Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 404

• 41 644
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив

https://twitter.com/neslihanarabF/status/1343906310937587713

Нова актуализация за Неслихан Атагюл като Наре по Стар тв.
Шегичка е очевидно, но показана ни чрез сторито на този профил.

# 676

https://twitter.com/neslihanarabF/status/1343906310937587713

Нова актуализация за Неслихан Атагюл като Наре по Стар тв.
Шегичка е очевидно, но показана ни чрез сторито на този профил.

А, защо да е шега? Може обаче да се  тълкува по два начина - ако направим препратката  към Наре.
Или ще пази конака / което не зная как би се случило, след като го даде на Кахраман/ или пък тя ще се чувства по този начин /всички от конака да й обърнат гръб/.

# 677
И сега, чакаме разказа и дали ще има трейлър и ако има, какво ще видим.Hug

# 678
Здравейте ! Flowers Hibiscus
Снощи изгледах серията. Много бях разочарована!
Аз оправдавах Наре и я защитавах, когато върна пръстените и ревнуваше от Менекше и нейния "син".
Добре, че тези сценаристи ще бъдат сменени, защото аз не виждам нищо смислено, което може да се каже за снощната серия. Нито в поведението на главните герои, нито при второстепенните. Колкото и да харесвам играта  на Енгин и Неслихан, тези глупости от снощи ми донесоха разочарование. А как да пресъздадеш нещо такова!

# 679
  • Пловдив

Имаме много хубави моменти.

Хайде да не се заблуждаваме, като че ли другите сериали са със супер истории. Нищо подобно - сериали. Без значение от коя държава са сътворени...

# 680
Имаме много хубави моменти.

Хайде да не се заблуждаваме, като че ли другите сериали са със супер истории. Нищо подобно - сериали. Без значение от коя държава са сътворени...

Изключително точно! Затова и продължаваме!

# 681
  • Варна
Привет, момичета Smile
Аз снощи не го изгледах, имах желание Smile но нета ме изнерви и хвърлих всичко, ще си чакам превода Rage
Чета разнопосочн мнения, дано с превода да е подобре отколкото изглежда Smiley

Пък да видим новите СЦ как ще ги къдрят оттук нататък . Явно и Наре вече се затъркаля в калта като Санджар, да са си лика-прилика Smiling Imp Квото такова, дет се вика Smirk Няма да се отказваме Stuck Out Tongue

# 682

По картинки разбрах, че Наре не иска да разбере Санджар за желанието и да влезе в стаята..Защо...?

Е, той я разобличи и получи обърнат гръб....

Бракът е консумиран и резултатът е Мелек...

Какво искат да ни кажат СЦ....?Или, че Наре не е простила, или Наре се срамува от порива си...?

# 683
# 684
Здрасти, благодаря за превода.
Историята е хубава.
Мисли, че видяхме и връщането на пръстените 50 на 50, като доста други неща в историята до сега.

В Интернет се говори за сватба между на Наре и Гедиз. Това вече не знам, как ще  го прости Санджар. На 100% Наре ще го направи за "негово добро", от любов, да го спаси.
Така би отървало на всеки, да наранява другите, да прави грешки, да не вижда раните им и винаги да има оправдание за постъпката си. Хубавото е, че какъвто й да е избора й, вярва, че е най-доброто, зная най-добре от всички как стоят нещата и какво да се направи.
Преди време сме коментирали евентуалната й сватба, явно това е единственият начин да прости на Санджар. Тя да направи много грешки, еднакви с неговите и после да търси прошка.
В първите епизоди, Наре каза на Гедиз, че със Санджар са се обичали безумно, но не са се разбирали, е факт е. Тя не разбира Санджар, не му се доверява, не го цени, не го подкрепя и не го познава.. Нищо че си пее друга песен.
И доста си приличат със "свекърва" й, те знаят всичко, най-компетентни са и трябва да е тяхната.
Знам, че всеки в случая е прав за себе си.Като   се опиташ да обуеш обувките на другия, може да  видиш причините за изборите му. Друг е въпросът,че Наре иска за Мелек бащата, който тя не е имала. Освен това в миналото се крият отговорите на действията й, просто живота я е накарал да бъде такава. За да се съхрани, да оцелява. Жалко че не се решава да получи семейството, което заслужават да са със Санджар.. Много им отива да са щастливи.

Санджар повярва, че Наре го обича и е щастлива с него. Сякаш не разбра, че не само раните на Наре ти разделят. Ревността, неизказаните думи, това че не се разбират, отдадеността на Санджар и самоувереността на Нере. Разликата в възпитанието, короната и отговорността която носят. Наре сама за себе си, Санджар за цялата фамилия. Наре сама,вълк единак, Санджар глава на семейството, трудещ се за всички от малкъ..
На Гедиз да беше дал конака, той нямаше да го подари на Кахраман. Наре се отдаде на манията си да спасява Санджар.
Не зная, защо след като Наре му върна пръстените,Санджар продължи да се държи все едно не го е правила.
Беше ясно, че тя не цени семейството и конака по неговия начин, че не разбира какво й поверява и че й е фикс идея да е свободен.  А със своя характер е  способна на всичко, да стане нейната.
Спомням си за лекуването му в бараката, да го спасява като прадядо му, рискува живата му.
Санджар не е застрелял Акън. Скочи заедно с него, той защити Наре, а Акън го накара да избира.
Ако бяха извикали полиция и не бяха скрили трупа, вече щяхме да сме забравили тази драма.
 Забрави се за смъртта на Локи.. Някак двойни са стандартите, когато и както ни изнася. Не, че Санджар не прави грешки на държи на своето, на думите и делата си. Дано Наре види същността му и да го разбере. Ако не да й пожелаем щастлив живот, с Гедиз или някой друг буржоа.
Сега остава да видим как Санджар  се предава и да се разкарва тоя Акън от главите ни.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 23:31 от Nina_richi

# 685
Добро утро,

Благодаря за превода!

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 686
  • Пловдив

Здравейте, добро утро и от мен.
Ей така, избягахме и приключи историята към момента.
Да си изгледаме преведената серия и много неща ще си станат тамам.
После, коментарите ни.

Чакаме и знаци от снимачната площадка...
По график си чакаме и каквото му е ред.
Сега - успешна сряда на всички.

# 687

Благодаря от сърце за превода на епизода! Flowers Hibiscus
Успешен и ползотворен ден ви желая мили момичета! Бъдете здрави и усмихнати! Hug

# 688
  • Пловдив

Е, колко хубаво й го каза Санджар на Наре, ама бе късно вече...

# 689
Здравейте,

Благодаря за превода на серията.

Много ме разстрои,не мога да се отърва от чувството,че сякаш сериала е свършил.С лош край.

Знаем,че сериала не,но се сбогувахме в тази серия с нашите сценаристки.
И като на изпроводяк, да кажа няколко думи за тях - без да съм специалист,като обикновен зрител.
Много критикувани,чак яростно,чак все едно са застрашили с работата си човечеството.
Аз пък винаги съм се опитвала да разбирам техните герои,независимо дали са прави ,или не според мен.
Почти всичките им герои са противоречиви.И ако сме честни и безпристрастни,всеки има обяснение и оправдание за действията си.Не идеализирани,а пълнокръвни герои.Като в живота.
Колкото и да чета,че сценария е задълбал дъното,аз не мога да се съглася,защото всеки герой според мен е изграден на базата на някаква психологическа достоверност и за това им слагам добра оценка.
Друго,което ми направи впечатление от работата им,че така въртяха,сукаха ,разтегляха историята,че я създадоха приемлива за турския СЕМ.Голям майсторлък се изисква да напишеш сценарий за 34 серии по 140 мин.,в основата на който е една всепоглъщаща любов и да покажеш само няколко целувки.
Разбирам гнева,ревността,грубостта,преданост и предателство,яд и инат,които ни показаха героите.
Но не разбирам,защо
нашите сценаристки,а и режисьора,лишиха сериала от повече близост,нежност,сексуално привличане.
Това за мен е най-големия им минус.Онези сцени и малки детайли,които правят внушението,а не да ни обясняват с думи кой кого обича,колко и как не може да диша без него.Не ги разбират любовните отношения както се полага и това изнервя публиката.Та така,да идват следващите сценаристи.

Нина,много ми хареса поста ти,споделям напълно.И аз прочетох и не искам да вярвам,че Наре ще реши да сключи брак с Гезиз,по какъвто и да е повод.Нито Гедиз заслужава жена,която не го обича,а да не говорим,че това ще отблъсне Санджар,може би завинаги. Мисля,че са фенски измишльотини.Но ако това наистина се случи,ще е напълно в нейния стил на действия.Тя като се фиксира в нещо,върви с рога напред и не се замисля какви щети нанася.Но все за доброто на някого.
Не знам как ще я лекуват новите сценаристки,но никак не е добре нейното психическо здраве,а и от сегашната патова ситуация съвсем ще се срути.Направо ми е жал за нея.
Всъщност след финала на тази серия ми стана жал за всички.
Но най-голямата драма отново е при Санджар и Наре. Ще каже някой - заслужиха си го.Не,един живот се дава,всички допускаме грешки,всички си носим на гърба нрава си,хубавите и лошите черти на характера си.
Те и двамата,години наред плащат цената за тези грешки.Не знам как се издържа,да си толкова млад,а да си толкова лишен от удоволствията на младостта.
Хубави постове и мнения прочетох,няма да се повтарям.
Ако имам време ще споделя и други мои разсъждения.

Аниста, много ни е хубав сериала,виж как се вълнуваме,че и работа зарязваме да го гледаме ,мислим и пишем за него.

Хубав ден и бъдете здрави

Общи условия

Активация на акаунт