем глос)?

# 145
Трудно ще убиеш медния отенък, аз минах по същия път. Аз по принцип си имам естествен червен отенък и спрях да се боря с него. Жт фризьори знам, че червеното се неутрализира със зелен коректор в боята. И ако решиш сама да се боядисваш вкъщи, търси бои, които да завършват на .0,.1. Забравяш за номерация .4,.43,. 6.

# 146
Сигурна съм, че въпросът ми не е за тук, но искам мнения ако някой е използвал шампоан на Apivita. Simple Smile

# 147
Сигурна съм, че въпросът ми не е за тук, но искам мнения ако някой е използвал шампоан на Apivita. Simple Smile
Аз съм използвала, един оранжев. Ревитализиращ ли беше.. нещо такова. И не бях доволна, след втория път го дадох на майка ми.
Омазнаваше ми косата за по-малко от ден и убива всякакъв обем.

# 148
Аз гледах един за мазни корени и сухи краища. Моята коса е така в момента и се чудя какво да си взема Simple Smile

# 149
  • София
Хм... гледах им хидратиращия ,но сега ми дойдоха повече разходите този месец. Исках да го опитам понеже харесвам всичко на апивита, което съм ползвала до момента.

Общи условия

Активация на акаунт