Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 471
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Може ли да споделите хубава хидратираща козметика за лице..нормална към суха кожа
Също и antiage ❗❗❗❗

# 481
Може ли да споделите хубава хидратираща козметика за лице..нормална към суха кожа
Също и antiage ❗❗❗❗
Има тема за корейската козметика във форума

# 482
  • Пловдив
а как се минава от Къна на Русо ?
това не разбрах
аз веднъж се пробвах да направя руси кичури върху къна - резултата беше, че на мястото на кичурите отсанах без коса

# 483
  • В полите на Пирин планина
Аз два пъти съм го правила. Изчаквам месец къната да се поизмие. Правя маски с масла и загряване. След това направо мажа с боя, като започвам от дължините, стоя 15 минути и след това корен и стоя още 30 минути. 👍 Не е имало проблем.

# 484
  • Някъде там
Анелия, много красива жена си.
Със всички цветове и харесваш, но с късата руса коса си невероятно красива.
На много малко жени отива късо, иска ми се и на мен да ми ходеше и да бях по смела Simple Smile

# 485
Искрица , благодаря ти.
Повече от 20 години съм била все с дълга коса и къносана. И все нямах смелост да се разделя нито с дългата коса, нито с къната. Защото от къна или индиго без подстригване няма начин да се отървеш. Казвам го от личен опит. Пробвах първоначално с постепенно преминаване, като си направих кичури на къносаната коса и спрях да се къносвам. Добре че беше края на ноември - т.е предстояха зимните месеци, когато е нормално да се ходи с шапки Simple Smile. Но това е дълга история,  в която се убедих: не може да сменяш от къна в русо, защото ще си скъсаш косата, ако искаш хубаво русо. И по добре с къса и здрава, добре изглеждаща руса коса, отколкото с дълга и проскубана Simple Smile

# 486
  • Някъде там
Така е, и аз мисля, че е по добре по къса коса от дълга и проскубана.
много искам такава прическа и цвят, но за сега не смея.
Имам обаче бяла коса доста, другите не я виждат, но аз си я виждам и ме дразни Grinning

# 487
  • София
Докарах си много хубав кафяв цвят, пепелив, приятен,  на няколко места ме питат с каква боя съм. За съжаление неуловим на снимка.

Поръчах си от рибата шампоан и серум за цъфтящи крайща Маракеш. 

Исках да попитам ,правили ли сте такава терапия ? Заслужава ли си?

# 488
  • В полите на Пирин планина
Елена, много си хубава така! 👍

# 489
  • Някъде там
Елена, разкошен цвят.Прилича ти много, би ли споделила с как го постигна.
А към русото мислиш ли да се връщаш?
Терапията на алфапарф е едно от най любимите ми неща(моята е за блясък), но те всички дават блясък.

# 490
Още един глас за терапията на Алфапарф, страхотна, има я в рибката и излиза много на оферта ако си я купиш за ползване вкъщи. Аз си я подарих по празниците, излезе ми около 50 лв. концентрат + 6 ампули = имаш за 6 терапии.
Единственият недостатък е миризмата, но се преживява 😀

# 491
Така е, и аз мисля, че е по добре по къса коса от дълга и проскубана.
много искам такава прическа и цвят, но за сега не смея.
Имам обаче бяла коса доста, другите не я виждат, но аз си я виждам и ме дразни Grinning
Отдавна искам такъв цвят и пикси. Обаче изтървах момента за пиксито, защото според мен то изисква хубава линия на долната челюст, а аз вече имам леко отпускане и наченки на гушка. Другият момент е кой във Варна ще успее да го направи, без да иска една торба пари.
При мен новото е, че след 3 месеца редовна употреба на шампоан и лосион против косопад на Лакме виждам много нови растежи. Но пия от месец и фолиева киселина, предполагам, че и тя влияе. За разлика от конската доза цинк, който пих 2 месеца заради ковид и виждах само омазняване на косата и кожата от него. Винаги като пия цинк се случва това. Сега остава да реша проблема с дължините. Вече съм почти сигурна, че косата ми цъфти, накъсва се, заплита се и изтънява от грешна техника на постригване. Това вертикално почистване на цъфтежа ме побърква. Продължавам да търся фризьор. Имам едни накъсани кичури около лицето, които все се опитват да оформят в пластове и нищо не става. Скоро май ще се наложи драстично да я скъся.

# 492
Цинкът увеличава тестостерона, ако се пие под 50 мг на ден, може от това да е било. Grinning

# 493
Цинкът увеличава тестостерона, ако се пие под 50 мг на ден, може от това да е било. Grinning
Под или над 50 мг? Моята доза беше минимум 25 мг, не съм я превишавала. Това беше за последните 2 месеца. Иначе преди винаги дозата ми е била 5-10мг.

# 494
Под. От 50 нагоре увеличава естрогена, има такова иэследване в нета. Мога да го потърся, ако си эаинтересована. Преди имах маэна кожа, эатова внимавах. Най-добре да не се прекалява с цинк, дневната доэа от 10на мг е достатъчна и идеална.

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 00:22 от snowwhite12

Общи условия

Активация на акаунт