Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 626
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Страхотни новини! Давате ни сили да мечтаем ,да се борим и да проявяваме търпение ,когато е нужно ☺ Бъдете живи ,здрави и пухкави крачета на финала ❤

# 586
Здравейте, момичета!💐
Питането ми е към тези от вас, които са използвали лекарството Климен.
Колко дена след приключването му ви е започвало менструалното кървене?

# 587
Здравейте  ,днес си запазих час при проф.Абалъ.  Има ли тук негови пациентки? Проблема ми е ИЯР и съм на 42г. Ще се радвам да обменя опит с жени в същото състояние.

# 588
Браво, много се радвам за вас, пожелавам ви да стигнете до края.Браво за това, че смело споделяте новината.Успех и накрая да имате море от щастие.

Вчера чухме тупкащо Heart
Д-р Карликая е нашият чудотворец.Да бъде жив и здрав,той и всички в Бахчечи,които ни подариха бъдещето.

# 589
Момичета, някой знае ли колко време е валиден Хес Код ?

# 590
Ние ползвахме същия Хес Код през Май и после Август , въпреки че май за чужденци вече отпадна и е само за местните , но като ни го искаха в моловете , показвахме стария и така Simple Smile

# 591
Предив коментарите в миналата страница,за прехвалването не мисля,че е така. Даже смятам,че наистина повечето им пациенти са над 35-40г. Ние бяхме може би една от най-младите там двойка. Харесвам клиниката и доктора и целият екип. Забременях,но загубих бебето оказа се,че съм с тромбофилия,отчитам го като пропукс техен,но не бих ги заменила. За мен са супер добри,въпреки това. Живот и здраве ще се видим скоро пак!

# 592
Много съжалявам, че се получило така, и аз преживях загуба знам какво е. А дали наистина е от тромбофилията аз си мисля, че неговото влияние не е толкова голямо и затова след трансфер дават аспирин или други антикуагуланти.Предполагам сте го обсъдили със лекаря си.Пожелавам ви успех следващия път.

Предив коментарите в миналата страница,за прехвалването не мисля,че е така. Даже смятам,че наистина повечето им пациенти са над 35-40г. Ние бяхме може би една от най-младите там двойка. Харесвам клиниката и доктора и целият екип. Забременях,но загубих бебето оказа се,че съм с тромбофилия,отчитам го като пропукс техен,но не бих ги заменила. За мен са супер добри,въпреки това. Живот и здраве ще се видим скоро пак!

# 593
Мисля, че кода е валиден цяла година ако няма посочена дата ако е взет чрез SMS.

Момичета, някой знае ли колко време е валиден Хес Код ?

# 594
Много съжалявам, че се получило така, и аз преживях загуба знам какво е. А дали наистина е от тромбофилията аз си мисля, че неговото влияние не е толкова голямо и затова след трансфер дават аспирин или други антикуагуланти.Предполагам сте го обсъдили със лекаря си.Пожелавам ви успех следващия път.

Да,най-вероятно затова го дават. Обаче много зависи с какви мутации е една жена. Може да трябва да си на инжекции. Отчитам и друга грешка,но вече с нашите лекари,когато ми свърши турското лекарство го зачетих с тукашно,което съм обсъдила с лекарите в Турция,разбира се,но не се изписва на жени с тромбофилия. Въпреки това,аз смятам,че си вършат много добре работата и са в пъти по-добри от тук в България.

Да попитам нещо странично. Има ли тук момичета,които са се ваксинорали преди трансфер?
Извинявам се ако е обсъждан този въпрос.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 09:18 от Djordjiq1

# 595
Здравейте, незнам до колко темата се следи и момичетата са активни и пишат в нея, но все пак ще попитам...Планираме идната пролет да направим процедура в Бахчеджи при д-р Карликая.

На кратко с мъжки фактр сме олигоастенотератозооспермия Disappointed Relieved и след 3 стимулации в клиника Надежда, от които 8 трансфера и 1 биохимична бременност, решихме да направим един последен опит в Бахчеджи водени от информацията, че лабораторията и биолозите им са много добри.

По този повод следя страницата им във фейсбук и попаднах на тяхна реклама, в която организират безплатни прегледи + безплатен транспорт от България (за първична консултация) на 05.11. Записах се и от номера на Хафизе (с която бях комуникирала по-рано), ми писа жена - Нигер Мутлу. Уговорихме се за пътуването, но ми поиска снимка на паспорта, за да "взема разрешително от министерството" и малко се притесних дали не е някаква измама...

Работи ли такава жена в клиниката (Нигер Мутлу)? На номера на Хафизе ли отговаря? И тези, които вече са правили опит в Бахчеджи - искали ли са ви снимки на паспортите?

Благодаря

# 596

Има Нигер, една от координаторките. Фамилията не помня... Снимка на паспорта ми искаха от друга клиника... Може би заради груповото преминаване на граница...

# 597
nirvana_08, когато ни издаваха миналата зима разрешителни за пътуване ( имаше забрана за излизане събота неделя ) бяха вписани данните ни от задграничните паспорти.
Не са ни спирали по пътя да ги искат, но за всеки случай ни ги бяха подготвили.
Освен да има нови мерки пак при тях. Скоро не съм се интересувала.
Мисля, че няма проблеми реални координаторки са. Simple Smile

# 598
Момичета, Хафизе Хаджимурад  не работи ли вече в клиниката ?

# 599
Работи.Била е малко настинала,но вече си е в клиниката 🙂

Общи условия

Активация на акаунт