Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 460
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Красива си и според мен всичко ти отива... руса много ми харесваш долу  дясно.

# 466
Еха, изглеждаш страхотно руса. И сякаш кожата ти сияе, много хубава кожа имаш!

# 467
Благодаря, момичета  Simple Smile Честно да си призная, щях да си продължавам да съм червенокоса, ако не беше бялата ми коса отпред. С къна косата ми е здрава, лъскава, страхотна.  Гладък косъм, без кой знае каква специална козметика за коса, а при русото- толкова много грижи.... Ужас безкраен  Simple Smile

# 468
  • Street of Dreams
Анелия ми харесва единствено и само руса. Червеното и тъмното за мен изглеждат крайно неестествено и неподходящо за лицето. С руса коса - много нежна и красива.

По горната тема - не съветвам никого да боядисва корените си в по-светъл тон от дължините. Изглежда ужасно и човек накрая пак слага тъмно, но след много нерви.

# 469
Нямам против да си чакам да израсте. До две години ще съм чисто нова, а и разликата не е твърде голяма. Искам само да е не толкова синкав нюанс. Хубавото при къната е че няма рязка граница и цветовете се сливат някак.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 13:34 от deanna81

# 470
Анелия, изключително красива си в лице!! На мен обаче ми харесваш с по-тъмна коса. Някак по загадъчна си Simple Smile

# 471
И аз мисля, че с тъмна коса красивите Ви черти изпъкват доста повече и с риск да приемете мнението ми погрешно - прави Ви много младолика.

# 472
За мен руса е по-добре, Анелия!:)

# 473
Няма шанс да се върна към къносването, колкото и да искам Simple Smile Точно отпред имам бяла коса и става ярко червено- като ония яркочервени баби  Simple Smile  А аз за тъмен цвят нищо друго освен къна не признавам. Това го твърдя на база опита и сравнението между косъма ми при къната и сега при изсветляването.   Hands V
Факт е, че много светло русото прикрива белите коси и не светят от километър или не трябва всяка седмици да мажа корен с къна, а за оптред белите коси - с индиго, което си е черно.
Слава богу, че на фона на цялата мъка и драма с трудното поддържане на здрав и гладък, със затворена кутикула, изсветлен косъм - поне ми прилича и този рус цвят Hands V

# 474
Аз ще се радвам, ако Анелия сподели съвети как поддържа кожата си. : ) На снимките с руса коса изглежда толкова по-млада, страхотна кожа!

# 475
Кожата си я поддържам с корейска козметика.
Не използвам измиващи продукти, а само кокосово масло и кърпа напоена с топла вода. Процедурата е много лесна, правя я всекидневно повече от 6 години. В кана с топла към леко гореща вода потапям малка кърпа, изстисквам я и я поставям на лицето( което е намазано с кокосово масло) за 2-3 секунди. По този начин порите ми се отварят и нежно премахвам мръсотията. Така 3-4 пъти. Това е сутрин, ако обаче съм използвала грим- а аз използвам само корейски cc cream, такива които се променят според тена на кожата  - като Erborian, Lioele, то след като нанеса кокосовото масло с масажни движения на лицето, премахвам с два кръгли памучни тампона оцветяващия cc cream и тогава действам с кърпата и топлата вода. Веднъж или два пъти седмично почиствам с домашен скраб - използвам ексфолиращите свойства на кристалната захар, на канелата или на ситно смляното кафе, които смесвам с кокосово масло, за не си остържа кожата Simple Smile С канелата и кафето се радвам и на прекрасен аромат, освен  този от прясното кокосово масло. След като кожата е почистена нанасям anti-age серум или крем  смесен с хиалуронов серум или друг овлажняващ серум.  През деня задължително ползвам крем или флуид с високо SPF, на тя корейската козметика е известна със задължителното SPF както в дневните кремове и серуми, така и в bb и cc кремовете. Старая се да се храня с кето храни и пия много чай без захар всеки ден, ограничила съм белите въглехидрати на макс. За сведение съм 40 +

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 15:08 от Anelia Dimitrova 649961

# 476
Браво, просто браво! Обожавам да чета такива неща и да виждам такива резултати, мотивират ме! : ) Благодаря за споделянето.

# 477
Аз винаги се радвам да споделям положителни резултати. Преди да започна с постоянство този начин на почистване и аз имах проблемна кожа - мазничка в Т-зоната, имах и зачервявания, които бяха ескалирали в един момент( защото практически се хранех предимно с шоколадов шоколад с шоколадова глазура и шоколадов пълнеж Simple Smile Да не говорим, че до 26-7 годишна възраст се борех с акне, все някоя пъпка ще ми се появи. А използването на анти-акне измиващи гелове и други измиващи продукти така опъваше кожата ми, че имах чувството че ще се скъса. След като реших за себе си, че трябва промяна - проучвах доста в чужди сайтове, а и по това време вече бях запалена по корейските сериали, откъдето заимствах идеята и за използването на корейска козметика. Hands V

# 478
Анелия, а тази корейска козметика от къде я купуваш?

# 479
щастлива мама
Корейска козметика купувам от корейски сайтове:
http://m.jolse.com/
https://www.yesstyle.com/
Защото в българските или notino, например са на доста по високи цени.
Във фейсбук например има група за комбиниране на поръчки от тези два сайта, за да се използва минимизиране на доставката
https://www.facebook.com/groups/1049891638813599/?ref=share
Има и група за корейска козметика пак във фейсбук
https://www.facebook.com/groups/2176359822579291/?ref=share

Hands V

Общи условия

Активация на акаунт