Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 707
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, с Хашимото съм.
Интересувам се  колко дни приемахте Преднол?
Има ли някоя която го е приемала повече от 5 дни  заедно с аспирин (или турският  вариянт на аспирин)?
Крис, д-р Тургут първоначално смяташе да ми го даде до тест, в последствие понеже подготовката и трансферът бяха на почти естествен цикъл, го даде стандартно само за 3 дена. Хашимото не мисля, че беше решаващо при определяне на продължителността на приема.

# 466
Благодаря, понеже до сега съм нямала имплантация ( два опита с ДЯ и тогава не ми изписаха в БГ лекарства за подтискане на имунната система) и ме притеснява силният ми имунитет, а и в описанието пише, че е за подтискане на автоимунни
 заболявания.
Мои познати го приемат до деня на теста БГ.

# 467
Здравейте момичета събота бяхме на консултация при доц Йоздамар, ние с партньора ми бяхме възхитени останахме много впечетлени. Всичко мина по добре от колкото очаквахме. До два три дни очаквам цикъл и ще стартираме стимулация и след това операция имам проблем с тръбите и трябва да бъдат отстранени някой от вас да е на същото мнение с мен?

# 468
Здравейте момичета събота бяхме на консултация при доц Йоздамар, ние с партньора ми бяхме възхитени останахме много впечетлени. Всичко мина по добре от колкото очаквахме. До два три дни очаквам цикъл и ще стартираме стимулация и след това операция имам проблем с тръбите и трябва да бъдат отстранени някой от вас да е на същото мнение с мен?

Здравейте hristova983 и ние бяхм при доц Оздамар на консултация но ние август месец ще стартираме тъй като ни казаха че без сключен граждански брак няма как да се стартира стимулация. Сега сме ги раздвижили нещата ще се радвам след като започнете стимулация при него да споделите опита ви. А и ще можете ли да напишете какъв е по точно проблема с тръбите ви тъй като и аз имам лек проблем с тръбите ми. Благодаря ви!

# 469

Здравейте hristova983 и ние бяхм при доц Оздамар на консултация но ние август месец ще стартираме тъй като ни казаха че без сключен граждански брак няма как да се стартира стимулация. Сега сме ги раздвижили нещата ще се радвам след като започнете стимулация при него да споделите опита ви. А и ще можете ли да напишете какъв е по точно проблема с тръбите ви тъй като и аз имам лек проблем с тръбите ми. Благодаря ви!

Лявата ми тръба съдържа течност и до колкото разбрах от консултацията тази течност се връща обратно в матката и извърля плода основният проблем при нас е било това. Имам 4 инвитро опита в България и никой не ми е обяснявал така. Казаха ми само, че тръбите ми са запушени но това при инвитро лечение не е от значение тъй като оплождането става в ембриологията уж ТОП качество ембриони но след като показах снимките на доцента той каза, че не са толкова добри и качествени ембриони. Тотално сме решили по вече да не губиме време тук и веднага да стартираме стимулация в Бачеджи при доц Йоздамар. А как е по правилно незнам Оздамар или Йоздамар Grinning

# 470
И двете ми тръби са нагънати и трудно пропускливи така ми казаха поне за в момента не се налагало някаква операция но за напред ще видим. Писала съм ви на лични Simple Smile

# 471
И при мен са така Expressionless
Тежко нагънати,стенотични и едната пропуска в сраствания,другата оскъдно.Снимката е правена в БГ,отидохме с нея на преглед първо в Мемориал.Доц.Йоздамар работеше там тогава и каза,че все пак тръбите си пропускат.Следващият преглед при др.Карликая и той каза,че си пропускат.Обаче до ден днешен естествено не съм забременяла,първият инвитро опит също беше неуспешен Confused
И двете ми тръби са нагънати и трудно пропускливи така ми казаха поне за в момента не се налагало някаква операция но за напред ще видим. Писала съм ви на лични Simple Smile

# 472
Благодаря, понеже до сега съм нямала имплантация ( два опита с ДЯ и тогава не ми изписаха в БГ лекарства за подтискане на имунната система) и ме притеснява силният ми имунитет, а и в описанието пише, че е за подтискане на автоимунни
 заболявания.
Мои познати го приемат до деня на теста БГ.

В Бг съм го приемала веднъж 15 дни, и втори път 20+ дни. Нямаше успех
(надали е било заради това де).
В Турция го изписват за 5 дни, да.
Но аз освен това, вторият път настоявах за вливане на интралипид. Можеш да ги попиташ. В Турция се казва омегавен.

# 473
  • София
Аз защо си мисля, че го пих само 3 дни от пункция до трансфер. Ама може и да бъркам. Но със сигурност беше нещо за малко дни, не повече от 5.

# 474
Честит July morning Simple Smile

Наминавам с питане.
при поставяне на Пролутекс влезе малко кръв в основата на иглата. Бързо вкарах лекарството , но сега ме гризе съвестта дали съм поставила правилно лекарството и дали ще се абсорбира в тялото?

# 475
Честит July morning Simple Smile

Наминавам с питане.
при поставяне на Пролутекс влезе малко кръв в основата на иглата. Бързо вкарах лекарството , но сега ме гризе съвестта дали съм поставила правилно лекарството и дали ще се абсорбира в тялото?

мисля, че няма основания за притеснения

# 476
Здравейте,момичета Heart
Плануваме следващ опит другият месец.
Някоя от вас правила ли е ЗЕТ,без да пие противозачатъчни предходният месец.
Тоест направо на 2ри ден от цикъла да е започнала приема на естрофем.

# 477
Здравейте,момичета Heart
Плануваме следващ опит другият месец.
Някоя от вас правила ли е ЗЕТ,без да пие противозачатъчни предходният месец.
Тоест направо на 2ри ден от цикъла да е започнала приема на естрофем.
Да при мен беше ЗЕТ без противозачатъчни. Изследване на естрадиол и прогестерон на втори ден започнах естрофем по схема. Предходния цикъл не съм взимала никакви противозачатъчни. Преглед на 14 ден и трансфер на 20 ден  Успех.

# 478
Аз също не съм пила противозачатъчни преди зет. На втори ден хормони и естрофем започнах.

# 479
Благодаря ви Heart
Не искам да ги пия,защото разбрах,че са противопоказни при носителство на фактор 5 Лайден.

Общи условия

Активация на акаунт