Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 51 337
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
или ако си мързелива като мен си прави "фалшивият сешоар" с преса изправяне.

Какво значи Фалшивият сешоар?

# 226
Здравейте,може ли да ми препоръчате четка за коса която разресва заплетена коса и не наелектризира?За момента ползвам Tangle teezer но страшно ме наелектризира .

# 227
Дами, какво мислите за косата на Amber Scholl? Естествено  черно  с кафяв нюанс? Или е твърде тъмна? Дали ще е по добре с кестенява коса тази мадама? Мисля си. Нали все стилистите са против черното....

# 228
Амбър не е човек, който обича промени, винаги е с една и съща коса и грим. Виждала съм нейни снимки от преди, там е с по- светла коса, сега изглежда безупречно в сравнение с тогава.
Тя не крие кой е идолът й, съответно и тя има перуки и си така си разнообразява понякога.

# 229
И тъй! Много малко ми трябваше, че да се донавия - кичурите вече са факт. Сега ще изчакам няколко измивания и ще й мацна отгоре някоя 8-ца за да стане пълна картинката Laughing

Ще  опитам малко по-късно да снимам ефекта до момента.

# 230
Неви, ароматът на терапията на Алфапарф не е толкова зле, просто не е толкова хубав и луксозен, както Керастаз, Мароканойл. Ефектът /особено на възстановяващия концентрат/ се вижда най-добре върху изтощени коси.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 22:26 от Не се сърди, човече

# 231
Ох, поизтощила се е от обезцветяването Sad
Важното е, че се грижиш за нея. Според мен гониш цвят ниво 6, но не мога да преценя тоналността.

# 232
  • София
Мнение

# 233
Според мен косата ти е била добре преди и не е трябвало да я пипаш. Доста е изтощена сега и оредяла изглежда. Като цяло мисля, че се подлъгваш по снимките, на които дамите имат нереални коси и са адски, адски гъсти. Но дори да постигнеш цвета, няма да стои така, защото са лъскави, здрави и гъсти.
За мен старият цвят си е добре!

# 234
И според мен не е трябвало да я пипаш. На първите снимки се вижда дълга и плътна коса с блясък, изглежда здрава. След това е суха, безжизнена и сякаш по-рядка. Иначе ето ти подобен цвят, боядисвам се с него вече 2-3 пъти
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 14:34 от Стрина Калина

# 235
Да, точно оредяла е, имам около 10см за изрязване, но гледам да не пипам сега дължината, защото доста ще се скъси.
Да, здрава и плътна беше. Sad
Не се подлъгвам по снимките /наясно съм, че няма да ми е като от снимките плътна/, просто искам да я потъмня, да й придам някакъв цвят, защото така стои още по-зле, а една боя ще я освежи.
Стрина Калина, светъл ми е твоя цвят, аз искам тъмен шоколад, да не червенее.
От тези се чудя 4NB или 5NB
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 14:44 от krystall

# 236
Аз не подкрепям идеята, че зимата трябва да се носят тъмни цветове и не е време за светли експерименти. Напротив, смятам, че на мрачното време идеално му отиват по-свежи цветове.
И аз мисля така. Все зимата си изсветлявам косата, а лятото ми се иска да я потъмня.

# 237
Ако някой причини нещо такова на косата ми няма да види и една стотинка от мен. Не знам дали е от снимката, но 4-ката и 5-тицата ми изглеждат еднавки. Според мен докато не ти се възстанови косата малко не я носи изправена, а леко начупена.

# 238
5 изглежда дори по- тъмно, а би трябвало да е обратно.
То съсипването не става веднага, та да не си платиш. И оредяване от обезцветяване...не ми звучи логично. Или се накъсва косъма?

# 239
Моята коса е като 4 и 5. Постигам го с къна Cultivator's Deep Chestnut. Стоя 1 час с нея. Това поне не вреди, натурална е. Но само за хора, които не си сменят цвета и искат да са само с един цвят, като мен.

Общи условия

Активация на акаунт