Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 51 359
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
За много години, момичета! Бъдете здрави и все така красиви! Искрице, мисля, че на теб ти отиват по-топли и тъмни нюанси от това, с което си в момента. Може би същото се отнася и за мен, като се замисля. Въпреки че обожавам русото и светлите кичури. Може и махагон да ти ходи много, но ще ти е много добре с  четворка или петица.

# 196
Здравейте! Искам да си взема скраб за скалп, но не съм ползвала досега и нищо не разбирам. Може ли да препоръчате някой?
Всъщност вече си харесах един:https://makeup.bg/product/409532/
Добър ли е?

# 197
  • Deutschland
И аз да питам...
Мисля да си правя терапията на Алфапарф "Клетката майка" в салон. Искам блясък и хидратация. Има ли доволни от нея? Търся предложение и за други терапии. Нещо което да заглади косата и да има блясък

# 198
  • Някъде там
За много години, момичета! Бъдете здрави и все така позитивни и красиви!
 . Неви, и аз си го мисля това, но белите коси ми се показват много бързо и тези тъмни цветове не ги поглеждам вече.
Сега съм се насочила към 7 ца за цялата коса.
Дори харесах цвят 7.17 на апивита
Някакви отзиви имате ли за тази боя?
Фрау, има доста блясък от тази терапия.
Лично аз не бих отишла на фризьор да си я направя защото една терапия е около 30_40 лева.
Аз съм си купила концентрат и няколко ампули, концентрат и три ампули за 40 лева си взех и си правих три терапии Simple Smile
На две седмици веднъж я правя.
Сега ще си купя отново още три ампули Simple Smile
Моя концентрат е  за блясък.
Показвам страничка, две по назад косата ми след терапията, не съм махала снимките от темата Simple Smile Може да се върнеш назад и да погледнеш.

# 199
Ама много мирише тази "клета майка", направих си я преди 3-4 измивания и още се усеща, то гас мас и оцет като сложа не се задържа така миризмата. Иначе бива горе-долу, не е зле, но пък не е и нещо впечатляващо за мен, може би след още някоя процедура ще има по-осезаем ефект. Къде я правят в салон, аз търсих в нета, но не открих такова място, а май съм по-навита да ми я правят в салон.

# 200
Току що си поръчах турмалиновата четка на Olivia Garden. Дано си заслужава парите Simple Smile

# 201
  • Някъде там
Ама много мирише тази "клета майка", направих си я преди 3-4 измивания и още се усеща, то гас мас и оцет като сложа не се задържа така миризмата. Иначе бива горе-долу, не е зле, но пък не е и нещо впечатляващо за мен, може би след още някоя процедура ще има по-осезаем ефект. Къде я правят в салон, аз търсих в нета, но не открих такова място, а май съм по-навита да ми я правят в салон.
Направо ме уби, как така 3-4 измивания и косата още мирише.
Да неприятен е аромата и то много Joy, но поне при мен на следващото измиване няма никаква миризма а ефекта се запазва, до няколко измивания.
Честито Полина, четката изглежда чудно и е на прилична цена.
Като знам, че съм дала 40 + за тази на марокан.
В темата за профи продуктите казаха, че Четките на ОГ са по хубави от тези на Марокан, най вероятно е така, но не ми се прави колекция от четки. Simple Smile

# 202
Току що си поръчах турмалиновата четка на Olivia Garden. Дано си заслужава парите Simple Smile

Заслужава си! Преди около седмица си получих сешоара ОГ+ подарък тази и по-малката четка, възхитена съм! След 3-4 ползвания вече постигам ефект на изправена с преса коса, много мека и гладка, лъскава, без никакъв фриз.
Съжалявам само, че още в началото не си взех хубав сешоар и четки, а купих две Ел четки с топъл въздух, една от които отчитам като пари на вятъра

# 203
И аз не знам Искрице, но факт днес ми беше четвъртото измиване след като я направих и пак позамириса като намокрих косата. Найстина ми е странно защо се получи така. Не, че е болка за умиране, тя да си свърши работата по косата пък да смърди колкото си иска 😆

# 204
Ани Банани, аз точно теб послушах за четката Simple Smile. Сега ми подариха и хубав сешоар (старият също ми е хубав, но на около 9 години..). Този ми подариха. Имам пресата от серията, косата наистина седи много жива, не я пресушава. И така реших и за нова четка, имам стара, професионална, но е с по - малък диаметър. Тази е голяма. Между другото имам четка с горещ въздух на Ровента и съм много доволна от нея, косата ми стои адски добре оформена. Не знам защо не ви се получава, в смисъл, че не се харесвате.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 13:55 от Pollinaa

# 205
  • тук и там
Някои ползвал ли е тзои продукт за къдрици. (във Фейсбук го рекламират и продават).

Със чуплива коса съм, не къдрава.Искам обем , защото ми е тънка косата и повече къдрици.
Принципно съм скептично настроена към продукти от Фейсбук ,но купих  четка(поп бръш) за дъщеря ми ,която има проблем с разресването(спластени кичури имаше),и тази четка се справя перфектно с тях,за моя изненада...Конкретно ме интересува -горният продукт дали е подходящ за чуплива коса..
При нас са затворени фризьорските салони,не съм се подстригвала от август,боядисвам се в къщи. Косата ми не  е в добро състояние,пия витамини за коса от скоро и ползвам Митик ойл от време на време..

# 206
  • София
Искрице , да не е 7.13 , че 7.17 не намирам никъде?

# 207
  • Някъде там
Искрице , да не е 7.13 , че 7.17 не намирам никъде?
Не, 7.17 си е Simple Smile
https://apteka24.gr/mobile/product/details?Id=5687&langId=0
На Корес е обаче Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 14:48 от Искрица

# 208
  • Deutschland
Буба, моята фризьорка работи с Алфапарф и тя ще ми прави терапията. За дълбоката провинция става въпрос.
Наистина ли мирише? Пфффф, май почвам да се разколебавам

# 209
  • София
Момичета да ви попитам кой прически ще са модерни този сезон?

Общи условия

Активация на акаунт