Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 587
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 020
Аз ползвам ggbg.bg, доставят до всички спедиторски фирми + допълнителна такса.

В момента същите са пуснали и безплатна доставка до дома от 10 до 19ч. за да намалят стреса и опашките.

Flaconi ми бяха забавили поръчката с няколко дни и единия курс го изтървах.

Истината е, че курсовете идват навреме, но са по няколко, заради голямото пазруване. Пратката пристига навреме, но самите те нямат време да ги разпределят и тук вътрешно се бави всичко.

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 15:47 от Milen™

# 1 021
О, и още нещичко (цял боздуган си е де, с тия 100мл), мострен флакон на Chopard Love Chorad от makeup. По-празнично няма как да ми стане май 😊👌🏻

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 19:15 от tuali

# 1 022
Айде пак, продължаваме.....бравоо!

Не познавам друг парфюм с шест различни вида роза. Не е унисекс, но ще трябва да го пробвам!

tuali вече изпитвам нужда да се залея с нещо, да Oud Satin Mood...това ще е. А ти не спирай! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 1 023
Привет.Чета ви отдавна,разбира се и поръчвам тайничко от вас Simple Smile ,защото няма как.Адски сте зарибяващи.Направо за бой Simple Smile
Обаче сега имам чуденка.Поръчах в понеделник един Boss Bottled и разни други дивотии от серията,от Парфимо.Поръчката още не е пристигнала.Днес сте пуснали офертата от Нотино,и там всички тези неща ми излизат по-евтино,а и доставка безплатна.Та съм в чуденка,много ли ще е некоректно да не си взема пратката от Парфимо...

# 1 024
Айде пак, продължаваме.....бравоо!

Не познавам друг парфюм с шест различни вида роза. Не е унисекс, но ще трябва да го пробвам!

tuali вече изпитвам нужда да се залея с нещо, да Oud Satin Mood...това ще е. А ти не спирай! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Възможно е даже да ви се получи. Дървесната база предразполага такава смелост и от мъж, си мисля аз.

# 1 025
Да, за мен е некоректно поръчването и неполучаване на пратка.
Между другото от сайта блокираха по едно време за такова действие.

# 1 026
Та съм в чуденка,много ли ще е некоректно да не си взема пратката от Парфимо...
Много! Много е вероятно и да ти блокират акаунта. Чак пък толкова ли е разликата...?
Скрит текст:
Така оня ден поръчах един пуловер на мм, на другия ден с 20 лв по-евтин! Мина ми през ум същата мисъл, ама... хайде, от мен да мине, аз не правя такива неща. Друго купих с намаление. 😎

# 1 027
  • Бургас
Да, за мен е некоректно поръчването и неполучаване на пратка.
Между другото от сайта блокираха по едно време за такова действие.
Некоректно е, макар и аз да съм го правила, но не е било често и признавам, че не е изобщо приятно.Все едно да пусна за продажба парфюм да е всичко уговорено, да съм го изпратила и да не си го вземат.Можеш разбира се да откажеш пратката без да я отваряш още в офис на Спиди.

# 1 028
Всеки клиент има право да върне поръчка, но аз лично не бих рискувала точно сега, просто защото няма гаранция че и от другото място ще дойде навреме.
Друг въпрос е, че ако сте купили последна бройка от парфюм, който е мечта на друг и точно заради вашето променливо мнение той я е изпуснал ще бъде жалко.
Всеки сам решава какво да прави, а търговеца е в правото си да блокира клиента ако тази практика е навик. За еднократен случай особено в тази икономически влошена обстановка не мисля.

# 1 029
Момичета търся за приятелка Montale Candy rose има го само тук

И в Arlen
Какво ще препоръчате?

# 1 030
Всеки клиент има право да върне поръчка,
Връщането е едно, неполучаването на направена поръчка е друго. Във втория случай набутваш търговеца с две доставки и прецакваш усилията на куп хора по веригата.
Скоро ми се наложи да ползвам съпорта на Нотино и бяха толкова любезни, че ще ме гризе съвестта да ги ощетя за нещо.

# 1 031
Здравейте, от makeup с преглед ли бяха поръчките?

# 1 032
  • София
Ако доставката е с техен куриер, няма преглед.

# 1 033
  • София
Дали има промокод Парфимо в момента, въртя сайта и не намирам информация.

# 1 034
Всеки клиент има право да върне поръчка,
Връщането е едно, неполучаването на направена поръчка е друго. Във втория случай набутваш търговеца с две доставки и прецакваш усилията на куп хора по веригата.
Скоро ми се наложи да ползвам съпорта на Нотино и бяха толкова любезни, че ще ме гризе съвестта да ги ощетя за нещо.

И аз така виждам нещата. И като цяло ми e чудно защо изобщо бих поръчала нещо, което след ден-два вече няма да искам.

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 19:00 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт