Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 321
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 410
  • BG-DE
Виж в Прити шоп, те имат и телефон и може да ги питаш.

# 1 411
  • sofia
Привет, преди години лично съм присъствала на разговор в шоурума на ул. Париж, в който двама мъже поръчваха парфюми на килограм за зареждане на магазин в ЦУМ. може да звучи смешно сега... но фактите са си факти. никога не ми се е случвало там да пипадна на менте. познавам доста мацки, които също купуват оттам и никоя не е оставала разочарована. поръчвам от Парфимо редовно - никакви забележки. та всъщност искам да кажа, че всеки е свободен сам да решава откъде и за колко ще си купува парфюми.
разговорът тук вече придобива посока, която не мисля, че е интересна или в стила на темата. Весели Коледни празници! Бъдете здрави! Simple Smile

# 1 412
Момичета,дайте съвет!Ситуацията е следната.Поръчала съм парфюм от един сайт ,който ми се видя на добра цена за 30мл.-само 110лв.Не са ми се обадили да потвърдя.Не знам кога  ще го доставят.Снощи гледам същия парфюм в друг сайт с 10лв. по-евтин,99лв.Да продължа ли да си чакам от първия поръчан или да си направя нова поръчка в по-евтиния и да откажа доставката от първия като пристигне?Никога не ми се е случвало да върна парфюм до сега.И дори не знам какво да кажа на куриера.Струва ли си?Гледай сега в какъв филм се вкарах...За първи път имам такава дилема.Не е кой знае какво,но по принцип си е скъп специално този парфюм за 30мл.И двата сайта се ползват  с добро име.Thinking
Можеш да им пишеш или да се обадиш и да им кажеш, че си го намерила на по- добра цена. Може пък да ти го предложат на нея...аз не виждам лошо...Още не са го пратили все пак. Ако е вече в куриер е по- неприятно и аз бих си го взела 😉

# 1 413
  • Бургас
Виж в Прити шоп, те имат и телефон и може да ги питаш.
Много са любезни от Прити шоп, аз си писах с тях във фейса, супер готино отношение.Доставят до всяка точка на Бг.Ще си поръчам от тях два Шанела, чудя се и за едни Нилски градини/ единствения парфюм, който ми харесва на Hermes/ че ми се носи нещо свежо и цени ми написаха хората и всичко.Не е изобщо толкова голяма разликата в цените с Шанелите от сайтове, така че за себе си избирам Прити шоп.

# 1 414
Любезни са само защото нямат никаква работа и са вероятно застрашени, иначе са най- нелюбезните продавачи от всички магазини в София.
Нарочно крият информация за намаленията им и се държат високомерно, а мостри абсурд.

# 1 415
  • Бургас
Хаха, и това е възможно, разсмя ме много пак.SmileKissBlue Heart

# 1 416
  • sofia
Вече изобщо не влизам в Прити шоп - много са високомерни, все едно прадават яйца на Фаберже... измерват те от глава до пети и си мислят, че са те преценили.. хаххаха смешници!

# 1 417
  • Бургас
Нямах представа, че са с такова отношение към клиента, но щом ги храните явно е така.От Парадокса бяха също така надути, свидеше им се да ти пръснат по- стабилно, но те фалираха.На мен ми е важно да нямам съмнение в Шанелите, затова се ориентирам към тях.

# 1 418
Шанел пазарувам само от Леро. От 19 години съм им клиент, магазина празнува тази година 20. Перфектно обслужване, мостри, подаръци, постоянни намаления и супер отношение.
Те обаче зареждат по- малко бройки от лимитираните колекции,основно за редовните си клиенти и ако изпусна да заявя купувам от Сефора. От Прити шоп не пазарувам, освен два пъти годишно на големите им специални намаления на долния етаж.

# 1 419
  • Пловдив
Вижте сега, неудобните мнения винати са неудобни, ако и да са верни. Приемете, че тези хора работят по празниците и разчитат на процента от продажбите. И като някой им загуби 2 часа и после дойде тук да търси 10 лава по-евтино.  Мен не ме интересува, но продавачите със сигурност ги интересува. Кое е спам Истината? Бъдете сигурни, че познават клиентите, които купуват. Стига сте подскачали като ужилени, когато нещо не ви харесва.

# 1 420
Не винаги преценката по външен вид и поведение е точна за това кой, какво, колко и дали ще купи.

# 1 421
  • Пловдив
Кой говори за външен вид? Подценявате опита на опитните консултанти.

# 1 422
  • Балчик
Явно все още има хора, които си мислят, че тестерите могат да бъдат само единични бройки и те са подарък за търговеца. И че никога през годините не се сменят съставки, опаковки, шрифтове, картони, цветове. Ами не, тестерите си ги поръчват и си ги заплащат, съответно продават после. Стига сте писали пълни глупости, когато сте невежи в тази област.
Същата работа е и с разредените парфюми.  Защо просто не седнете и почетете малко повече за парфюмерията, за факторите, оказващи влияние върху възприятия, трайност и т.н. Или просто купувате от бутици в чужбина и не спамите в темата.

# 1 423
Любимото ми е търговец, който ме третира като "загубиха ми времето"...

# 1 424
Цитат
С риск да ме линчувате ще ви разкажа какво видях преди 10-на дни в магазина на ул. Париж 4. Докато чаках на стълбището да ми дойде реда и да вляза една от продавачките излезе и отиде в срещуположния апартамент, който се оказа, че им е склад, и довлече един по един два доста големи кашона пълни с "тестери", видях, че са тестери, защото бяха отворени и пълни с еднакви бели кутии, които се виждаха. Във въпросния склад беше пълно със странно еднакви на вид кашони. Не знам защо но тази гледка рязко ме отказа да пазарувам от тях и си тръгнах.
Нямам намерение да линчувам никой, но тъкмо оня ден получих пратка от Парфимо и така се е случило, че са само тестери, които изглеждат в кашона по следния начин:

На вид напълно еднакви, а всъщност
Скрит текст:
Подледният - GUERLAIN LInstant Magic е близо три пъти по евтин от този, който съм купила от физически магазин, а няма никаква разлика м-у течността в двата.
Та аз лично нямам намерение да се оплаквам, че ми бил евтин.

Общи условия

Активация на акаунт