Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 433
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
  • Street of Dreams
Ковид фибички?! Я покажи? Joy

# 526
  • Някъде там
Ondin, за боята се сетих.
Мажирел са пуснали серия CI(цветове, от гамата Cool Inforced.Те съдържат 60% повече сиви пигменти в сравнение с класическите цветове.) Цвета трябва да стане наистина студен

# 527
Протеинът пълни, а хидратацията заглажда косъма, за това вървят в този ред.
OnDiNe, aз от лятото движа с бретон къс в средата и дълъг в краищата и нямам намерение да сменявам май.. като препоръка ще ти дам да е тънък, а не плътен и тежък, защото не отива на къса коса(и моята е до раменете).

Може ли снимка на косата ти?
От известно време искам бретон и все се спирам

# 528
  • Street of Dreams
И аз ще се радвам да видя снимка на косата на Хибискус и линк към новата серия на Миражел. Flowers Hibiscus

# 529
Не знам до колко се личи.. опитвам се да не я боядисвам, въпреки че боята вече се отмива и се появява меден отенък..

За съжаление не мърда на дължина изобщо, не знам на какво се дължи..

# 530
  • Street of Dreams
Много, много ми харесва!

И дължината е супер, не се коси за нея.

Мерси за снимката. Flowers Hibiscus

# 531
Много ти е яко така.Simple Smile И аз харесвам много такъв тънък бритон на точно такава прическа.

# 532
  • Някъде там
Хибискус, страхотно ти е.
Много ми харесва.

# 533
Аз ще търся фризьор за тези дължини, цвета още го мисля.

# 534
Хибискус, чудесен нюанс. Кой номер е? Много ти е добре и форма, и блясък, чудесно свежо

# 535
  • Някъде там
Ondine, не знам къде има налични цветовете CI, в ЗР е само 6.1
Ще потърся и ще пиша отново.
Аз се чудя да си направя ли бретон, но нося очила и не знам дали няма да е кофти.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 11:11 от Искрица

# 536
Благодаря ви, не бих казала номер боя,защото бях 7 медно и отгоре е четворка пепелно, но отдавна падна. В момента се е отмило в дължините до 6, като има медни отенъци, прилича на Матрикс отенъците “мокка”.
Искрица, мен ми се подгъва на слънчевите очила като е по-дълъг, а къс не ми харесва така че зависи какъв искаш.

# 537
  • Street of Dreams
Интересно, аз и със слънчеви и със диоптрични нямам проблем, но май съм била без дълги кичури отстрани. Ще видя за снимки.

# 538
  • София
Искрице,много ми харесва небрежното кичурче отдясно как пада.Ако имаш снимка с бретон покажи да сравним.Имаш красиво широко чело,ако го закриеш с бретон дали ще се харесваш.

# 539
Привет!
Имам нужда от съвет.
Преди около месец си направих отворени кичури и върху тях сложих 8-ца. Сега искам оооще да се изсветли , медното бива, но...
Ето така е в момента:

Рано ли е за друга боя или ако не е - каква да е...Thinking

Общи условия

Активация на акаунт