Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 51 319
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз се боядисах с Compagnia Del Colore 8.11.Не ми покри белите коси,ще видим след второто боядисване дали ще се справи.Иначе приятна за нанасяне,нито гъста,нито рядка.
А какво те кара да мислиш, че ще ти покрие на второ нанасяне?
Може да се наслои на вече боядисано.

# 256
Аз се боядисах с Compagnia Del Colore 8.11.Не ми покри белите коси,ще видим след второто боядисване дали ще се справи.Иначе приятна за нанасяне,нито гъста,нито рядка.
А какво те кара да мислиш, че ще ти покрие на второ нанасяне?
Може да се наслои на вече боядисано.
То реално не е хванало върху бялото, за да се наслои нещо. Сложи основен цвят, както ти е писала Menerva.

# 257
Търся такава преса за коса

Точно на тази марка ли?Аз си купих моята от Нотино, но..на моята коса ефекта е няколко часа😒

# 258
  • София
След дълго ровене...

# 259
Търся такава преса за коса

Точно на тази марка ли?Аз си купих моята от Нотино, но..на моята коса ефекта е няколко часа😒
Аз имам на Zelmer. С няколко приставки е, но косата ми става лъскава, не седи изтощена и се задържа до следващото миене. Купувах я преди няколко години за около 100 лв комплекта, не съжалявам. Въпреки, че повече от 10 пъти не съм я ползвала. (в скоро време може и да пусна в някоя група за продажба Hug)

# 260
Sapir са кръгла нула. Абсолютни боклуци.

# 261
Искам да пробвам някой нов шампоан, някой има ли отзиви за тези?

Приемам и препоръки за други шампоани за тънък, боядисан косъм.
Много харесвам Matrix-а, а и цената му е перфектна! И моята коса е с тънък косъм и я усещам уплътнена. Заедно с балсама от серията постигам приличен обем. Пробвала съм и този на L'oreal, но не ме впечатли с нищо. За повече обем в момента ползвам на l'oreal thermo-modelling spray и много ми харесва как ми се получава косата, след изсушаване със сешоар и четка.

# 262

Това е най-добрата преса, която някога съм ползвала. Имам я от години и със сигурност бих си купила отново същата, ако се наложи Simple Smile

# 263
  • София
Станислава, първо показа ретро преса Sapir, после преса за изправяне Ремингтон. Не схванах?

# 264
  • София
Не
Писала съм... След дълго ровене.....

# 265
Искам да пробвам някой нов шампоан, някой има ли отзиви за тези?

Приемам и препоръки за други шампоани за тънък, боядисан косъм.
Мога само да кажа да не купуваш в никакъв случай Инфорсер-а. Аз съм със същия косъм (тънък, боядисан) и с голям мерак купих шампоана и маската от серията. Под душа ги усещах като хидратиращи, после косата се разресваше много леко и като изсъхне никакъв обем и такова слепване, че буквално за часове се омазняваше.
Сериоксил го бях набелязала да боря косопад с него, но не го купих, защото се спрях на серията на Лакме.
По принцип най-хубавия профи шампоан, който съм ползвала е за обем на Лореал проф., в зелената опаковка. Лека и обемна коса, перфектно ми почистваше скалпа и я мие през 2-3 дни ( което си е нормално).

# 266
  • София
OnDine, Matrixa имах и бях много доволна. За другите нямам отзиви .

Обмислям аз пак някакво драстично рязане ама да видим.. дразни ме , оплита се, къса се. Не знам дали е поправимо .

# 267
Обмислям тази четка на Оливия Гардън. Наистина ли се справя с фриз и наелектризиране?

# 268
Аз в момента съм с лореалския за обем и не бих го купила пак.При мен много оплита докато съм под душа, май даже и премива.
Матрикса е добър бъджетен вариант, нищо “уау” не очаквай обаче. Общо взето обем от шампоан не съм получавала, но от този на филип кингсли май най-плътна усещах косата.
И пак на филип кингсли ползвам един финиш за изглаждане и идеам главно него да похваля. Косата ми се наелектризира значително по-малко след него и седи лъскава и загладена, заслужава си парите.

# 269
Хибискус, моля те покажи този финиш на ФК. Аз нали съм им фенка, веднага наострих уши, а и щом работи веднага искам да го знам кой е.
Мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт