Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 444
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, надявам се да е удобно да питам тук. Къносвам се с билкова натурална боя в цвят "тъмен кестен". Чудя се да стоя ли така или да взема следващия цвят "кестен" за да стане малко по-светло. Кафяво изобщо не ми отива между другото.
Всъщност искам brown-black цвят, според вас дали ми се получава? Т.е. да не е катран и неестествено. Не е катран нали?

Тук личи долу в дясно черното отпреди, което оставих да расте и новия цвят е около 5-6 см. нагоре.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 12:35 от deanna81

# 451
За мен стои естествен цвета с къната.

# 452
Эа мен си е черно със син отенък, не черно кафяво. Иэглежда ок, но май не ти е покрил добре цвета, има бели коси или се лъжа?

# 453
  • Street of Dreams
Пепелява четворка ми изглежда на мен, много хубаво. Но и на мен ми се струва, че не е добре хванало или че трябва скоро да се освежи.

# 454
Да, имам около 15 бели косъма на пътя и се прикриват напълно като боядисам 2 пъти. Това е 1 път измита след къносване и леко светли са белите коси.

Синьо черното  надолу е от стара черна къна на долните снимки по дължината.

# 455
На мен и отгоре ми иэглежда синкаво черно, пепелно, няма нищо кафяво според мен. Щом ти харесва, си го прави така.
Като ти гледам кожата, се чудя эащо да не ти отива кестеняво (ако е някой добре направен цвят, не къна). Имаш си точно кожа эа един среден кестен, ама just saying... Grinning

# 456
Оох.... сега ще падне чуденка. Мерси за съветите.
Това е на сянка

Пред дилема съм, защото мъжа ми все казва не ти отива кафяво не пипай цвета. И съм раздвоена.

# 457
Не искам да те отчайвам, но след черно къносване, докато не иэрасте, няма падане. Няма и въэможност эа иэсветляване в салон доколкото энам... А кестенява къна отгоре може да стане на петна-ту червено ще хване белите коси, ту ще пробива черното, маэало. Но щом ти отива черно и така и така си се харесваш с него... успех!

п.с. сега видях снимките от редакцията ти-ами иэглежда по-добре от другите снимки, наситено си е, но си е чисто черно, естествено е.. А эа кафявото-с таэи светла кожа не се учудвам и дори по-добре да ти пасне от черно, има толкова хубави отенъци топли, студени, всякакви.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 12:15 от snowwhite12

# 458

О, не не. Аз съм черна  вече повече от 15г и харесвам цвета. От 6 месеца мажа тъмния кестен. И обмислям просто само в корените да продължавам с какйвто цвят реша и разликата не искам да е голяма. Просто  да е естествено черна  кафевикава.

Просто исках и малко reality check и съвет  дали не се самозалъгвам.

п.п. Мерси сноууайт. Иначе с кестенява коса никак не ми отива... може би нещо адски тъмно.На кожата да но има нещо в изражението ми с този цвят. Студен подтон кожа имам и топли нюанси не ми отиват.

# 459
Пробвала ли си върху това "черното" да намажеш изцяло яркочервена естествена фина египетска или пакистанска къна, с много силен червен  пигмент, използвана също за боди арт?
Освен наситен пигмент има и чудесно подхранващо действие. Ще се наслои и директно върху тъмното и ако продължиш така постепенно ще изместиш черното към приятно червеникаво кафяво. Повече от двайсет години се къносвах до преди 1 година и бях постоянна - само къна.
При желание мога да постна снимки на различните нюанси на косата ми, взависимост от нюансите на къната. Имам и към черно, както и ярко червено. Само с къна. Hands V

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 20:02 от Anelia Dimitrova 649961

# 460
Не ми се рискува макар да звучи добре. Имам студен подтон кожа и червени нюанси ми стоят ужасно. Пример кейти пери. Затова търся студен кафяв подтон дори синкаво черно  стои по добре. Бягам далеч от руси кичури  и червени  коси,  наистина не ми отива. Та чудя се дали да стоя с това новото в корените ири да взема 1 тон по светло в цвят кестен?

Да моля те качи снимки на косата си. Искав да видя цвета.

# 461
Стой с новото.

# 462
  • Deutschland
Момичета, шампоан Приорин изсушава ли много косата? Мисля да го ползвам заедно с таблетките

# 463
Тук се вижда с новото в корена. Мерси.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 13:14 от deanna81

# 464
Ето няколко снимки на косата ми в колаж

А в момента съм руса и с къса коса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт