Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 290
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 440
Мдааа, на пръстите на едната ми ръка се броят физическите магазини, в които знаят точно как да те направят верен клиент. И далеч не обръщат внимание на визията- знаят, че разковничето е другаде Smirk

Влюбена съм в Idole Intense и успях да зарибя още две приятелки.

Скрит текст:
Не ми се ще отново да съм черната овца, но има някаква патология в това все теб някой да иска да те мине.
С качество, в цената, с каквото и да било. Народопсихология ли е, липси на въпросното лице ли- нямам идея.

Факт е обаче, че едни и същи хора държат да ни назидават и то без това да е поискано.
 Смешно ми е и че една от дамите надаващи най-силен вой беше поръчала фланкър на онова, което очакваше-
 писахме, обяснявахме- но ето я нА, пак подозренията й хвърчат волно като големи бели птици.

Отново и официално да помоля- не пазарувайте от наши сайтове. Оставете това минаване, тази тегоба на нас.
Ние сме загубени, по-глупави от вас, наивни и пр.

# 1 441
Deetron, ч
И за да не е спам, поръчах от парфимо една Olympea Legend. Вероятно ще дойде след нова година, но не ми е спешна. Когато, тогава.

Не я познавам, нямам идея какво да очаквам.

Калорийна бомба, много сладост, много... 😜

# 1 442
Как отказвате напраеена поръчка от Парфимо? Направих една преди 40 минути, но размислих?🧐

# 1 443
  • София
Deetron, чета много внимателно и с интерес. Просто умишлено не се включвам в последните дискусии.

Подскажи ми, може и на лични, от къде да се сдобия с тази версия на Raghba.
Имаше го довчера в Емаг/Fashion Days, но сега гледам, че е изкупен. Е, здраве да е Simple Smile

# 1 444
И аз намирам тази Olympea за много, много сладък, почти няма типичната за линията соленост. Малко ми напомня за "пуканките" на Пако Рабан, като първият бих носила, а с втория така и не успях да се разбера.
Пишете имейл на Парфимо, ще го отразят едва вторник вероятно, но все пак не би трябвало да изпратят поръчката.

# 1 445
Как отказвате напраеена поръчка от Парфимо? Направих една преди 40 минути, но размислих?🧐
Мейл. На мен са ми отговаряли винаги много бързо. Предвид неделния ден би трябвало утре да ти върнат отговор.

# 1 446
Много благодаря. И аз така понислих, след като не видях бутон за канселиране.
Хубава неделна вечер!🌸

# 1 447
Аз пиша съобщение на Парфимо във фейсбук и не съм имала проблеми, винаги са ме отразявали ....

# 1 448
  • ново
Направих една поръчка от Нотино снощи, на козметика. Платих с карта на ДСК успешно. Пише, че на 29- ти ще е при мен, дано.

# 1 449
Олимпеа Леджънд е по-сладка и от Скандалите. Трайна много, но стои по-добре навън, на хладно и открито. Вътре може да те задуши. Носих предната седмица и като съм все вкъщи, ми лошо ми стана, хем я харесвам много. Simple Smile

Да не съм офтопик, още се чудя дали да не отстрелям някой Шанел от makeup?

# 1 450
Прати шоп преди време и аз бях отписала заради консултантките, много нелюбезни и незаинтересовани бяха. Като почна обаче ИП само там открих един парфюм на ЕЛ, новия на Диор и 1 червило ново на Шанел.И в бутилка във Варна и този в София бяха любезни и издириха в кой от магазините е последната бройка на парфюма и го изпратиха с куриер и намалението.
Дали както каза Денси,  защото са застрашени от затваряне или преосмислят фирмената си политика или това следствие на първото...
Да не е срам чакам от  Makeup с отстъпка за рожден ден червения Chopard на tuali Heart Eyes

От 5 дни е изпратен , но Спиди се могат...

# 1 451
  • София
Заформих си следколеден подарък. Т.е. 3 следколедни подаръка от parfimo.bg
Много, много добри цени!
Пачулито два дни стоя в кошницата и днес видях, че цената му още е паднала. Как да му устоя!?  Simple Smile
А вчера си спомних Wish , тази класика, колко е красив!
Скрит текст:

# 1 452
Снощи случайно попаднах на https://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/L-Eau-de-Chloe-14000.html в един от коректните сайтове, зная, че има почитателки тук, а е спрян от доста време - Пипи, за теб! Heart Eyes

В кой сайт? Аз май го изпуснах, фен съм на марката и този бих го приютила въпреки диетата.

# 1 453
Айде, пуснах една 35-тичка на Коко М ЕДП от makeup.bg. Някой е взел  вече 50-тичката. Но нищо, аз имам 50-тица и 35 мл са идеални за чантичка. Simple Smile
Да имат късмета да ми я разредят или да ми пробутат менте! Satisfied

# 1 454
  • Седмото небе
Направих една поръчка от Нотино снощи, на козметика. Платих с карта на ДСК успешно. Пише, че на 29- ти ще е при мен, дано.
Имайте предвид, че може на 29 да стигне до куриерската фирма. По-сигурно и бързо е получеването до офис отколкото до адрес. На мен скоро Спиди ми доставиха само 2 от 4 пратки пуснати заедно. Другите две ги замотаха по складовете си. Бях принудена да ги откажа, че ми трябва до определен срок. Те поръчките дойдоха по-бързо от Чехия до тук, отколкото от Спиди до мен. Така, че го имайте предвид.

Общи условия

Активация на акаунт