Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 615
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Доколкото знам е без упойка,но не боли.
Не се притеснявайте за това как ще стигнете до там.Ние също изчакахме празниците и януари започнахме стимулацията.Благодаря на Бог,август вече бях бременна,сега съм в 4 месец.Доктор Карликая е професионалист,освен това е много човечен,ще направи всичко каквото се иска от него.В сигурни ръце сте.
Аз бях започнала стимулация май и юли бях бременна.

# 616
Момичета, благодаря за отговорите! Колко приблизително ви излезе на вас процедурата, знам че е много относително за всеки, но поне ориентировъчно да добрия някаква представа

# 617
Пригответе си 10 000лв,ако ви останат още по-добре.
Имате 2250евро процедура
250евро ако ще е ЗЕТ
Лекарствата са според случая.
500евро замразяване на останалите ембриони.
Лекарствата след ЗЕТ също не са малко пари.
[/b]
Момичета, благодаря за отговорите! Колко приблизително ви излезе на вас процедурата, знам че е много относително за всеки, но поне ориентировъчно да добрия някаква представа

# 618
Fulya acık emar - близо до клиника Бахчеджи  , по-добре без упойка, изобщо не боли и много кратка процедура не си заслужава да се вземат упойки, все пак не са безобидни неща колкото се може повече трябва да се избягват.Не е като в България.Така, че спокойно си действате без да се притеснявате.

Здравейте и мен ме интересува за цветната снимка дали ако пожелая упойка може да ми сложат. И ние сме се насочили за след празниците. Първо тука имам 3 снежинки дето скоро трябва да ми върнат и дай Боже да стане, но вече не вярвам на болницата в която съм така да кажа. Успех на всички ви и сладки и пухкави финали Heart

# 619
Ако пристигнете един ден по рано разбира се както ви е удобно може да не сварите трафика, иначе при влизането в Истанбул си предвидете 2 часа трафик, с навигация ще ви е лесно но предваритлено си проучете маршрута.Може да си вземете телефонни карти с паспортите така ще ви е по лесно с интернета.Цветната снимка е без упойка но тъх като няма нищо общо с България, където причиняват само панически атаки.Няма място за притеснение не боли спокойно си я направете.

Mtedi А как се справихте с пътя до там? Мен ме притеснява самото пътуване, но живот и здраве след нова година сме се решили да отиваме. И имаш ли информация цветната снимка с упойка ли я правят 🙂

# 620
Fulya acık emar - близо до клиника Бахчеджи  , по-добре без упойка, изобщо не боли и много кратка процедура не си заслужава да се вземат упойки, все пак не са безобидни неща колкото се може повече трябва да се избягват.Не е като в България.Така, че спокойно си действате без да се притеснявате.

Здравейте и мен ме интересува за цветната снимка дали ако пожелая упойка може да ми сложат. И ние сме се насочили за след празниците. Първо тука имам 3 снежинки дето скоро трябва да ми върнат и дай Боже да стане, но вече не вярвам на болницата в която съм така да кажа. Успех на всички ви и сладки и пухкави финали Heart

Нека момичето прецени дали е с упойка или не!Има и случаипри които страшно боли!За съжаление това дали ще има болка не може да се предвиди!

# 621

Аз нямам тръби отстранени са и даже незнам защо го изискват може би така практикуват

# 622
Ако нямате тръби изобщо няма никаква болка няма нужда от упойка. Болка има когато контраста минава през тръбите. Имам опит с Fulya acık emar. Преди мен излезе едно момиче и се оплакваше че много боли. Аз не усетих абсолютно нищо.

# 623
Здравейте, може ли да ми припомни те от кой ден се почваше приема на ясмин? Втори или трети ден от началото на цикъла?

# 624

Аз нямам тръби отстранени са и даже незнам защо го изискват може би така практикуват
Една приятелка я боля,но според мен зависи от това дали има запушване. Ако има може да има и дискомфорт,но едва ли е като тук,както описват. На мен лично не са ми искали цветна снимка.

# 625
Здравей Des_123, Ясмина се започва от втория ден на цикъла☺

Здравейте, може ли да ми припомни те от кой ден се почваше приема на ясмин? Втори или трети ден от началото на цикъла?

# 626

Една приятелка я боля,но според мен зависи от това дали има запушване. Ако има може да има и дискомфорт,но едва ли е като тук,както описват. На мен лично не са ми искали цветна снимка.

Няма как да се знае предварително дали тръбите са запушени.Лично аз познавам жена която също прави снимка в Ехомар не в България, която имаше силни непоносими болки.

# 627
Момичето, което прави цветна снимка в Ехомар и което  казва, че е имала големи болки, не лъже.!Няма да споря, вероятно при повечето жени наистина е лека болка
Когато и тя попита във форума и всички казаха че не боли , тя съжалаваше после!

# 628
Преди 3 месеца правих цветна снимка в Centermed, на партера на сградата на Бахчеджи, настоявах за упойка, но ме увериха, че няма да усетя болка и си беше така, грам болка нямах както по време на процедурата така и след нея!

# 629
Aз правих цветнa снимка там и то дори няколко часа след пункция, нищо не усетих. В България си ме боля и дори доста интензивно, та Персенска започна да ме успокоява. Не знам каква е разликата, но в Турция не усетих нищо.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 20:25 от shanti

Общи условия

Активация на акаунт