Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 469
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Леле, добре, че ви прочетох за цинка. Аз съм на 15 мг. от повече от 2 месеца, също заради ковид и косата ми се омазнява зверски... Тъкмо ми свършва опаковката и изобщо няма да продължавам.
Цикълът ми също се скъси драстично точно след ковид-а, а косопадът се засили. Него го боря успешно единствено с отвара от коприва, нищо друго нямаше видим резултат при мен. ЩЖ ми е добре,  сега ще проверявам и полови хормони и май ще си добавя и тестостерон.

Корени ще правя днес. Учудващо повече от 6 месеца съм с един цвят и толкова си го харесвам, че нямам желание да го сменям 😂

# 496
  • Някъде там
Алечка, какъв цвят беше последно.
Аз се чудя да експериментирам ли с една боя 5.12 със сив коректор Blush.

# 497
Искрице, джинджър съм 😊 Нещо средно между тези два цвята (установих,  че нямам снимки на дневна светлина 😂)

Скрит текст:

# 498
  • Някъде там
Разкошотия Heart Eyes.
Косата ти в пораснала много. Моята не расте, но пък и не пада Grinning

# 499
Така е, и аз мисля, че е по добре по къса коса от дълга и проскубана.
много искам такава прическа и цвят, но за сега не смея.
Имам обаче бяла коса доста, другите не я виждат, но аз си я виждам и ме дразни Grinning
Ох, любимото ми каре, боб, къса черта или както му се вика Grinning
Пет, шест години бях с тази прическа и много се харесвах. Но за моята чуплива към къдрава коса беше голям бич. Това постоянно дърпане с пресата и всички Термо защитити много ми изсушиха скалпа и косъмът.
Сега от година я пускам дълга и рошава. Още не мога да и свикна и да я държа в някаква *прическа*....но за сметка на визията е здрава и лъскава.

# 500
Леле, добре, че ви прочетох за цинка. Аз съм на 15 мг. от повече от 2 месеца, също заради ковид и косата ми се омазнява зверски... Тъкмо ми свършва опаковката и изобщо няма да продължавам.
Цикълът ми също се скъси драстично точно след ковид-а, а косопадът се засили. Него го боря успешно единствено с отвара от коприва, нищо друго нямаше видим резултат при мен. ЩЖ ми е добре,  сега ще проверявам и полови хормони и май ще си добавя и тестостерон.

Корени ще правя днес. Учудващо повече от 6 месеца съм с един цвят и толкова си го харесвам, че нямам желание да го сменям 😂
Последно включване эа витамините и няма да ви досаждам.... цинкът намалява меда (copper) в тялото също, както и желяэото и магнеэия (последното в по-високи доэи). Ако се пие беэ да имаш нужда или получаваш раэни симптоми като косопад, може и да се е влошило съотношението между цинк и мед в тялото или желяэото да е паднало. А ти реално с 15 мг добавки приемаш доста повече цинк, понеже имаш и от храната някакво количество. Эатова аэ винаги вэимам комплекс от допълващи се витамини и пия до 50% от дневната доэа с иэключение на вит.Ц, който реално също е ефективен против вируси и до 600-700 мг на ден от добавки няма странични ефекти.

# 501
Благодаря,  Сноууайт! Много полезна информация.  Моят беше в комбинация с вит. Ц, май Е (от яд изхвърлих опаковката). Отделно приемам по 2 капки вит. Д. Просто няма да пия повече.

# 502
  • Бургас/Пз
Аз от 5-6 месеца съм с Маяндра и не ми мърда цвета. Ако не са белите коси точно отпред, щях да се боядисвам сигурно 2-3 пъти в годината. Боята не пада, но косата ми расте светкавично. Не е боядисвана от преди Коледа.
Скрит текст:
Здрасти, много ми хареса цвета ти. Тази ли е боята https://remedium.bg/maiandra-boya-za-kosa-s-maslo-ot-argan-tsvya … 7-h100-ml-15825/p и кой % оксидант ползваш??
има ли откъде да се купи реално, че онлайн не мисля, че ще се ориентирам с цветовете.
Виждам, че имат и още един вид, на която пише, че е без парабени, нея ползвала ли си я??

# 503
Момичета, аз си отрязах косата до раменете. Не съм за показване понеже си стоя вкъщи и не се боядисвам, а и на нищо не приличам в главата. Дължините ужасно проскубани след косопада, а нагоре стърчащи нови растежи.
Някак и структурата на дължините е променена, като мъртва е, новите растежи са си добре. Нищо от огромната ми колекция с козметика за коса не ми действа добре.
Сега заглеждам хидратиращата серия на Apivita. Имате ли мнение за нея? Много харесвам продуктите за лице на марката, но за коса нищо не съм пробвала.

# 504
Лимонче,  защо не опиташ маска с рициново масло. Много бързо съживява косата. И като завършек хининова вода на влажна коса в корена и дължините. Просто предложение....

# 505
Мажа... Обаче нещо се случи с дължините и не мисля, че е поправимо. Сега гледам просто да намеря нежни продукти и да отгледам добре новите растежи. Домашни маски си бъркам често. Рициново масло, масло от репей, яйца и разни други хранителни продукти мажа също. Щерката се шегува, че правя кекс 😀

# 506
При мен косата ми беше доста съсипана от постоянното изправяне. Съживих я с рициново масло- чисто, втрито в корена и обилно по дължините. Увивам със свежо фолио, топла кърпа и шапка за баня и така два, три часа. Ако издържаш може и да преспиш така. Колкото повече, толкова по добре.
Преди това с какво ли не я клепах и ефекта беше минимален.
Толкова се впечатлих от тази маска, че сега почти всяка седмица се старая да се намажа. Редувам различни: зехтин, сусамово, орехово, кокос ...

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 23:37 от щастлива мама

# 507
Дами, помощ! Седя си наплескана от около час с домашния еластисайзър, обаче сега ср зачудих как най-лесно после да го измия?! Маслените маски въобще трудно ги отмивам 🙀

# 508
  • В полите на Пирин планина
Сложи първо балсам върху косата и маската. След това шампоан. Така се отмива по-лесно.

# 509
Сложи първо балсам върху косата и маската. След това шампоан. Така се отмива по-лесно.

Ох, благодаря! Ще плескам после Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт