Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 554
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 050
Цитат на: stasha_s link=topic=1276457.msg41975984#msg41975984
На Парфимо тези кодове от много време ги чета.
Отново активни са от скоро. Преди това имаше период без кодове. По-преди това бяха споменатите два, а преди тях Antoanet11.

# 1 051
И за мен това с поръчването и после отказът от пратка е леко инфантилно. Ако съм търговец, бих блокирала подобен потребител след 2 подобни изпълнения.

# 1 052
  • До сърцето...
Най-после дойде и последната ми поръчка от flaconi - MMM Jazz Club + два комплимента. Забавиха се малко и превозвача също, но предстоят прзници и е разбираемо Simple Smile
Скрит текст:

Ау, завижд! Моят Джаз още не е пристигнал, ама аз съм с друг превозвач. Минала съм се Joy
Чакам го с нетърпение Heart

# 1 053
Най-после дойде и последната ми поръчка от flaconi - MMM Jazz Club + два комплимента. Забавиха се малко и превозвача също, но предстоят прзници и е разбираемо Simple Smile
Скрит текст:

Ау, завижд! Моят Джаз още не е пристигнал, ама аз съм с друг превозвач. Минала съм се Joy
Чакам го с нетърпение Heart

Хахах, Радии, ти поръча преди седмица, а аз на 7-ми деквмври Simple Smile

Мъннииичко завижд и после си в джаза ! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 1 054
  • До сърцето...
Хахах, Радии, ти поръча преди седмица, а аз на 7-ми деквмври Simple Smile
Мъннииичко завижд и после си в джаза ! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

От 9.12 ми е поръчката, но ти пак си ме изпреварил. Мислех, че само аз го харесвам Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз вече съм в джаза Mr. Green

За да съм по темата - в makeup има секция с намаление, но парфюмите са няколко броя. Козметика, ароматни свещи и пр.
https://makeup.bg/categorys/668103/

# 1 055
  • София
От тези двата не съм пазарувала и мисля, че няма и да го направя.
Търсеният от Вас парфюм го има тук. /Ако сте в София/
http://-spam292-/index.php?route=product/product&path=284&product_id=9288

# 1 056
  • До сърцето...

Милен е пазарувал от parfumsbg.com  - ЕТО
С търсачката може да се намерят и други мнения.

# 1 057
Извинявам се , но Има ли някой от София на който мога да поръчам Dior Sauvage от parfumi biz и да ми го изпрати по Спиди ?

# 1 058
  • Стара Загора
И аз днес сутринта като tuali се радвах на красивия флакон на Love Chopard. Много рози, пищни червени и с малко ауд. Усещам муск и сякаш на моменти са поръсени с ирисова пудра. Има я нотката, типична за българското розово масло, но и турската леко локумена. Пръснах само веднъж и след душ спрях да го усещам, така че следващата седмица ще разнося хубаво. За мен определено е за големи любители на розата. Има си ретро уклон. Категорично според мен дамски, не момичешки аромат.

# 1 059
И за мен това с поръчването и после отказът от пратка е леко инфантилно. Ако съм търговец, бих блокирала подобен потребител след 2 подобни изпълнения.
Чак пък инфантилно...Тука сте събрани само от “голямото добро утро”.Простете,че се намесих така неадекватно!Няма да се повтори.

# 1 060
  • Sofia
Знаете ли дали поръчка от днес, от парфюми шоп, ще дойде преди Коледа или да питам тях?

# 1 061
Знаете ли дали поръчка от днес, от парфюми шоп, ще дойде преди Коледа или да питам тях?

Днес кога е поръчан? Ако е до 14 -15ч. много вериятно още утре да е при вас. Най-сигурно е понеделник. А в най-лошия сценарий - вторник.

Потвърдиха ли с мейл, обаждане по телефона?

# 1 062
  • София
Парфюми шоп са много бързи и корекни. И кодът им сега върши много добра работа.

# 1 063
Със сигурност ще дойде! Или в понеделник или във вторник, както е казал Милен. Но по-бързо ще е, ако посочите офис на Спиди. Затова обаче ще се разберете като Ви звъннат по телефона за потвърждение. Ако поръчката е направена днес извън работното време, утре до обяд най-късно ще Ви се обадят.

# 1 064
  • София
Аз в миналия понеделник поръчах и вторник ми се обадиха че в четвъртък ще е в офиса

Общи условия

Активация на акаунт