Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 683
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета, от много време ви чета и все не събирам смелост да ви пиша, но ето че се включвам и аз.. Нашата история е сравнително кратка, две години по изследвания в България, уговорки за инсеминации с донорски материал и бързо стягане на багажа към Турция. След лечение на ММ направиха микро тесе оплодиха се 11 яйцеклетки, няколко не оцеляха, вече сме след 2ри трансфер и чакаме деня на теста, надяваме се всичко да е наред. Желая ви успех и много положителни тестове! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 526
Здравейте,момичета Heart
Имам нужда от пролутон депо,някоя от вас,ако е в Истанбул дали може да ми вземе 2-3 кутийки.

# 527
Стискам ви палци Zasheva дано да се похвалите с положителен резултат. Дай Боже всички дами които искат да имат положителен резултат..

# 528
Стискам ви палци Zasheva дано да се похвалите с положителен резултат. Дай Боже всички дами които искат да имат положителен резултат..
Благодаря ви! Не знам да се хваля или не, много съм притеснена на 31.08 чхг 47.03,днес чхг 69.36, макар че е пораснало не се е удвоило и не мога да се зарадвам още, ембриона е един 5 дневен, на ЗЕТ не знам има ли успехи с такива стойности:confused:

# 529
Zasheva,
Тихичко честито 🤞
Много е относително това удвояване(час,лаборатория,ембрион),но според мен ще започне все по-бързо да се вдига чхг. Кога ти беше трансфера?
Пусни пак на 4ти, в същата лаборатория и час,и силно стиснати палчета от мен 🤞за ревящ и щастлив финал 🍀

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 05:10 от Devilche

# 530
На 20.08 в Бахчеджи, един 5 дневен ембрион на ЗЕТ, пускам изследвания в Рамус, разликата в часа беше точно 1 час, днес доктора ме накара да пусна отново на 6 в понеделник, което малко ме учуди, но ще трая, желая успех и на теб Hands V
Zasheva,
Тихичко честито 🤞
Много е относително това удвояване(час,лаборатория,ембрион),но според мен ще започне все по-бързо да се вдига чхг. Кога ти беше трансфера и в коя клиника в Турция(и аз съм там)?
Пусни пак на 4ти, в същата лаборатория и час,и силно стиснати палчета от мен 🤞за ревящ и щастлив финал 🍀

# 531
Здравейте момичета, Охххх най-после мога да споделя, че вече си прегръщам двете момиченца.Имам здраво родени принцеси  едното 2,3кг другото 2.5кг.Чак не мога да повярвам.Пожелавам на всички да изпитат това чувство.Много съм благодарна на Др.Карлъкая, че сбъдна нашата мечта, смисълът на живота ни.Аз и съпругът ми желаем още повече професионални успехи, за да сбъдват мечтата на  хора в нашето положение.Благодаря клиника  Бахчеджи.

# 532
Здравей, Zasheva! Понякога имплантацията става по-бавно. Стискам силно палци за хубав резултат в понеделник!

# 533
Да са ви живи и здрави малките принцески Heart Бог да ги благослови,да ги пази и закриля.
Доктора е чудесен,да е жив и здрав Heart
Здравейте момичета, Охххх най-после мога да споделя, че вече си прегръщам двете момиченца.Имам здраво родени принцеси  едното 2,3кг другото 2.5кг.Чак не мога да повярвам.Пожелавам на всички да изпитат това чувство.Много съм благодарна на Др.Карлъкая, че сбъдна нашата мечта, смисълът на живота ни.Аз и съпругът ми желаем още повече професионални успехи, за да сбъдват мечтата на  хора в нашето положение.Благодаря клиника  Бахчеджи.

# 534
Да са ти живи и здрави двете слънца. Бъдете здрави и щастливи цялото семейство. Ние също сме при Кърлакая. Вярвам в него и виждам, какво може и прави той.

# 535
Благодаря ти много, и аз за това се моля! Успех и на вас!:four_leaf_clover:

Здравей, Zasheva! Понякога имплантацията става по-бавно. Стискам силно палци за хубав резултат в понеделник!

# 536
Да са ви живи и здрави малките принцески Heart Бог да ги благослови,да ги пази и закриля.
Доктора е чудесен,да е жив и здрав Heart

Много ви благодаря, нека Бог да благославя  и нашия доктор, за да може да радва още много семейства.

# 537
Момичета, искам да помоля за едни лекарснва.Ако има някой от София който в момента е в Турция, моля да ми пиши!

# 538
Вече започвам да чувствам това изтощение, за което говорят всички майки -кърмене,кърмене.Но е толкова сладка тази умора.Започнах да разучавам какво мога да направя ,за да увелича кърмата сякаш не стига или може би на мен така ми се струва.Пия вода, консумирам овесени ядки с орехи, бадеми, банани. Но тази закуска докато я направя става обяд.Добре, че съм си вкъщи.Не им е леко на работещите майки- бабите да помагат и то много.

# 539
Здравейте момичета отново съм аз, днес резултата е 181.87, Хафизе нещо ми спомена че с една седмица по бавно се развиват нещата, каза ми в петък да пусна нов тест, също така да не се притеснявам защото понякога имплантацията е по-късно и по-бавно, другото което ми каза е след 10 дни да отида на преглед за, да се види сакчето и да сме спокойни.. Благодаря че ми обръщате внимание и ми помагате, вие сте като едно успокоително! Heart

Общи условия

Активация на акаунт