Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 51 309
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ш Инфорсър пък аз много харесвам, дори сега мия дъщеря ми с него, която е с тънка и гъста коса. Не и омазнява, има си супер обем.
Ш Сериоксил ползвам на всяко миене от година някъде. Винаги първото шампоаниране ми е с него /аз мия два пъти с Ш/, един ментов и охлаждащ е. Не знам има ли ефект от към косопад, но скалпа ми е супер, нямам косопад, само нормалното и си въобразявам, че е от него. Пък и имам литрова бутилка, която трябва да си изхабя Simple Smile.

# 271
Искам да пробвам някой нов шампоан, някой има ли отзиви за тези?

Приемам и препоръки за други шампоани за тънък, боядисан косъм.

В момента съм с Инфорсъра (шампоан и маска) и косата ми определено го обича- обем, еластичност, блясък, дори не се омазнява толкова бързо сякаш. Но аз и преди съм писала, че на моята "грива" шампоаните от експертната серия й се отразяват добре.

Матрикса откъде го поръчвате? Ползвала съм техни шампоани и балсами преди, по спомен не бяха нищо особено, но ми се иска да ги пробвам отново, най- малкото за разнообразие.

ПП. Също така се оказа, че на тънката ми, но за сметка на това доволно гъста коса, серията на John Frieda за тънък косъм също се отразява добре. Но пък имам чувството, че боята ми падаше по- бързо.

# 272
  • Deutschland
Златна рибка в Пловдив дали работи? Онлайн не ми е опция. Нямам никаква бг карта, а немската ми не може да прави онлайн плащане

# 273
Хибискус, моля те покажи този финиш на ФК. Аз нали съм им фенка, веднага наострих уши, а и щом работи веднага искам да го знам кой е.
Мерси Simple Smile
Ей този, за това време е супер, а по принцип за хвърчаща/ фризи коса мисля, че пак е много подходящ. Аз съм с права, но тънък косъм и много наелектризиран от шалове,яки и такива сезонни неща.

# 274
  • BG-DE
Златна рибка в Пловдив дали работи? Онлайн не ми е опция. Нямам никаква бг карта, а немската ми не може да прави онлайн плащане
Може да поръчаш с наложен платеж и ще платиш на куриера при получаване.

# 275
  • Deutschland
Благодаря ти. Имам време до петък само, дано да не бавят пратките

# 276
  • BG-DE
Най-добре звънни по телефона и ги питай дали работят и за колко време доставят.

# 277
Здравейте, дойдох да се оплача малко.
Скоро бях на фризьор за подстрижка. Въпреки че ясно й показах с няколко снимки какво искам и обясних в същото време, че с такава прическа най- много се възприемам, резултатът не е изобщо очакваният.
При нея отивам за 3-ти път, първите пъти ме подстрига на етажи, пак не беше каквото искам, но си казах хайде пак става. Но сега.....
Косата ми беше дълга почти до кръста, сравнително гъста и чуплива. Затова исках формата да е от черта към овална отзад, с няколко етажа, но много фино и НЕЖНО преляти и предните кичури да почват от брадичката надолу на стъпала  както се казва. Аз й казвам май това се води дълъг бретон, а тя не- това е просто настъпала,  ок. Уважавам работата на всеки фризьор, но много ли искам, толкова ли е трудна тази подстрижка, много специална техника ли иска незнам ?
Заради естеството на косата ми отзад трябва да е изтънена в известна степен за да седи добре с и без прическа.
Преди няколко години живеех във Варна, където ми беше любимата фризьорка, която е обикновена фризьорка , вмисъл не работеше в скъп салон.
Каква техника имаше само , какво внимание, правеше ме точно както искам, даваше съвети според състоянието и естеството на косата, какво би ми ходило и т.н. Дори след 6-8 месеца след нейна подстрижка се харесвах. Сега не мога да се свържа с нея.
Ще прикача снимки от работата на двете фризьорки, ако е проблем ще ги махна по-късно, да ми кажете аз ли преувеличавам или съм права. Вече от това лутане и търсене на СВОЯ фризьор ще се побъркам.
Само да вметна, че сегашната прическа за някои може и да изглежда добре, но на мен не ми е комфортно с нея, не се чувствам добре дори.
Това е сегашната подстрижка, след фризьор

А това след измиване от мен

Това са снимки след любимата ми фризьорка :

Отпред кичурите няма да ви показвам пък въобще.
Скрит текст незнам как се прави.
И така, как да им обясня на тези хора какво искам ??

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 16:37 от nneellyy

# 278
Първо, имаш прекрасна коса. Второ, това с фризьорите ми е болна тема и на мен. Масово отбиват номер и си подстригват така като си знаят, а не както клиентът иска, че е по-лесно. Няма внимание към детайла и към особеностите на косата.

По въпроса ти, и на мен не ми харесва как те е подстригала последния път. Същата прическа са ми правили и на мен и на моя тип гъста, чуплива и непокорна коса това е ад, независимо дали е стилизирана косата допълнително или не. Просто никак не застава добре и каквото и да я направя тая коса, така подстригана стои като на лелка, отнема ми и от обема и изобщо е ужас. А моята дори не е била толкова дълга.
Не знам как можеш да обясниш нещо на човек, който няма намерение да те чуе. Дано някой се включи с коментар за свестен фризьор, който проявява внимание към клиента.

# 279
Двете подстрижки нямат нищо общо. Второто е триъгълник. Първото е на венец май. Направила е каквото искаш - черта с лек овал и на етажи. Не, че го е направила както трябва, ама реално това си ѝ казала. Аз бая ревах докато си намеря моята фризьорка и сега ходя след нея, ако ще да иде в другия край на София.

# 280
Обмислям тази четка на Оливия Гардън. Наистина ли се справя с фриз и наелектризиране?
Аз си взех кръглата, страхотна е. Във вторник трябва да получа и четка за ресане. Зарибих се с тях Simple Smile

# 281
Стрина Калина
И аз следвах моята фризьорка навсякъде, през годините беше сменила няколко салона, пътувах до Варна специално заради нея. Но явно е сменила тел. номер ли незнам.
Относно прическите - не няма разлика между предишната подстрижка и изискванията от моя страна. Формата не е триъгълна, може би не съм качила правилната снимка.
Ето

Казах й от черта към овална, за да не я прави триъгълна съвсем.

# 282
nneellyy, имате много хубава коса. На снимките "сега" дори изглежда много по - гъста и с дебел косъм от "преди". Преди сякаш е била малко по-изтънена в краищата и е по-видима разликата между най- дългия пласт отзад и другите, които се скъсяват напред. На мен лично прическата ми харесва (наистина различава се от предната), но аз съм си фен на по-равните пластове, мисля, че ще стане  още по - добре като израсте с 2-3 см.

# 283
Нели, предишната ти фризьорка наистина е имала усет,просто е усещала какво да направи. Прическата ти е превъзходна! Очаквам от фризьора точно това - да "усеща" косата, да съчетава с овала на лицето, не знам. Това им е работата си мисля.

Аз все се пробвам за почти същата прическа - нещо като прическата на Нели, но пък в края да е изтънена достатъчно и най-долу на черта. Много рядко го докарват както искам, често пъти се получава именно разултата, който Нели е дала нагледно! Моята коса е естествено чуплива в краищата и аз абсолютно винаги я изправям със сешоар и четка. И когато отзад косата не е направена добре, остава дебел пласт от коса, който трудно изправям. Който при влажно време веднага "бухва" и т.н.

# 284
Здравейте, ползвате ли някакви бои като пяна? Отзиви за  Schwarzkopf Perfect Mousse да има някой?

Общи условия

Активация на акаунт