Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 358
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Зависи как го направят.Не намерих точна снимка.Но така казва моя фризьор- на венец .Да отпред е малко по-късо , слиза дължината постепенно

# 631
  • София
Това е цвета на косата ми на различна светлина. Абстрахирайте се от това,че не е оправена( нямах време).
Скрит текст:

На последните две снимки се доближава до реалния цвят.

# 632
Какво е мнението ви за студеното къдрене. Последно се къдрих преди 20 години 2-3 пъти (сега съм на 38)и много ми отиваше. Аз съм с чуплива коса, майка ми е естествено къдрава на мен изглеждаше супер естествено, даже много хора мислеха, че съм си с такава коса по рождение. Харесваше ми, че ми изсуши скалпа - мазен е, нямаше нужда да я реша и си бях все с прическа, като израства не ми е проблем защото ми е чуплива. Лицето ми е продълговато и имам малка глава, спрямо тялото и така се балансира с обем. Описвам всичко това, за да разберете предимствата за мен, но не знам дали не е твърде демоде и дали да се направя?

# 633
И аз се чудя за къдренето!
Моля споделете опит как е сега, защото съм склонна да пробвам, но си задавам много въпроси, а никой около мен не се къдри и съответно не може да сподели опит.
Много ли съсипва косата?

# 634
Аз си правих ,траен обем в корена само ,навива се два пъти на ролка и се прави с къдрин ,първия път 2018г стана страхотно , но втория път 2020 г . пак при същата фризьорка ,която прави къдрене постоянно ,даже когато отидох имаше още 2 жени ,та втория път ме държа повече време 1 час ,а за моята тънка коса не беше добре,предния път ме държа 30 -35 мин, сега вече израстна,стои сдъвкано изгоряло там. Въпреки всичко пак бих го направила ,трябва да намерите точния фризьор.

# 635
От коса близо до под плешките, миналата седмица изведнъж се оказах с асиметричен дълъг боб. Нещо много подобно на това- https://i.styleoholic.com/2018/06/04-a-long-angled-asymmetrical- … ith-a-texture.jpg
Тъй като по принцип живея в чужбина, пък в момента съм си в Бг, а престоят ми тук непланирано се удължава, имам нужда от някаква маша (принципно имам няколко, като почти винаги мъкна поне една с мен навсякъде, но този път просто си забравих половината багаж), която хем да не е много пари, хем да ми върши прекрасна работа. Simple Smile В тази връзка, какво ще кажете за тази- https://www.technopolis.bg/bg/Mashi/Masha-PHILIPS-HP8663-00/p/833571 Някой има ли впечатления? Или от някоя подобна? Въобще, приемам съвети и насоки всякакви. Simple Smile

Преди няколко страници коментирахте боите на Syoss. От близо 2 години ги ползвам, когато ми се налага да се боядисвам вкъщи, по конкретно номер 3-8, доволна съм. С бързо растяща и много посивяла коса съм и принципно на третата седмица макс имам вече избили бели корени, дори когато съм се боядисала при най- добрия професионалист/ колорист, с профи боя. Със Сайоса ефектът е същият. Доволна съм и в случай, че не променят нещо по формулата, не смятам скоро да я сменям.https://media.dm-static.com/images/f_auto,q_auto,c_fit,w_500,h_4 … brunette-3-8-1-st

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 10:48 от TuЛи

# 636
Аз не мога да не се похваля с резултата:

Намерих си фризьорка, която постригва както аз искам: без машинка и без вертикално обиране на цъфтеж и най-вече обича да прави къси коси. Който се интересува за Варна, ще кажа коя е. Не очаквах, че всички толкова ще ме харесат ( малко реклама). Но започна адски косопад, точно след като 3 месеца упорито мазах серията на Лакме. Започнах да пия силициевия комплекс на Допелхерц( малко по-различна комбинация от стандартните цинк и биотин), пия и втори месец фолиева киселина.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 12:56 от Хелия

# 637
  • SF
Аз пия втора опаковка Приорин и косопадът все още ме мъчи. Не е чак толкова силен, колкото беше, но е спаднал само на 20-30 процента.

# 638
Аз държах нещата лесно под контрол, но съм 2-3 месеца след ковид и бях предупредени да очаквам по-обилен косопад. Друго, което ме дразни е, че се налага сега да мия косата през ден (правих го през 2 дни) за да не стои много смачкана. Определено късата коса се замърсява по-бързо.

# 639
Преди да се подстрижа и мен много ме дразнеше косопадът. В интерес на истината, трудно ми бе да определя дали е нормален такъв, защото за първи път от едно 15 години насам бях с дълга (за мен) коса, или се дължи на нещо друго. Откакто се постригах, спря. Направо скачам от радост като малко дете, когато погледна четката си след сресване- Я има един- два косъма, я не.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 11:04 от TuЛи

# 640
А при мен започна след терапия против косопад(като я спрях) и като се постригах. Имах и много нови растежи и после започна да пада. Обикновено е обратното.

# 641
Да, обикновено е обратното. А каква е била терапията?

Поръчах машата, ще давам отзиви по- натам.

# 642
Да, обикновено е обратното. А каква е била терапията?

Поръчах машата, ще давам отзиви по- натам.
Шампоан, лосион и ампули против косопад на Лакме.

# 643
  • Street of Dreams
Момичета, изпробвайте шампоаните на Христина против косопад. Толкова са достъпни при вас, че нищо не губите, а аз съм много доволна.

За трайното къдрене - моята фризьорка ми отказа категорично, когато й подхвърлих идеята за beach waves с думите, че въпросната химия първо разрушава естествената структура на косъма и после по изкуствен път го кара да застане еди как си. Тоест че без щети няма да мина. Затова се отказах, иначе бих го направила - защо не?

Прическата на Тили много ми харесва - бих носила такава, но при мен косата около лицето е най-слаба.

# 644
Здравейте, от доста време обмислям промяна на косата и най-накрая се реших да запиша час. Все още не знам какво точно искам. Косата ми е почти до кръста, но е доста тежка и нямам никакъв обем. Обмислям леко скъсяване и етажи. Много се колебая и за кичури- с кафява коса съм и мисля малко по- светли кичури, тъй като това ми е първо боядисване и се притеснявам дали ще се възприема. Grinning Може ли да ми кажете каква е разликата между обикновени кичури и кичури-балеаж, тъй като разликата в цената, която ми каза фризьорката, е почти тройна. В интернет търсих, но общо взето ми излизат еднакви снимки. И матиране трябва ли за кичури, тъй като ми го спомена по телефона... Разбира се, като отида на място ще разпитам подробно, тъй като нищо не разбирам, но искам да съм подготвена. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт