Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 444
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Мерси за препоръките, аз също ди мислех зс боб и много ми харесват тези ама май няма да мога сама да си я начупвам така

# 436
Melisande и аз много искам този ефект с начупване. След доста изгледани видеа в Youtube установих че ми трябва или маша с по-дебел барел (25 мм или 32мм) или преса за коса с по-тънки плочи. Вкъщи имам стара с дебели плочи и пробвах с нея и стана нещо, но си трябва практика. И задължително яко термозащита. Иначе и с двете обработки ще се изгори и изтощи косата.
Красотата си иска жертви, това е. Simple Smile

# 437
не знам какво означава 'корените пак са лъснали', но ще се опитам да отговоря:
1. Ако това значи, че имаш бели корени, с тониране няма да се покрият.Бели корени се покриват с нулева боя (1.0, 2.0, .... 10.0). Примерно,  ако косата ти е с цвят 5.2,  в корена слагаш 5.0+5.2 равни колич + оксидант 6%, равен на общото количество от двете бои. Стоят 30 мин. Дължините  на косата не мажеш. За да не се получи на хоризонтални ивици, се  хващат няколко кичурчета (средно по 5-10мм дебели и през 1.5-3 см)) и с пръсти ги намазваш до долу със същата смес.

Благодаря, това е много полезно, не съм знаела за нулевите цветове и корените...

# 438
Много красива линия, но вече е доста извън тренда.
исках по-скоро дължината да илюстрирам.
Има обаче много жени, на които само боб им стои добре. И според мен, тази прическа си остава винаги, с малки вариации или промени.

# 439
  • Street of Dreams
Прическа боб, начупен по този начин стои даже страхотно. Може да не е вече много ин, но за последните години за мен е най-хубавата прическа.

Бретонът ми порасна доста и сега търся идеи какво да го правя. Дали да го скъся, като оставя страничните краища малко по-дълги, или да го направя страничен скосен. На вас как ви харесва повече?

Трябва ми и идея за боя 4.1 или 4.11, цената няма значение, да е лесно достъпна боята. При споменатата от Калина боя (забравих й вече името) не намерих такъв цвят.

# 440
Много харесвам боб, нищо че не е в тренда.
А кое е всъщност? Дъщеря ми ми показва едни безумни бретони.....

# 441
Трябва ми и идея за боя 4.1 или 4.11, цената няма значение, да е лесно достъпна боята. При споменатата от Калина боя (забравих й вече името) не намерих такъв цвят.

https://shop.lillydrogerie.bg/l-oreal-paris-excellence-boja-za-kosa-4-11
Виж тази. Аз също смятам да я пробвам, но да ми мине сесията, защото буквално нямам време да се боядисам....

# 442
  • Street of Dreams

https://shop.lillydrogerie.bg/l-oreal-paris-excellence-boja-za-kosa-4-11
Виж тази. Аз също смятам да я пробвам, но да ми мине сесията, защото буквално нямам време да се боядисам....

Да дадеш отзив като я пробваш, че цветът на снимката никак не ми изглежда "ultra ash", ами направо ми златее. Друго на ръка нетрайността на серията.

# 443
Имаш опит с боята ли? Не е трайна? Уж амонячна и мислех, че ще държи повече 🙄 мен ми трябва да регулярно убиване на едно старо оранжево, а не за покритие на бели коси.

# 444
Момичета, в кои сайтове за козметика имаше онлайн консултанти? Мисля, че бях мяркала тук, че се коментираше. В рибата и арлен поне не можах да видя да си зададеш въпрос за продукти и да отговорят с препоръка. От телефона гледам, ако има значение.

# 445
  • Някъде там
В Лили са пуснали една боя на роза импекс, приятелка се боядисам и цвета и е убийствен Simple Smile
http://www.rosaimpex.com/content/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%85%D1%80% … -phytocare?tid=42

# 446
Момичета, в кои сайтове за козметика имаше онлайн консултанти? Мисля, че бях мяркала тук, че се коментираше. В рибата и арлен поне не можах да видя да си зададеш въпрос за продукти и да отговорят с препоръка. От телефона гледам, ако има значение.
Точно Арлен ме консултираха, когато реших да си правя тъмен корен. Писах им в Инстаграм с молба да ми препоръчат номер боя и изпратих примерни снимки на това, което исках. Отговориха ми на следващия ден, дори попитаха дали искам консултация, дадох им телефон и ми се обади много приятна дама. Останах с много добри впечатления!

# 447
В Лили са пуснали една боя на роза импекс, приятелка се боядисам и цвета и е убийствен Simple Smile
http://www.rosaimpex.com/content/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%85%D1%80% … -phytocare?tid=42
На мен не ми покрива белите коси, не бях очарована

# 448
Благодаря! А консултацията в арлен обвързана ли е непременно веднага с покупка на продукт. Защото искам да поразуча и почета малко кое какво, да взема заплата другия месец и тогава да финализирам поръчка.

# 449
  • Street of Dreams
Имаш опит с боята ли? Не е трайна? Уж амонячна и мислех, че ще държи повече 🙄 мен ми трябва да регулярно убиване на едно старо оранжево, а не за покритие на бели коси.

Екселенс по мой опит са щадящи, но бързо падат. Mисля, че и други са го писали.

Общи условия

Активация на акаунт