Годишни форумни номинации

• 7 592
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
  • В Космоса
Той и срокът за номиниране мина преди два дни. Не знам дали да не ги зарязваме...

# 31
  • Ямбол
Зàрежи. Вяла работа. И стана така, защото няма въргал, няма въргал, защото езикът на цветята не е интересен.

# 32
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дори и форумните номинации вече не будят интерес както едно време.
Бан 1,бан 2,бан 3,много народ си отиде по желание също.И това ако не е красноречиво...
Ако все пак има номинации, проявявам интерес към т.10 и гласувам за
10. "Цялостен принос" - Mari_Mar.

# 33
Ама как да е същото.
Първо хората се променят, второ Лилето ей, сега като ме захапе за правопис, щото съм новак, като се опитам да я наругая и бам/н.
Или ще ни изтрият.😝
А и език на омразата, дискриминация, дискусия без нападки.
Даже докато побликувам, знам, че ще ме изтрият.
То докато се измисляха политкоректи имена за номинации, вече знаех, че няма да я бъде.
Мари _мар от мен също за най - голям принос. Ветераните, разбира се!
И липса PAV.

# 34
  • В Космоса
Всичко ми звучи много тъжно, но аз съм си сантиментална. Продължаваме напред! Без номинации и все повече без бг мама.

# 35
Добре де, аз понеже за пръв път влизам в тази тема и съм пропуснала предишните разправии, та да попитам - не може ли да сложим две категории - най-приятен и най-неприятен съфорумец? Ей така - за спорта Simple Smile

# 36
Ще има обидени.
То затова е толкова вяло.
С тази политкоректност да не смееш да се развихриш.
За неприятен на мен лично три бройки са ми малко.

# 37
  • В Космоса
Хаха, кратко, точно и ясно. Joy

# 38
  • София
Със или без политкоректност, трябва да има граница. Да не става, щото, видиш ли, не може да се плюе открито......леко......кофти. Да не кажа нещо по-силно, ма няма да е политкоректно. Simple Smile
И закачки и бъзик, че даже и незлобливо и леко заяждане, може да се преглътне, ако е в гранични стойности. Simple Smile

# 39
Може, ама ако разполагат хората със самоирония. Моите наблюдения са, че масово преобладават тънкообидчивите.

# 40
  • Другата България
Ще има обидени.
Винаги можеш да се "развихриш" без да се изразяваш просташки, вулгарно и грозно.
Но явно малко хора го умеят, затова няма интерес според мен.
Съгласна съм с Ариа, че е трудно да проявиш и самоирония и да погледнеш на чуждата номинация като на вид огледало, дори и такова, в което надали навън ще се огледаш.
Относно "напусналите по желание" съм скептична, 90% от тях са си тук, само дето са сменили екранното име.
Такива с БАН също. То за тях трябваше да има специална категория, това с Илия пак в тия не е много подходящо, ама, нали, политкоректност.....Joy

# 41
Ще има обидени.
Винаги можеш да се "развихриш" без да се изразяваш просташки, вулгарно и грозно.
Но явно малко хора го умеят, затова няма интерес според мен.

И да го умееш, пак ще има обидени и ще припнат да докладват. Като докладват ще изтрият и от там нататък се губи смисъл и интерес. Стожерите на новата етика редактират не само грубост и циничност.

# 42
Ех, изпуснах че има такава тема, едно време как се забавлявахме, сега остаряхме ли вече, какво Simple Smile
Аз ще дочакам за Мис Баба да ме пишете след някоя година🤪😂👻👻
Много мило ми стана, че ВСЕ още си ме аресвате❤😍

# 43
# 44
  • Вила Великула
Абсолютно подкрепям мнението на Босилка. Няма как да познаваме потребителите от всички подфоруми. Аз не видях нито един номиниран например от една от най-старите и най-писани групи- КГБ=Клуб на Готините Баби.

Общи условия

Активация на акаунт