Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 295
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 425
  • BG-DE
Явно все още има хора, които си мислят, че тестерите могат да бъдат само единични бройки и те са подарък за търговеца. И че никога през годините не се сменят съставки, опаковки, шрифтове, картони, цветове. Ами не, тестерите си ги поръчват и си ги заплащат, съответно продават после. Стига сте писали пълни глупости, когато сте невежи в тази област.
В Германия не веднъж съм виждала в парфюмерийни магазини продавачка да подменя или слага тестер и той НИКОГА не е бил в бяла тестерска кутия, а си е в кутия от продукт, веднъж беше свършил тестера на парфюм, който исках да пробвам и момичето просто отвори една опаковка пред мен прибра кутията и го остави за тестер. Изводите за "оригиналността" на тестерите, които BTW се продават само в бълг., полски, руски сайтове, всеки може да си направи сам, но да не е лесно да признаеш, че си се набутал с менте, което всъщност може и да е неразличимо от оригинала. В YouTube имаше интересно видео на руски парф.влогъри, които сравняваха закупени от тах фалшиви парфюми с оригинални, беше много ивтересно, за някои казваха, че практически не се различават.

# 1 426
Темата да се прекръсти на "Изпитани сайтове за парфюми-ментета", крайно време е. Да си знаят хората. 😀

# 1 427
Бях ви писал, че тези полемики са без смисъл. Нещата винаги имат две страни. Само си доказваме, как всеки има собствено мнение.

И за да не прекръстваме хубваата тема, какато спомена tuali, ще ви споделя, че няма нищо по-добро от късен Дядо Коледа и ранен Дядо Мраз! Simple Smile

Думите са може би най-силното изразно средство на този свят,  но има и прафюми, които  ме остават просто без думи! Simple Smile

Дядо Коледа да благодари на магазин Висша Козметика на ул. „Съборна“ 14 - изключително мили!

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 15:11 от Milen™

# 1 428
Не мога да разбера каква е драмата с тестерите - в цената ли, че е по- евтино? В това, че във фабриките за ментаци нагаждат течността едно към едно, но им свиди да изфабрикуват един картон за два лева ли, та все пак зорките потребители да си имат едно на ум?

# 1 429
  • Седмото небе
Имали сме вкъщи тестери дамски и мъжки на Армани, които са си в оригинални кутии като запечатаните в целофан, само че на мястото на баркода отвън има залепен друг код и пише тестер. Плюс, че на самия флакон вътре имаше лепенка тестер. Друг парфюм на същата марка пак мъжки си е бил в обикновена тестерска кутия с надпис. Така, че и при тестерите има разлики. Могат да са и в бели, и в стандартни опаковки. А може да има и магазини, които в зависимост от политиката, да могат да си отворят и продукт вместо тестер. Всичко е въпрос на фирмена политика и договорки.
Ако мога после ще кача снимки за пример.
Нека всеки сам преценява за себе си от къде и дали му е изгодно да пазарува, и не се правят някакви общи категорични заключения, особено когато не са подкрепени от стабилни и реални доказателства.
Весели и ароматни празнични дни на всички!!!

# 1 430
Честно не разбирам - мине се не мине и се започва как парфюмите, от сайтовете, от които всички пазаруваме били нетрайни, фалшиви и не знам още какви си. Как тестерите били откровени ментета и само балъците си давали парите за тях.....
Моля ви се, пазарувайте си спокойно от Дъглас и Сефора, а най-добре и за препоръчване направо от Париж, и моля еи не правете сметка на портфейлите ни - тия ментета все някой трябва да ги купува..... Аман

# 1 431
  • София
Весела  Коледа на всички в темата!

Желая Ви много любов в сърцата, усмивки на лицата и прекрасни нови парфюмни находки Flowers Four Leaf Clover

Явно съм слушкал, защото получих цели 3 парфюма под елхата, 2 от които са самоподаръци  Laughing Светлината в момента при мен е кофти за снимка, затова избирам снимки от нета.
Подаръка е Montale Ristretto Intense Café
Скрит текст:
Не знаех, че Монтал го предлагат в концентрация Extrait de Parfum Animal Heart Eyes Cat

А самоподаръците са арабели от Емаг:
Lattafa Qaa'ed
Скрит текст:

Lattafa Raghba Wood Intense
Скрит текст:

Няма да изпадам в излишни оди, но съм много щастлив, че през годините запазих в себе си търсача на съкровища измежду непознати арабски парфюми! И двете латафи са превъзходни и уникални във всеки аспект!
Ако Jollie евентуално чете, нека преслуша някой път Raghba Wood Intense - мисля, че има сериозен шанс да й хареса. Топъл, дървесен, вкусен(в посока на килян блек фантом), с чудесна доза лакриц. Lattafa Qaa'ed пък е изключителен и тежкарски тютюнево-подправъчен шедьовър Yellow Heart

Иначе, останах леко неприятно изненадан от Емаг, че ми ги пуснаха отделно с две доставки по 3,50лв някъде, сякаш съм ги поръчал отделно в два различни момента, а поръчката всъщност е една с един доставчик - емаг. Странно ми се стори, но реших да не си развалям кефа с маловажни тъпотии, още повече, че отдавна исках да си ги взема тези арабелки прекрасни Cupid

Уютно и ароматно да ви е в послединте дни на 2020!  Christmas TreeWine Glass

# 1 432
Здравейте! Някой друг има ли проблем с плащането с карта в Нотино? До сега винаги съм поръчала с наложен платеж, но този път дадох отметка с карта, но въобще не ми даде полетата за попълване. Получих имейл, за направата поръчка, сега не знам как да платя...

# 1 433
Здравейте! Някой друг има ли проблем с плащането с карта в Нотино? До сега винаги съм поръчала с наложен платеж, но този път дадох отметка с карта, но въобще не ми даде полетата за попълване. Получих имейл, за направата поръчка, сега не знам как да платя...
Случвало ми се е през приложението. По-късно трябва да изпратят мейл с линк за плащане.

# 1 434
bashtatko, благодаря, точно през приложението поръчах😊
Редактирам се: получих мейл с линк за плащане.Успях😊

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 19:44 от ~Анджела~

# 1 435
  • София
Chloe Nomade EDP 20 мл 29.50 лв в Парфимо.

# 1 436
Deetron, чета много внимателно и с интерес. Просто умишлено не се включвам в последните дискусии.

Подскажи ми, може и на лични, от къде да се сдобия с тази версия на Raghba.

И за да не е спам, поръчах от парфимо една Olympea Legend. Вероятно ще дойде след нова година, но не ми е спешна. Когато, тогава.

Не я познавам, нямам идея какво да очаквам.

# 1 437
  • София
Вече изобщо не влизам в Прити шоп - много са високомерни, все едно прадават яйца на Фаберже... измерват те от глава до пети и си мислят, че са те преценили.. хаххаха смешници!
Моят опит с тях пък е съвсем друг: ненатрапчиво любезни и съдействащи. И тъй като са ми, общо взето, кварталната парфюмерия, често влизам при тях в съвсем... неформален Grinning вид.

# 1 438
Честита Коледа на всички дами и господа, споделящи, вълнуващи се и даващи компетентни и полезни мнения и съвети в прекрасните парфюмни теми, бъдете живи и здрави и продължавайте все така да радвате с отзивчивостта си!

Снощи случайно попаднах на https://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/L-Eau-de-Chloe-14000.html в един от коректните сайтове, зная, че има почитателки тук, а е спрян от доста време - Пипи, за теб! Heart Eyes

# 1 439
  • София
Не винаги преценката по външен вид и поведение е точна за това кой, какво, колко и дали ще купи.
Така е, аз съм кошмар за средностатистическия консултант без дълбоко познаване на материята. Няма как да ме грабнат с "майка ми има същия". Защо би ми било да мириша на майка ти?

Да, аз не можах да платя с карта в Нотино. И респективно пуснах с наложен платеж в крайна сметка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт