Захранване - въпроси и отговори - тема 9

• 34 453
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
Привет,
При захранване с месо, колко следва да е количеството на месото, ако се изполвва бурканче със заготовка?

# 526
И аз да питам, от къде се сдобивате с тиква извън сезона?
Малкият много я харесва, но не успях да замразя, а и нямаме место във фризера.
Сега се чудя къде ще му търся през пролетта и лятото. Sad
Рокет, в нашия град видях една баба, която продава тиква. Предполагам домашна.

# 527
Bonni, на кое пазарче?

Относно царевицата, добавяте ли я към зеленчуковите пюрета и ако да, как я приготвяте?
Аз се чудех дали да не я пусна в уреда на пара на  Avent директно с другите неща.

# 528
Bonni, на кое пазарче?

Относно царевицата, добавяте ли я към зеленчуковите пюрета и ако да, как я приготвяте?
Аз се чудех дали да не я пусна в уреда на пара на  Avent директно с другите неща.
Пратих ти съобщение Simple Smile

# 529
Здравейте.Искам да попитам какво олио използате при захранване към зеленчуковото пюре. Беба е на 7 месеца ( захранена от 5 ++) - взимала съм готови пюрета на Хип с рапично олио, но се отказах да купя такъв вид. Масло не съм въвеждала, така че гхий отпада като вариант. Благодаря

# 530
Здравейте, аз използвам зехтин extra virgin като го добавям накрая към приготвеното пюре.
Относно захранването с месо, в началото давах една месна заготовка към 3 хранения, а впоследствие започнах да я разделям на две. И на Хип,и на плазмон заготовките не са 100%месо, а съдържат и царевично нишесте/грис и вода.

# 531
Здравейте.Искам да попитам какво олио използате при захранване към зеленчуковото пюре. Беба е на 7 месеца ( захранена от 5 ++) - взимала съм готови пюрета на Хип с рапично олио, но се отказах да купя такъв вид. Масло не съм въвеждала, така че гхий отпада като вариант. Благодаря

Масло/олио от авокадо. Търсих в един от големите хипермаркети рапично, но не открих и взех това. Не бях сигурна добра идея ли е, но след като се дава авокадо ... а и днес на една лекция чух, че дори е доста добра идеята.

# 532

БИО олиото на Holle.То е от рапично,слънчогледово и конопено семе.

# 533
аз също дадох това https://www.balevbiomarket.com/demeter-bebeshko-olio-za-zahranvane.html, скоро ще свърши, с какво мога да го заместя?

# 534
Момичета,  мисля да направя нещо, но не знам до колко ще  е годно за консумация.  Моля, дайте съвет!
Искам да направя на малкия супичка със застройка с жълтък и КМ, после да сложа в бурканчета и да обърна, и прибера  в хладилник след като изстине.
Така със застройка, колко ще е годно за консумация?

# 535
Момичета, каква риба е подходящо да взема за бебе на една година и как да я приготвя?

# 536
Моето на 1г ядеше всякаква риба,а и други морски неща.
Иначе за предпочитане е бяла риба,ако не е въведена,но аз не съм го спазвала.
Моето най-много обича сьомга.Пека я в тавата 😂

# 537
Привет,
Малко страничен въпрос, свързан със захранването.
Откакто започнахме захранване,  изхожданията по голяма нужда са доста чести. Днес обаче направо имаме рекорд, до момента 7, а  3 часа слид обяда( тъй като беше броколи) директно ги изака.
Имам ли повод за притеснение?

# 538
  • Пловдив
И при нашата зачести акането след захранването, стигнахме до 5 на ден. Не мисля, че е притеснително, но не знам и каква е консистенцията при вас, да не е като разстройство?

# 539
И при нашата зачести акането след захранването, стигнахме до 5 на ден. Не мисля, че е притеснително, но не знам и каква е консистенцията при вас, да не е като разстройство?
Както при АМ  кашесто

Общи условия

Активация на акаунт