Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 51 327
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
5 изглежда дори по- тъмно, а би трябвало да е обратно.
То съсипването не става веднага, та да не си платиш. И оредяване от обезцветяване...не ми звучи логично. Или се накъсва косъма?
Точно така накъсваше се, започна да се "чупи" косъма в краищата и така постепенно ..
Показаните по-горе нюанси са на алфапарф, използвали ли сте я?
https://www.arlen.bg/product/2078/boya-za-kosa-dalgotrayna-alfap … olution-60ml.html

# 241
Да, мен ме правят с нея, боя като боя, не ми дразни, цветовете са трайни, корените ми лъсват, ама това не е от боята...

# 242
5 изглежда дори по- тъмно, а би трябвало да е обратно.
То съсипването не става веднага, та да не си платиш. И оредяване от обезцветяване...не ми звучи логично. Или се накъсва косъма?
Точно така накъсваше се, започна да се "чупи" косъма в краищата и така постепенно ..
Показаните по-горе нюанси са на алфапарф, използвали ли сте я?
https://www.arlen.bg/product/2078/boya-za-kosa-dalgotrayna-alfap … olution-60ml.html
Съветвам те да не избираш цвят по интернет, нямат нищо общо на живо. По-добре иди във физически магазин и виж дисплеите на живо. После вече като си знаеш номера ще си поръчваш от нета. На алфапарф май не съм я пробвала. Толкова бои съм пробвала, че вече чак не помня.

# 243
  • Някъде там
Имам записан час за фризьор Simple Smile
Взех решение ще се правя червено лилалава

# 244
Супер. Много харесвам този цвят. По-скоро тъмно кафяво смесено с лилавеещ червен нюанс, който мисля, ако е по-студен отива на студен подтон кожа, а по -медено червен превес за топъл нюанс кожа.

# 245
Може ли мнения за тези две четки? Кръглата която си взех е уникална, косата става лъскава и се оформя много лесно Simple Smile

# 246
  • SF
От Осмица, ще се върна към брюнетка (5-6), но ме притеснява поддръжката, защото имам бели косми. Не съм побеляла, но всичко, което имам са 2-3 обособени като в кичур и са отпред на видимата част.

Какво е актуално сега като линия?

# 247
  • София
Търся такава преса за коса

# 248
  • Deutschland
В петък имам час за боя, в която ще сложат и терапия за подхранване. Някаква двустъпкова беше, не се сещам. На Алфапарф. Ако мога да направя нормална снимка, ще кача

# 249
Моята коса съвсем се разреди. По едно време имах подобрение от лосиона+ш на Меди, но беше временно. Като ефект от ползването му обаче отбелязвам много нови растежи, но докато израстнат до долу съвсем ще се проскубя. По този повод тези дни ще режа косата до раменете.

# 250
  • София
Аз се боядисах с Compagnia Del Colore 8.11.Не ми покри белите коси,ще видим след второто боядисване дали ще се справи.Иначе приятна за нанасяне,нито гъста,нито рядка.

# 251
  • Street of Dreams
Искам да пробвам някой нов шампоан, някой има ли отзиви за тези?

Приемам и препоръки за други шампоани за тънък, боядисан косъм.

# 252
Чакам снимки на всички с голямо нетърпение.

# 253
Аз се боядисах с Compagnia Del Colore 8.11.Не ми покри белите коси,ще видим след второто боядисване дали ще се справи.Иначе приятна за нанасяне,нито гъста,нито рядка.
А какво те кара да мислиш, че ще ти покрие на второ нанасяне?

# 254
  • BG-DE
За да покрие бели коси 8.11 трябва да се смеси с основен цвят, примерно 8.00, в съотношение 1:1, иначе пепелния нюанс не покрива.

Общи условия

Активация на акаунт