Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 404

• 41 658
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Еййй, умориха го тези жени.

# 646
  • Пловдив

Аз ще напиша: Сра Маца в каца...
Така и завършиха ортилерките.
Да му мислят новите сценаристи.

# 647
Опитвах се да разбирам някои от постъпките на Наре, но от няколко серии много дразни, а сега съвсем изплиска легена....
И какво сега, Ефе в затвора, тя ще оправи нещата и ще се доказва пак, айде стига вече!
Много ми е интересно къде ще си лекува раните сега, ще остане ли в родината или ще хване към Швейцария!
Аз пък предлагам Ефето да хване гората, че да ги подпука един по един....

# 648

"Благодаря дъще на посланика"

Санджар ѝ повери не само една сграда - повери ѝ семейството си. А заради нейното желание да бъдел свободен даде компанията на Кахраман.

Ех, Наре, Наре - Санджар в планината, семейството му без прехрана и къде да живее...
Май трябваше и тя да се учи от Фериде Ефе да джурка мазила.

А всъщност вече с чиста съвест може да отлети към Швейцария.

А най-гадното ще бъде ако приеме наследството на Акън /мръсните пари и имоти/ за да спасява това което затри.  Това вече Санджар няма да ѝ прости никога.

А как ще съобщи на хората в конака, че ще бъдат оставени на улицата...  Халисето няма да го преживее и  това ще тежи на Наре.

А накрая "Едерлези"  беше върха. Върнаха една от избраните от първия композитор песни.

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 23:07 от Марта_49

# 649
Момичета, дали ще имаме фраг?

# 650
Момичета Two Hearts
Не мога да си събера съвсем мислите, че Нарето ми ги разбърка съвсем.
Правилно ѝ каза Санджар, че е като земетресение.

При положение, че Санджар ѝ каза, че конакът ѝ е поверен, тя го даде на Кахраман...
Сега ми е интересно как ще оправи всичко. Нали  се бунтуваше против традициите, отговорностите и честа на Ефето. Не искала Санджар да е Ефе, а да е  бедния син на арендатора.
Да, направи го по своето желание, но да я видя какви отговорности ще поеме и дали има чест да застане пред семейството му.
А това, че въобще нито го чува, нито го слуша какво ѝ говори, значи въобще му няма доверие. Язък ѝ за 8 езика и световното възпитание.

# 651
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=VJ0bTf6cjqU

"Дъщерята на посланика", епизод 34 - ОРИГИНАЛ.

Трейлър - йок.

# 652

Изпратиха ни с EDERLEZI, което и на мен ми хареса.

Лека.

# 653
Сега като се размислих,  Наре къде ще разсели цялото домочадие Ефеоглу?
В конака на Гедиз? В нейната къща ли? Или в тази на леля Фериде?

Бих ѝ предложила  на първо време да продаде Гедже за да подсигури подслон и някакво препитание  на всички. Да видим кой ще плати операцията на Халисе, после  ще се изискват особени грижи и дали всички в конака няма да я гледат като предателка.
Ами сега е момента да влезе в обувките на Санджар и  да разбере какво е чувствало бедното момче и младеж грижил се за всички. Помните още като малък как се прибираше късно в хижата, след като е ходил да продава събраните от морето миди. Отговорен от малък, мислещ за другите - пък Наре какво? Богато, добре облечено момиченце виждащо в черното момче просто една екзотика и нищо друго. Никога не го е разбирала, не се е старала и не искаше да погледне през неговите очи хората насреща.
Не зная накъде ще тръгне СЦ с новите сценаристи. Ама крайно време е вече да видим една мислеща не само за себе си, за своята болка Наре. Ами има и други страдащи. Още повече сега - когато ще ги остави бедни и на улицата. Ама щото е много умна и знаейки що за манипулатор е баща ѝ - подписва. 

# 654
  • Пловдив

На първо време да продаде пръстените.
После всички в дома на Каврук... Три стаи - по три в легло...
Така ме изкефи Санджар със свалянето на халката. Не й увря главата на Наре.
Чакаше го от морето, сега да го чака да слезе от планината.

Да се допълня. Страхотна раздяла между баща и дъщеря.
Той и каза, да връзва бяла панделка на маслиновото дърво, когато й домъчнее.
Той ще слиза и ще ги взима...

# 655
Нормален да си, ще отачиш след всичките тези безумия..

Много се радвам, че идват нови сц. Надявам се да вдъхнат разум в героите. Не разбирам наистина, как дадоха  всичко на Кахраман. Каква им беше гаранцията, че няма да се разприказва? Да не говорим, че цяла Мугла знае за трупа. Най-малко великия посланик как още не е разказал?
А плана на Наре, блестящ, втрещих се. в
Връщането на пръстените- черешата на тортата.
Пък не разбрах, за какво толкова плаче Наре,нали се отказа отдавна от Санджар.
Не е щастлива, не харесва семейството, традициите.. Буден да бъде, да е на свобода... Дъщеря й да не е без баща.
Защо ги остави на улицата?  Ще отидат при Гедиз.

# 656

На първо време да продаде пръстените.
После всички в дома на Каврук... Три стаи - по три в легло...
Така ме изкефи Санджар със свалянето на халката. Не й увря главата на Наре.
Чакаше го от морето, сега да го чака да слезе от планината.

Да се допълня. Страхотна раздяла между баща и дъщеря.
Той и каза, да връзва бяла панделка на маслиновото дърво, когато й домъчнее.
Той ще слиза и ще ги взима...

Дали ще имат малко прекъсване за Нова година?
И чак януари да имаме нова серия - тъкмо новите СЦ да си съберат мислите и да я подкарат нанякъде.

Мисля, че Санджар няма да отиде както първоначално е мислил в планината. Щеше да иде, но знаеше, че семейството му е на сигурно място. Сега е на улицата. Мисля, че  ще се върне да им обясни и ще се предаде в полицията. Пък няколко серии ще имаме затвор,  съдебни дела и тогава нека да излязат кирливите ризи  на всички.

# 657
Мен пък много ми хареса епизода. Скоро толкова добър епизод не бяха правили.

# 658
Мен пък много ми хареса епизода. Скоро толкова добър епизод не бяха правили.
Напълно съгласна съм.

# 659
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
Да започнем деня с финалната сцена.
Страхотен епизод и както писаха едни фенове, ако нямаше пандемия, 34 епизод щеше да е финал на 1 сезон. Те и без това ортилерките по толкова пишат - по един сезон истории.

Щафетата вече е в ръцете на новия четиричленен екип сценаристи.
Както пишат също - няма да има новогодишни ваканции.
Това ще разберем от сряда нататък. Ако има трейлър, снимки и озет.

Да си пожелаем успешен вторник.

Общи условия

Активация на акаунт