Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 51 340
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
Ами мирише си, аз четох че е бая смърдел, но не очаквах чак толкова. Не е болка за умиране, просто малко по-остра химична миризма, не знам с какво да я сравня, все едно ароматизиран къдрин 😆 Може аз нещо да не съм я отмила добре, защото другите хора нямат чак такова трайно задържане на миризмата. Предполагам фризьор по-добре би ми я направил. Или пък така си действа на моята коса, аз даже не забелязах кой знае какъв ефект от нея, търсех подреденост, блясък и живинка, но не се случи никакво чудо,но аз съм така с много от хвалените продукти, може би защото косата ми е сравнително здрава та не получавам уау ефект от нищо, с един балсам за суха коса постигам същото, надеждата ми е, че с натрупване поне ще заздрави косата.

# 211
  • София
На мен последния път с тази боя ми държа адски много време. Сега повторих пак с нея, съвсем скоро след боядисване корените ми лъснаха в бяло. Писва ми.

Скрит текст:

Намазах се със стимуланта Икаров и страдам Joy освен това е оредяла, тънка, нацъфтяла. Ще ходя някъде на фризьор, но нещо не съм в настроение тия дни.

# 212
Не бих си направила такава терапия щом мирише така ужасно. Част от правенето на разкрасителни процедури за мен е и удоволствието от аромата. А при наличие на толкова хиляди терапии да си правя миризлива такава. Елена, прави си разтвор вода с малко оцет и се поливай непосредствено след първото измиване. Знам, че така се запечатва цвета.

# 213
  • Някъде там
Елена, от къде я взимаш тази боя?
Аз се чудя да поръчам ли 7.17 на корес за корените си.
Дължините не ги правя сама.
Ще ходя на фризьор чак февруари месец, дала съм си почивка на косичката.

Елена, всеки има такива периоди в които не си харесва косата.
Според мен една лека подстрижка ще те освежи.
За сгъстяване използвам серума на Лореал и шампоан напура, ми никне ми нова косичка, но основно от едната половина забелязах JoyМного ми хареса този цвят.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 07:25 от Искрица

# 214
Я кажете как точно - стъпка по стъпка, правите терапията майка на Алфапарф?
И аз си я взех и мисля утре да я правя 😀

# 215
  • Street of Dreams
Момичета да ви попитам кой прически ще са модерни този сезон?

Не знам за другите, но при мен домашното кокче е много вървежно Grinning

# 216
# 217
https://biolifecosmetics.com/naturalni-boi-za-kosa-color-soin/page/2/

А тази ползвали ли сте я? Харесах няколко 8ци

# 218
Как мислите, дали е подходящ момент за светли кичури или да изчакам пролетта? Thinking

# 219
Аз не подкрепям идеята, че зимата трябва да се носят тъмни цветове и не е време за светли експерименти. Напротив, смятам, че на мрачното време идеално му отиват по-свежи цветове.

# 220

Тази четка е предлагат от разл он лайн сайтове..
На разл цени...някой купил ли е и моля за мнения, 1000 вата е
Поръчах я, но взех да се колебая
......

# 221
Имала съм някои такива четки през годините, винаги съжалявам за покупките. Просто се упражнявай с четка и сешоар, или ако си мързелива като мен си прави "фалшивият сешоар" с преса изправяне.

# 222
Точно такъв тип е четката, за която съжалявам. Имам и въртяща Ровента, тя си е супер, но тази.... Пари на вятъра за мен

# 223
Имам я, супер ми е.
Много съм доволна.
Косата се оформя лесно и бързо с нея.
Важното при употреба на този тип четки е, да се използва на предварителното издухана със сешоар коса, оставена леко влажна.
Да, не е перфектно като с преса, но ми я заглажда и подрежда.

# 224
Аз гледах един за мазни корени и сухи краища. Моята коса е така в момента и се чудя какво да си взема Simple Smile
Вчера се измих с него, че имах отливка. В банята си усещах косата леко суха. Умишлено не слагах маска. След изсъхване (естествено, без сешоар) сложих малко Маракеш Ендз и капка олио. Косата ми сега е с обем (особено надолу), но не и по-различна отколкото с друг шампоан. Ще видя как ще е омазняването и ще допиша.

Общи условия

Активация на акаунт