Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 51 363
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
Ако не ти е спешно днес, поръчай си от Рибата. Не защото съм пристрастна към професионалните бои, а защото по-малко ще ти изгори косата.
В дрогерийните бои слагат най-силния оксидант 40вол, за да може да се постигне максимално близък цвят от опаковката, на твоята 5-ца не ѝ трябва такава сила.
Поръчай си 5.12 или 5.1 от там да ти е мирна главата.
Нали искаше твоя си цвят? Защо не пробваш само с коректор?
Май се чудиш и ти? 😄

# 181
  • В полите на Пирин планина
Аз за колко съм...
Много съм объркана. 😀
Да пробвам тогава тази -
https://shop.lillydrogerie.bg/l-oreal-paris-casting-creme-gloss- … cool-mocha-521279
5102 студена мока?! 😀

Някаква 5-ца, но Кастинга не го харесвам и става по-тъмен.

Студен или естествено кестеняв искаш?

# 182
Лола, да..
Объркана съм и аз. 😀
Аз съм ползвала и професионални бои, но те са ми много агресивни и моя опит е по-успешен с дрогерийния клас.

Искам студен кафяв цвят, който да тушира избилото рижо.

# 183
  • В полите на Пирин планина
Лола, да..
Объркана съм и аз. 😀
Аз съм ползвала и професионални бои, но те са ми много агресивни и моя опит е по-успешен с дрогерийния клас.

Искам студен кафяв цвят, който да тушира избилото рижо.

5.0 на Екселенс изглежда така. По принцип много харесвам тази боя от дрогерийните, но съм ползвала 7-ци и 8-ци. Не е агресивна и покрива добре.

# 184
  • София
И аз вече минавам на дрогерийни.
10 години се боядисвах руса с дрогерийни и  не съм ползвала дори маска за коса, откакто минах на професионални косата ми се изтощи и стана по-суха от сено под септемврийско слънце

# 185
  • София
Мélisande видях косата ти в другата тема и мисля че е страхотна Heart. Не ми се стори изгорена и изтощена изобщо. Някакъв финиш за подреждане и блясък и ще стане топ. Blush

Мисля, че 5.0 на Екселенс няма да тушира рижото за съжаление. Дори мисля, че след 2-3 измиване ще изпъкне още повече Blush. Поне това показва моя опит.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 13:59 от Мишчица

# 186
  • София
Анастасия, онзи твоя цвят е с доста наситен червен оттенък. Ако не го искаш виж пак тази новата дето пусна от нея цвят 3.1  , но виж цвят 5.1.
Иначе и от Екселенс , дето ти предложиха съм доволна .
Лореал Кастинг забрави да ти покрие каквото и да било.  Най най слабата боя е това,  може би е способна само на някакви деликатни оттенъци , но да разкара рижото няма начин.  Ако искаш пусни сегашна снимка на косата, за да са по точни насоките.

# 187
Anastasiya.glam
 с боя 3 ставаш черна, с 5102 Cool mocha ще бъдеш горе долу като на твойта си снимка, ако това е целта.

# 188
Пепина,
Да точно това е целта!
Сега се върнах от Лили и взех 5102 на Кастинг.
Мажа се, пък ще видим какво ще стане. Колкото покрие, толкова. Февруари ще съм при фризьора ми най-рано.

# 189
  • Street of Dreams
Това въпросната студена мока ли е? На мен направо ми меденее на картинката и нищо студено не виждам. Да покажеш резултат.

Пък тези с лилавия пигмент - аз си ставам лилава от подобни.

# 190
Ето го резултата: (с 5102 Кастинг)

Стана малко по-тъмно от колкото очаквах и добре, че не взех тройка, а петица. Имам само едно място, на което не е покрила добре боята. Чудя се колко ли време ще държи .. предвид, че си мия косата всеки ден. 😀😀

# 191
  • Някъде там
Неви, уникална си.
С твоята огнена грива и мен ще ме накараш да отида да се боядисам с цвят махагон Heart Eyes
Анастасия, страхотна коса. На снимката леко черввнее при мен се вижда така а ти нали искаше да избягал от този оттенък?
Момичета, желая Ви весело посрещане на НГ .

# 192
Няма нищо червено на живо. Особено на сянка косата е почти черна. 😀
Яд ме е само, че сега видях, че имам едно петно.. имам половин кичур, който не е хванал боята и ме дразни.
Но на сянка е така:
Скрит текст:

# 193
  • София
Пак малко е хванал тоя Кастинг. Не знам каква в била преди де, така че не мога да коментирам с точност.

# 194
  • София
Някой има ли отзиви за този продукт https://www.pinkpanda.bg/produkt/i-heart-revolution-shampoan-za- … paign=backinstock
Искам да стои синьо,а не като измито.

Весело посрещане на Новата година!:christmas_tree:

Общи условия

Активация на акаунт