Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 959
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Момичета, кажете моля Жадорите L’Or и Absolu много ли си приличат?
Някакъв Диорски порив ме обзе и ги поръчах и двата, ама сега взех да се чудя дали не прекалих ...
Пак ме примамиха Парфимо 😎

# 601
Знаете ли някой сайт като американския www.lavanilla.com, който продава парфюми с естествени натурални съставки / етерични масла и продава тук или поне Англия, Италия и Германия? Или поне сайт, на който да се продава такъв тип парфюм от естествени съставки - конкретно ме интересува изцяло ванилия или кокос.

# 602
Добро парфюмно утро на всички!
Току що попаднах на това bgfragrance.com. Има интересни намаления, но предполагам са поредните ментета.

# 603
Да, поредните са...

# 604
Добро парфюмно утро на всички!
Току що попаднах на това bgfragrance.com. Има интересни намаления, но предполагам са поредните ментета.
Дори не са проявили малко фантазия при ценобразуването. Всички парфюми са на приблизително една и съща цена.

# 605
  • София
Има Шанел интенс на добри цени в парфюми шоп. Хваща код december.
И -8% отстъпка в starcorp на всичко.

# 606
  • Бургас
Да, сега видях в мейла.Аз чукнах един Шанс Тендър ЕДТ сега от Парфюми Шоп искам нещо луксозно и свежо и само той отговаря на условията ми.Парфюм без аналог! Цената разбии, 50мл. идва на 110лв. с код December.Какво повече да искам?Heartpulse А и имам малък опит с Шанел Габриел Есенс от Парфюми шоп, така че им се доверявам отново.

# 607
Здравейте дами, някоя от Вас виждала ли е на приемлива цена по сайтовете този парфюм- Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois d`Amande? До скоро беше изчерпан навсякъде, а в Дъглас цената ми се вижда завишена, искаше ми се да си го подаря Simple Smile

# 608
  • Стара Загора
Кристалче, а Дейзи ЕДт не те ли устройва? Върху мен той трае повече и е на половин цена. Simple Smile Разликата за моя нос е малка и опаковката на Марк ми е по-готина. 😁

# 609
Здравейте дами, някоя от Вас виждала ли е на приемлива цена по сайтовете този парфюм- Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois d`Amande?
В темата за размените една дама го предлагаше до скоро. Може до потърсите поста й, не знам дали е актуален.
Ако решите, все пак, да пазаруване от Дъглас ми пишете ЛС, имам код за 5%

# 610
Винаги съм се чудила на тези Дейзита на Марк или поне откакто се влюбих в decadence .
Заслужат ли си на сляпо?

# 611
  • Бургас
Иве, не мен лично Дейзи не ме устройва, не намирам нищо общо Тендър, иначе е хубаво парфюмчето.При мен обаче преобладава виолетката и не е моето нещо, поръчах с експресна поръчка и чакам да се свържат с мен.Bowtie Ще драсна като го получа.

# 612
Винаги съм се чудила на тези Дейзита на Марк или поне откакто се влюбих в decadence .
Заслужат ли си на сляпо?
Въобще не. Мен лично ме дразнят силно. Аз не харесвам никак и Шанс Тендър обаче.

# 613
Благодаря за информацията Фръц!. Ще погледна в темата за размените. Дъглас ми е краен вариант, ще почакам още малко, може и да го заредят някъде Simple Smile

# 614
  • София
Да, сега видях в мейла.Аз чукнах един Шанс Тендър ЕДТ сега от Парфюми Шоп искам нещо луксозно и свежо и само той отговаря на условията ми.Парфюм без аналог! Цената разбии, 50мл. идва на 110лв. с код December.Какво повече да искам?Heartpulse
И аз така постъпих! Simple Smile
Само че се опитвам да пратя съобщение в контактната форма за анулиране на вчерашната поръчка и обединяване, но връща само грешки!
Дано не получа две доставки сега!

Общи условия

Активация на акаунт