Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 51 216
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
~Анджела~,мерси за отговора. Май се отказах от идеята за маска с хума.
Фару Скитница,страхотна коса.

# 166
  • София
Това правя аз, между боядисванията или когато има нужда:. Смесвам в купичка:
- син коректор, моят е на Лакме, но има и други в ЗР
- 2 супени лъжици оксидант, не повече от 3%
- маска или балсам за коса 2-3 супени лъжици
- вода в количество на общата получена смес
Разбърквам хубаво, мажа на суха, мръсна коса, хубаво разтривам по дължините, седя около 10 мин и измивам стандартно с ш-н и маска.
Препоръчвам да ползваш ръкавици, аз съм си боядисвала ръцете и не е приятно😄
Един коректор ми стига за около 10-12 обливки.

И аз матирам със син коректор за да махам червеникави отенъци на кесетняво, но към рецептата на Лола добавям и малко от боята, която е с номер .1 /не само коректор/ + 1 с.л някакво олио /обикновено зехтин или от авокадо/. Като гледам съотношението боя коректор да е 2 към 1.

# 167
Фрау Скитница, много ми харесва резултатът! Heart

# 168
И аз се излъгах веднъж в тийн годините си да си направя маска с хума за коса, точно като вас подлъгана от добрия ефект за лице и стана катастрофа. Мислех че съм само аз, но ето че съм грешала. Ефекта беше и при мен същия Simple Smile
Днес с много чакане си получих Парлукса от Нотино. Първо бях решила да е черен, после бронзов, накрая взех сив. И сега ме гризе дали бронзов или зелен нямаше да е по-красив. Но здраве да е. Веднага си измих косата и се изсуших първо за отрицателно време и второ нямам никакви фризове! Ура! Едно на нула за мен! ❤️
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 17:27 от Lale_Lili

# 169
  • София
Фрау Скитница, много ми харесва.

# 170
  • BG-DE
Фрау, ми супер е, точно като на снимката за желан резултат 🤩

# 171
Фрау, много хубав цвят и коса. Ето ме и мен с опреснено червено, с боя иноа и лилав коректор в боята.

# 172
  • София
Аууу всички сте красиви утре за новата година. Неви ,като кукла си.

# 173
Аууу всички сте красиви утре за новата година. Неви ,като кукла си.
Ели, благодаря, но и ти си много красива! Утре имам двоен празник, моята бебка става на 2 години.

# 174
неви86, можем да ползваме за огледало косата ти, много добре изглежда, да ти е честита рожденичката Simple Smile

# 175
Здравейте!
Имам два въпроса:
1. Каква е логиката косата да се намокря преди боядисване? Четох го за боите на Лореал.
2. Този цвят кой номер се води? Тук съм веднага след боядисване при фризьор с 5.12, но скоро няма да стигна до нея и трябва да действам сама, защото рижото изби.
Насочила съм се към тази боя: https://shop.lillydrogerie.bg/l-oreal-paris-excellence-boja-za-kosa-3-11 - номер 3.11 е 🤔🤔
Аз:

# 176
3-ките стават почти черни, не се води по картинките, а по номерацията.

# 177
  • В полите на Пирин планина
Според мен с тройка ще стане доста по-тъмно от твоя цвят.
Лично аз никога не съм мокрила косата преди боядисване, вкл. и с Екселенса на Лореал.
Може би по-лесно ще се нанася, ако е мокра косата, не знам. Не съм имала проблем с нанасяне и на суха коса.

# 178
Аз за колко съм...
Много съм объркана. 😀
Да пробвам тогава тази -
https://shop.lillydrogerie.bg/l-oreal-paris-casting-creme-gloss- … cool-mocha-521279
5102 студена мока?! 😀

# 179
  • Бургас
Неви, невероятна коса и цвят.Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт