Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 404

• 41 655
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро,

За последно, засега.

На мен, също ми хареса епизода по картинки, независимо от негативното развитие.

Няма как, дъщерята на посланика да не е взела част от високомерието на баща си.

Ужасяваща злоба на Менекше.Сега остава да я съберат със Санджар в затвора, за нейно удовлетворение.

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 661
  • Пловдив

50 на 50.
Санджар тръгна в планината, да мисли как да си върне акциите.
Сега трябва да мисли, как да си върне и конака. Как да защити всички близки - нали е Ефе.
А любовта - Наре да го търси и да не го намери, огледално на търсенето от Санджар в Черна гора преди години.
Аз искам Менекше и Наре в затвора. Санджар си мина по реда.

# 662

Ако Наре влезе в затвора, тогава нашият човек ще се втурне да я спасява....

# 663
Добро утро,

Много емоционален и силен епизод.
Макар и само по картинки стана ясно,че Санджар загуби всичко,върна се в положение "синът на арендатора",че и по-лошо.Толкова е безнадеждно,чак глава ме заболя снощи,като гледах,как всичко рухва.
Заради една любов към жена,която въобще не го заслужава,загуби години живот,приятелство,семейни връзки,всичко спечелено и придобито.
Наре,толкова исках да я харесвам, си заслужи обръщението "дъще на посланника".
Санджар е ясно,че ще е или беглец,или затворник,ами тя?Не ми се иска да съм на нейното място.
Но ,тя така и не разбра Санджар,толкова егоизъм и високомерие показва,сега ако отиде пак при Гедиз и започнат плановете по спасяването на Санджар,ще съм много разочаравана.Защото тя и него нарани,но вече знае за чувствата му и ако продължи да му дава надежди,значи съвсем ще ми падне в очите.

Енгин отново ми спря дъха в тази серия.Великолепен актьор,страхотен мъж. 

Нямам търпение за превода на тази серия,но и за следващата,която ще сложи ново начало в живота на всички герои.

Хубав ден,бъдете здрави

# 664
Добро утро мили момичета! Hug

Снощи серията много ми хареса, макар и да я гледах без превод!
С нетърпение очаквам следващата серия, но дано преди това да видим поне един трейлър, озет и много снимки, които да ни дадат малко подсказки.
Днес ми е първият работен ден след дългото боледуване, залавям се за задачките!

Gift Heart Gift Heart Gift Heart

# 665
  • Пловдив

Рейтингът - лек спад, но добре се държим:

ТOTAL 6 /  6.61
AB  7  / 5.29
ABC1   6 / 6.71

# 666

Добро утро момичета Two Hearts

Хубав и успешен ден в най-късата работна седмица.
И аз снощи бях на картинки повече, чакам с нетърпение превода, но усещането което остави серията е на едно "отдъхване", защото това беше кулминационната точка на историята. Всеки показа всъщност какъв е ,  разкри  истинската си същност.

Точно сега е моментът всеки един от тях да спре и да анализира кой е, какво иска, как да го постигне. Исках от СЦ достоен финал на работата им - получих я. Удовлетворена съм.

Като изгледам серията ще си направя обобщения анализ за всички наши герои, но веднага ще кажа едно -  всеки един от героите със своите постъпки промени нещо. Както се казва в тази серия те бяха без маска и грим.

Санджар -  адмирации за него!  Това е да си Ефе! Вярвам, че отново ще намери правилния път по който да поведе семейството си.  Има най-мощният стимул в лицето на дъщеря  си. Любовта на това дете ще му даде силите да продължи.  Каврук също е до него. Вярвам, че  в крайна сметка ще видим и една нова Халисе.

# 667
  • Пловдив

Ето го и така рейтингът - за ориентир.

Ето и социалният - обратен на официалния им.
Това гледат чуждите телевизии, това купуват, което се харесва на феновете по света, а не само на турския зрител.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 10:13 от mariana51

# 668
Едва изгледала и 5 минути от серията, искам да кажа,  колко Наре  е предубедена спрямо Санджар. Значи вижда страданието на Гедиз и как той не можел да диша, а чувствата на Санджар тя не видя никога. Дори за бебето - на факта, че Санджар искаше това дете и чрез него да види и опознае детството на Мелек - тя го отряза и в крайна сметка му върна пръстените. Защо не видя и почувства болката и невъзможността на Санджар да диша онази нощ, а хукна с Гедиз.
Наре отново живее  играейки.  Не е разбирала Санджар, не го разбира и се съмнявам да го разбере.
Ако това стане и новите СЦ ни покажат трансформация и у Наре - тогава бих се радвала тя да остане със Санджар и да станат едно семейство.

# 669
  • Пловдив

Подробният рейтинг.
Ако някой го интересува.

https://www.youtube.com/watch?v=clZbU4t8eYM&feature=youtu.be

Новата песен в сериала, която ни обещаха да чуем от 35 епизод - Готови сме да обичаме.

# 670
Страхотна е песента. Сигурно и текстът ѝ е страхотен.
Не зная за вас, но снощи след последния кадър имах усещането, че  завършихме един цикъл от нашата история. Какво ни очаква отсега нататък  и как ще продължат историята на Санджар и Наре новите СЦ - не зная. Бих се радвала прехода да е по-плавен, но мисля, че ще гледаме съвсем нова история.
Знаете ли какво каза Каврук на Наре - конакът е поверен /не даден/, а поверен на теб.  А какво е конакът за Санджар - той го каза и на Наре и на Кахраман. Това не са само едни каменни стени - това е животът на семейството. Халисе каза на Джейлян, че конакът е нейната младост и пролятите сълзи на слугинчето Халисе.
Санджар е готов да влезе в затвора, но не да лиши семейството си от живот, от убежище, от дом...

Не зная Наре как би се справила с това - тя предаде не само Санджар, предаде целият им съзнателен живот, предаде и доверието което ѝ беше гласувано. Тя трябваше да е пазителката на това семейно огнище...

Ох, и още нещо което каза Санджар на Наре. "Конакът не е подарък, а довереност... Веднъж аз те оставих зад вратата и ако сега ти дадеш конака на врага ми, значи ти ме оставяш зад вратата."
Нещото което всъщност направи Наре -  остави не само Санджар вън от живота си, но и всички за които той носеше отговорност...
Това - започнахме с "изгонването" на Наре, завършваме с "изгонването" на Санджар.

В интерес на истината обаче Наре каза нещо много важно, когато Санджар ѝ сподели, че този конак не е само четири стени. Тя каза, че без него за нея ще е точно това - четири стени и пак започна с онова нейното "затваряне".
Значи ето тук е разликата между двамата - той е човек на земята. Свързан е с нея, живее с нея. Домът е всичко - там е семейството, там са хората с добрите и недотам добрите си страни, но точно тези четири стени са сигурност, топлина, убежище от всичко лошо.
Наре - е волната птица. Нейният дом е небето. Тя не знае нито какво е семейство и отговорността към тези хора, тя не знае какво е дом, защото през целият си съзнателен живот не е имала такъв и сега, когато ѝ го предложиха /първо да влезе в него като стопанка/ после и като довереност да се грижи за него - тя не знае нито значението му, още по малко пък  стойността му.
Досега какви бяха нейните "домове"  когато дойде в родината на Санджар. В първия нямаше нищо - нито мебели, нито дори един кухненски съд - поне чай да си свари; във вторият имаше някакъв уют благодарение на Елван.
Много дълъг път чака Наре, ако въобще реши да тръгне по него.  Път към Санджар.

Да видим... 

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 12:09 от Марта_49

# 671
Много мъдрост трябва за да се довериш на решенията на другия. Наре няма това доверие. Лута се с европейската убеденост, че от нея зависи нещо. С тази Наре Санджар няма общ път. Да видим какво ще измислят.

# 672
  • Пловдив

"Ти си моята сила и моя слабост."

Той Санджар го казва...

# 673
  • Пловдив

Новият разказ на Енгин се казва Çinar/Чинар.
Чинарът е познат още с името платан или яблан.

Мнение от ФБ: https://vk.com/club144707938?w=wall-144707938_143657

Това "Благодаря ти дъще на посланика" означава "Доверих ти се, а ти ме предаде, дъще на посланика“.

За Санджар имението не е нещо материално, затова той реши да прехвърли всички акции на Кахраман, с изключение на този дом. За него имението представлява неговата история, историята на дядо му Ефе, обещанието, което е дал на Наре да го купи и да я заведе там на Гедже. За Санжар имението е символ на борба, работа, място, където той и дядо му са излекували раните си, както и семейството си. 

Той можеше да го остави в ръцете на Каврук, който никога не го предаде, но реши, че Наре ще се погрижи най-добре за него, защотой  обеща преди много години, а също и защото това е домът, в който иска да види как Мелек израства. Санджар, както винаги, мислеше за майка си, Елван, Зехра и всички хора, които зависят от него в това имение!

Той каза на Наре няколко пъти, каквото и да се случи, никога не се отказа от имението, отиде при Кахраман, за да му предаде всички компании и имоти, с изключение на дома.

Какво направи Наре? Без да му се обади и да го информира, даде дома на  късащия броеници, чрез изнудващия я баща, когото познава повече от всеки друг. Тя направи същото, когато се опита да освободи Акън, не се обади в полицията, за да им каже къде се намира, а сега сама взема решение, без да уведоми Санжар.

Санджар ще си тръгне или ще се предаде в полицията, няма да разберем до трейлъра или следващия епизод, ясно е само, че той ще бъде далеч от семейството си, от Наре и най-тъжното - от Мелек!

Ох, що негативи отнесе Наре навсякъде, където днес се коментира епизод 34.
Наистина приключи една част от историята. Наре върна Санджар там, откъдето започна запознанството им в детството. Но предстои да видим как ще се справи сега Санжар, от позицията на Ефе.

# 674
Здравейте,

Мисля си, Наре обича Санджар, но по нейния си начин, според това, което е тя.А тя е все още жена, която не знае

какво иска.Вместо да подкрепя любимия си мъж, тя го критикува и му няма доверие.Санджар наистина и е любим,

но не, обичан.Дали тя, ще се промени, както Санджар?Само Мелек може да и помогне, ако Наре, се осъзнае.

Момичета, Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт