Захранване - въпроси и отговори - тема 9

• 34 869
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
И аз се чудя като дойде време за пюрето дали няма да е по-бързо да стопля бурканче в такъв нагревател?
Като мине периода мисля да си топя шоколад с него на водна баня Grinning или все нещо ще си претоплям в бурканче (я кафе, я мляко, по-добре е от микровълнова) но ако взимам ще е някой евтин. От сорта на kikka boo за 40лв.
Здравей те.
Аз искам да попитам вие от каква възраст на бебчето започнахте със пюренцатата.
И със какво пюренце почнахте.
Благодаря ви.
Още не съм почнала, но мисля към 6 м.  Не знам с какво да започна още, чудя се за картоф. Ще си сваря един и ще го направя на пюре с вода. Ще видим как ще е, не съм много ориентирана.

# 661
С този уред доста има да чакате да се стопли.Аз го купих,за да топля водата за АМ и отнемаше сума ти време,а камо ли пюре да топля.Нямам нерви да чакам по 20-30мин,за да ми го стопли.По-добре просто на стайна температура.
Захраних на 6м и пюрета много рядко се е случвало да топля.И АМ,и храната я давам на стайна температура.

# 662
а как разтваряш АМ във вода на стайна температура?
може да топлите в тенджерка с вряща вода, много бързо става, разбира се на бурканче, а купичка

# 663
Никога не съм имала проблем с разтварянето на АМ.Разтваря се дори в ледена вода.Аз съм ползвала едно единствено АМ и не знам другите как са.Детето ми от новородено отказва да пие топло мляко,после и храна топла отказваше.

# 664
Скрит текст:
И аз се чудя като дойде време за пюрето дали няма да е по-бързо да стопля бурканче в такъв нагревател?
Като мине периода мисля да си топя шоколад с него на водна баня Grinning или все нещо ще си претоплям в бурканче (я кафе, я мляко, по-добре е от микровълнова) но ако взимам ще е някой евтин. От сорта на kikka boo за 40лв.
Здравей те.
Аз искам да попитам вие от каква възраст на бебчето започнахте със пюренцатата.
И със какво пюренце почнахте.
Благодаря ви.
Още не съм почнала, но мисля към 6 м.  Не знам с какво да започна още, чудя се за картоф. Ще си сваря един и ще го направя на пюре с вода. Ще видим как ще е, не съм много ориентирана.
Много благодаря.
Ще помоля ако може да пишете когато започнете със пюретата с какво сте почнали и кога.
На нас е първо детенце и за това не сме ориентирани.
Лека вечер

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 12:43 от Не се сърди, човече

# 665
С този уред доста има да чакате да се стопли.Аз го купих,за да топля водата за АМ и отнемаше сума ти време,а камо ли пюре да топля.Нямам нерви да чакам по 20-30мин,за да ми го стопли.По-добре просто на стайна температура.
Захраних на 6м и пюрета много рядко се е случвало да топля.И АМ,и храната я давам на стайна температура.
Каква марка е нагревателя, който имате?

# 666
Коя риба е подходяща за първа за захранване?

Според приложението, което използвам най-подходяща е риба хек, като може да се даде след 8-ми месец.

# 667
Авент със сензор.

# 668
Скрит текст:
Авент със сензор.

На повечето пише,че затоплят мляко за 3мин. Авент за 30 ли?

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 12:40 от Не се сърди, човече

# 669
Аз такъв за 3 мин не съм виждала.Имам приятелки с други модели и никоя не го ползва.Това нещо е да стопли до някаква температура,колкото да не е ледено.Не нагрява до високи градуси и не е като да топлиш на водна баня на котлона.По-скоро са да сложиш бутилката с мляко и да вършиш нещо друго.След едни 10-15-20 мин имаш затоплено мляко,но през това време детето се къса от рев.Уреда затопляше млякото до степен все едно съм държала водата на радиатора 😂Добре,че госпожицата си го пиеше без да топля.И да си призная при нужда си ползвах и ползвам микровълновата.

# 670
Аз ползвам такъв уред от самото начало и съм много доволна. Ползвах го първоначално за затопляне на изцедена кърма, а след като захраних, за затопляне на пюрета ( и домашни, и купени). Мисля, че няма скоро да излезе от употреба, защото го ползвам и за други неща в домакинството (като разтапяне на шоколад Simple Smile).

# 671
Аз ползвам такъв уред от самото начало и съм много доволна. Ползвах го първоначално за затопляне на изцедена кърма, а след като захраних, за затопляне на пюрета ( и домашни, и купени). Мисля, че няма скоро да излезе от употреба, защото го ползвам и за други неща в домакинството (като разтапяне на шоколад Simple Smile).
Щом си доволна, твоя какъв е?

Грешка моя за трите минути. Прочела съм функциите на един нагревател със стерилизатор, който стерилизира за три минути.

# 672
Аз съм с нагревател за шишета и бурканчета за храна на Бебе Конфорт и затопля храната за 2 минути. Има адаптер и за зареждане в кола, където се затопля за около 3 минути (максимум). От раждането до сега(1г и 5м) го използвам всеки ден. В него топля и храната от млечната кухня. Затопля се до температура подходяща за хранене.

# 673
На Чико е моят уред. На приятелка, която роди след мен подарих уред на Томи Типи. Доколкото знам е доволна. Имам и друга позната, която си купи от олх някакъв, световно неизвестна марка, също си го ползва ежедневно.
За затопляне на вода за мляко може би наистина не е най-доброто решение при гладно ревящо бебе.
По въпроса за рибата-ОК за захранване е и сьомга.

# 674
  • Пловдив
Никога не съм топлила вода за АМ. Правя го с вода на стайна температура и се разтваря чудесно ( ХИП 1). Пюретата също не топля засега- или ги правя точно преди яденето, или ги вадя от хладилника сутринта и до обед са на стайна температура.

Общи условия

Активация на акаунт