Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 309
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Купувам на всички близки парфюми. Запалих ги и постоянно ги облъчвам Joy
На мен, обаче, рядко някой може да ми нацели вкуса и да ме изненада с нещо, което да нося с голямо удоволствие.

Чакам един Classique EDT (ЕДП ми дойде ретро) от мейкъп. Вчера си получих травалото от нотино, а покрай другите нещица бях поръчала един Mimosa&Cardamom на Джени Глоу. Става.
Не е баш като Джо Малоунския, ама за одеколон  200лв не давам.

# 76
yoliiiiii, да, с капачка е.

# 77
Още преди Черен петък си получин три парфюмни подаръка _ от мен за мен _ на цени, които ме устройват.
Lancome Tresor Midnight Rose ,Givenchy Ange Ou Demon,Thierry Mugler Angel Muse EDP,
Повече от седмица нося Angel Muse и много му се радвам. Отлично отговаря на менанхолията,която ме е обзела, цял ден си го усещам как ухае и никак не ми досажда. За мен си лежи като мадамски, несладак аромат.

Обожавам тръпката да си избирам парфюми - да търся мнения, нотки, да сравнявам акорди.За мен е като прелюдия това ровене , като флирт, преди да претижавам. Несравнимо удоволствие да се наградиш с нещо искано, дълго желано.Не разрешавам да ми го отнемат _ не давам да ми купуват парфюми. Тази Коледа няма и да подарявам такива. Освен на  себе си.
Парфюмо и Нотино отново на ниво.

# 78
Нов код в Parfium.bg: xmasweekend5 - намалява с 5%.
Кодът е общо достъпен и валиден до 07.12.2020 - 23.59 часа.

Приятно пазаруване!

# 79
  • София
Да, пуснали код, ама и те, и Мейкъп вдигнали ЕДТ-то на горния парфюм от 85 на 100+. Това не е нормално. Циганска работа. Елинор си ми остават фаворити. И кодовете им са по- щедри.

/Едит:
Упс, прочетох парфимо. За тях става дума в поста.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 00:42 от The Catcher in the Rye

# 80
  • Франция
Много красива празнична тема! Gift Heart
Благодаря и да се запиша Simple Smile
Очаквам поръчка от Masque Milano. За първи път поръчвам от сайта им и сега ще следя как ще се я изпълнят.
Държа да се оплача от сайта на BDK Parfums. Буквално не ми позволи да поръчвам, толкова странно поведение на онлайн магазин не бях виждала.
Успешни покупки и празнично настроение, дами и господа! Heart Exl

# 81
И двамата са на около 45, така че би стоял добре Лалика. Но пък няма къде да тествам препоръчания от теб.

Ще дам шанс на This is him и видя утре какво друго има интересно.

На мен също като Ла бел, черното Линтерди не ми стоя дълго и особено добре. По-тъмен, опушен и приглушен. Беше хладно и дъждовно като тествах. Да си призная освен бутилката, друго не ме впечатли.
Вчера изключих, но ако слуачйно някъде го има наличен, тествайте CARTIER - Pasha De Cartier Parfum https://douglas.bg/cartier-pasha-de-cartier-parfum-conf-53858 С уточнението Parfum защото има EDT и други разновидности.
Парфюмът е много добре композиран и изключително подходящ за 45-годишен мъж.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 07:55 от Milen™

# 82
  • София
Milen™ -  Дамите тук на ръце трябва да те носят - винаги даваш чудесни и много интересни предложения Hands Ok Hand

Иначе преди малко ми пристигна от L'Erbolario пратката с Аргана и Златния Букет, както и на жена ми някакви козметични неща. Идеално пакетирано с големи бъбъли, а има и подърче сладко - златния календар от тази снимка:
Скрит текст:
Може би, ако бях взел Сребърен букет, щяха да пратят сребърния дневник/календар. За първи път поръчвам он-лайн от Лерборарио и съм много доволен.

# 83
Благодаря за новата тема:purple_heart:
Не купувам и не обичам да ми купуват парфюми. Предпочитам сама. Подарих си няколко за Коледа, Нова година и сега очаквам от Нотино за Свети Валентин.Blush
Успешни покупки Christmas Tree

# 84
Парфюми шоп са заредили някои неща от Том Форд  -тестери.
https://www.parfumi-shop.net/brands/tom-ford.html?product_list_order=price

# 85
Купували ли сте от ebay.co.uk и най-вече имате ли изпитан търговец?

# 86
  • София
Дами, тестерите на Elie Saab Girl of now дали са с капачки? Колебанието е между Парфимо и Елинор, ще се радвам, ако някой ме насочи.

# 87
Дами, тестерите на Elie Saab Girl of now дали са с капачки? Колебанието е между Парфимо и Елинор, ще се радвам, ако някой ме насочи.
С капачка са. Вземи си го от този от двата сайта, в който цената ти е по-изгодна, разлика в качеството няма да получиш, освен ако не си тотално предубедена. Поят е от парфимо.

# 88
Днес пристигна моя от Елинор (90мл) - има си капачка

# 89
Моят е от Парфимо, дойде с капачка и симпатична кутия, въпреки че беше тестер.
От известно време търся, но засега без успех Kenzo flower L'elexir на нормална цена, да не би да го спират? Никъде няма и тестери. Преди няколко седмици бяха заредили над 10 броя в Парфимо, но докато се натуткам и се разграбиха за има-няма 12 часа.

Общи условия

Активация на акаунт