Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 455
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 200
Проблемът с ТВ според мен идва от това, че има много имитации и се усеща наситина на много, а и неподходящи места. Популярен аромат е, ниш, но сравнително комерсиален за разлика от Гранд Соар. Зависи какво се търси.

# 1 201
  • София
Получих си петте поръчки. Галеник са от 366 и са със срок 2022, че и 2023-та година.
Обаче Филорга е до юни 2020 и е с поръчките от Парфимо. Голямо удоволствие ми доставиха с Narciso Rodriguez. Лосионите също са перфектни.
Видях, че споделихте и за Santal Royal и сега го чакам от Нотино. Надявам се утре да пристигне.

# 1 202
Аз пък сега съм решила, че искам Амбрето и новото Валентино...
То малко стана, като в онази реклама. Искам да искам 😀 Тъкмо си поръчам нещо и изведнъж ми се приисква още нещо.

# 1 203
  • при морето
Аз съм точно така,новото Валентино,виж,ти ме подсети,ужас просто!И ето че стана искам да искам ...да си искам!
Сериозно,кажете моля,хубаво ли е това Валентино Воче вива или там как беше...

# 1 204
На мен много ми хареса. С кожата ми много се разбират. Чета обаче коментари, че е скучно и нищо особено. Та си трябва проба.

# 1 205
  • Sofia
Хубаво е ...за ученички. Леко, цветно, закачливо.

# 1 206
Аз съм точно така,новото Валентино,виж,ти ме подсети,ужас просто!И ето че стана искам да искам ...да си искам!
Слабичко ще ти дойде, Феичке. Лек цветен аромат е,  приятелка го има за подарък и ме пръсна. На мен ми харесва,  нали обичам по-леки. Този без проба не го вземай, след като черната Валентина не усещаш, Гласчето изобщо няма да те впечатли.

# 1 207
  • София
Чакам много неща. Лосион на Ели Сааб, защото за парфюма не ми достига желание, зелен чай Мимоза, защото много харесвам цветето и няма да ме е яд, ако не прилича, както четох, един Мукхалат пълноразмерен, Волупт, който ми е безкрайно интересен, козметика моливи, червило, мостри на Korloff, козметика за подаръци (и рокля + ботуши), дано дойде всичко преди НГ, че винаги след това ентусиазмът ми някак пада.

# 1 208
Скучничко е Voce и наистина трудно да се запомни с нещо, но пробвай! Или ако е на добра, цена, защо не. Примерно на 50% от цената си 😀
От всички банални и не много идейни рилийзи тая година (някои, от които купих и нося, при това с кеф) все още ме гложди за Givenchy Irresistible. Може би, ако видя добра оферта... 🤗

# 1 209
  • София
Валентиното изобщо не е запомнящо се, не си струва според мен. Simple Smile

# 1 210
Видях, че споделихте и за Santal Royal и сега го чакам от Нотино. Надявам се утре да пристигне.
Мненията бяха, че не се харесва точно този аромат от линията. Ако има къде го пробвай.

# 1 211
За мен Santal Royal е страхотен ориенталец, но не е е за хора със слаби сърца! Парфюмът е добре балансиран и със сложна композиция в която Тиери Васер е вложил цялото си сърце.

Определено не е за покупка на сляпо.Simple Smile

# 1 212
  • София
За мен Santal Royal е страхотен ориенталец, но не е е за хора със слаби сърца! Парфюмът е добре балансиран и със сложна композиция.

Парфюмът е наистина сложен и красив, трябва му доста студено време, според мен, защото инак може да повали и силни сърца. Santal Royal е много богата парфюмна композиция, а негова по-обрана версия е https://www.fragrantica.com/perfume/Louis-Vuitton/Ombre-Nomade-49755.html, но ако Santal Royal е носим от жени, то Ombre Nomad е чисто мъжки за моя вкус и при тестовете едвам го издържах, но аз не харесвам мъжкареещи аромати. Близък и до двата парфюма е https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Santal-Noir-48378.html, който имам и нося, защото той е най-фин от трите и е най-носим за жени, според мен. Това, което не харесвам, в LVMH като собственик на всичките тези марки е, че някоя от тях прави успешна, интересна или красива парфюмна композиция, която има успех на пазара, и те започват да я клонират в различните брандове и ни заливат с нови, но подобни парфюми.

# 1 213
  • София
Подкрепям, Милен! Аз също имах интерес към Santal Royal, добре че мила съфорумка ме запозна с него и отказа съответно.
Красив парфюм, но има различно развитие във всеки един момент.
По сайтовете може да се намери на добри цени!
За дилемата ТФ или Гранд Соар, аз харесвам ТФ, но е често срещан. Ниша носи друго настроение❤
От Нотино идвали ли са кремове с изтекъл срок?

# 1 214
  • Бургас
Не, никога не са ми идвали кремове с изтекъл срок от Нотино, поръчвала съм много продукти на Филорга и не само.Сантал Роял харесвам, но без да го нося, Гранд Соар и ТВ твърдо не от мен и за двата.

Общи условия

Активация на акаунт