Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 458
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
При мен два пъти с шампоан и се отмива без проблем.

# 511
  • Deutschland
Аз не съм боледувала от к-вируса, но от два месеца МЦ ми се скъси, косата ми се омазнява ужасно, наелектризира и се появи зверски косопад. Ще пробвам Приорин, след като с Мерц не постигнах нищо

# 512
  • BG-DE
+1 и аз съм така, преди си миех косата на 2-3 дена, а сега едвам изтрайвам до втория 😔 просто нямам обяснение на какво се дължи 🤔

# 513
Локдаун...стрес. :Д

# 514
  • Street of Dreams
Не знам дали ви питах вече, или само си го мислех...

Бретонът ми порасна доста - как е по-добре да го отрежа - напред с по-дълги кичури отстрани, или страничен скосен? Косата ми е малко под раменете.

# 515
  • Някъде там
Не знам дали ви питах вече, или само си го мислех...

Бретонът ми порасна доста - как е по-добре да го отрежа - напред с по-дълги кичури отстрани, или страничен скосен? Косата ми е малко под раменете.
Аз харесвам такъв с по дълги кичури.
Ти с какъв бретон се харесваш повече.
Изобщо харесвам всякакви бретони Blush

# 516
Здравейте,
Интересувам се от шампоани и балсами за изправяне на коса.
Не използвам преса, а сешоар много рядко.
Загледах се в шампоан и балсам за изправяне на Глис кюр.
Мнения имате ли за тези?
Или някакви други, които не са на космически цени.
Може би няма да я изправи както фризьора би го направил, но поне малко да прибере хвърчащата коса.

# 517
  • Street of Dreams
И аз не знам какви харесвам, Искричке. Гледам из интернет да харесам нещо, но като ми трябва - не мога. В  миналата тема (май) имаше качени снимки с хубави предложения, но понеже не ми беше на дневен ред и не ги запазих. Искам само да не ми влиза в очите.

Елора, според мен няма съвсем изправящи шампоани. Аз бих се насочила към анти-фриз серии - аз харесвам тази на Инсайт, чела съм сякаш добри отзиви за Джон Фрийда от дрогерията.

Мисля, че проглаждащите (анти-фриз) са основно хидртиращи и ако случайно косата ти е прехидратирана, може повече да се разхвърчи.

# 518
Предполагам, ама поне малко да я кротне.
Ще потърся и ще помисля.
Но може би освен шампоан, ще трябва и подобен балсам. Или някакъв без отмиване.

# 519
  • Street of Dreams
Предполагам, ама поне малко да я кротне.
Ще потърся и ще помисля.
Но може би освен шампоан, ще трябва и подобен балсам. Или някакъв без отмиване.

Със сигурност и двете от една серия. Само едното няма смисъл.

# 520
Така е. Аз без балсам не мога и ако сложа обикновен ще обезмисля ползването на шампоана Grinning

# 521
Така е. Аз без балсам не мога и ако сложа обикновен ще обезмисля ползването на шампоана Grinning
То не толкова обикновен, а след хидратация(шампоан) може пак хидратация или протеин.Но обратното не.

# 522
  • Street of Dreams
Обратното - протеинов шампоан с хидратиращ балсам или маска става, но протеин след хидратация - не.

Другите да кажат ако бъркам, но при мен е така, а и така бях чела преди много години тук.

# 523
Протеинът пълни, а хидратацията заглажда косъма, за това вървят в този ред.
OnDiNe, aз от лятото движа с бретон къс в средата и дълъг в краищата и нямам намерение да сменявам май.. като препоръка ще ти дам да е тънък, а не плътен и тежък, защото не отива на къса коса(и моята е до раменете).

# 524
  • SF
Прическа боб, начупен по този начин стои даже страхотно. Може да не е вече много ин, но за последните години за мен е най-хубавата прическа.

Бретонът ми порасна доста и сега търся идеи какво да го правя. Дали да го скъся, като оставя страничните краища малко по-дълги, или да го направя страничен скосен. На вас как ви харесва повече?

Трябва ми и идея за боя 4.1 или 4.11, цената няма значение, да е лесно достъпна боята. При споменатата от Калина боя (забравих й вече името) не намерих такъв цвят.

В Златна рибка -  Пермес се казва боята.
Аз съм точно с такъв бретон като твоя - пораснал и не знам какво да го провя. Мисля, когато отида на фризьор да им кажа да ми направят силно изразени етажи и бретонът да го изтънят. И после с някакви ковид фибички, лентички.

Общи условия

Активация на акаунт