Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 287
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 455
Снощи случайно попаднах на https://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/L-Eau-de-Chloe-14000.html в един от коректните сайтове, зная, че има почитателки тук, а е спрян от доста време - Пипи, за теб! Heart Eyes

В кой сайт? Аз май го изпуснах, фен съм на марката и този бих го приютила въпреки диетата.
www.parfum-bg.com

# 1 456
# 1 457
  • Sofia
Привет, момичета, има ли сайт, от който да поръчам във вторник и да отида да взема парфюма?

# 1 458
Notino и Elfragrance за мен са най-бързите, но по-добре им се обади да питаш, за да си сигурна. Dolce.bg и Venera и те май са сравнително бързи.

# 1 459
Моля, ако някой вече се е зарадвал или е взел мостра на Le Lion de Chanel, да сподели.

Не очаквам нещо лошо, напротив,  но моите проби ще дойдат чак след 20 дни. Sad

# 1 460
  • Sofia
Notino и Elfragrance за мен са най-бързите, но по-добре им се обади да питаш, за да си сигурна. Dolce.bg и Venara и те май са сравнително бързо.
Много благодаря! Спешно се "налага" за взема парфюм за подарък 🥰

# 1 461
Привет, момичета, има ли сайт, от който да поръчам във вторник и да отида да взема парфюма?

погледни в първия пост кои онлайн магазини имат и физически

# 1 462
  • ново
Supergirl, до офис поръчах, защото ми е на 5 крачки и ми е много по-удобно.

# 1 463
Момичета и момчета някой да има инфо за това ?
http://luilei-parfums.com/category/woman/page/6/

# 1 464
  • by the sea
Момичета и момчета някой да има инфо за това ?
http://luilei-parfums.com/category/woman/page/6/
нямам инфо, но видях  "Versache"  и "Dolche" и...не мерси Rolling Eyes

# 1 465
Парфюмни, попаднах на изгодни (според мен) предложения в Парфимо, като досега май не съм ги виждала на такива цени,мисля...
TF Soleil Blanc EDP 30 ml за 157 лв с код - https://www.parfimo.bg/tom-ford-soleil-blanc-eau-de-parfum-30-ml/
и TF Neroli Portofino EDP 30 ml за 169 лв с код https://www.parfimo.bg/tom-ford-neroli-portofino-eau-de-parfum-30-ml/

И Весели Празници, бай дъ уей Blush

П.С. Все още дебна Mon Intense 100 ml и TF Noir Pour Femme 100 ml на изгодна цена oт Парфимо и останалите сайтове, но ... :-/ явно аз съм твърде капризна Laughing

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 21:29 от Анонимен

# 1 466
Пак са отворили бидоните с ментетата, с тия цени! 🤣🤣🤣

Шегичка😉

Neroli Portofino edp лятото/есента го имаше в Makeup за около 155лв.
Но и за тази цена е супер!

# 1 467
  • Седмото небе
Ако ви трябва добра цена и да го вземете веднага, наистина са вариант само онлайн магазините, които имат и шоурум. А ако е от вторник за сряда, мога да препоръчам и Елфрагранс, до офис ма куриер, че празнично разносите  по домовете могат да се забавят. А Елфрагранс имат и опция, ако поръчате до 11:00 ч. (във вторник да речем) да ви го донесат до края на същия ден, но тази екстра струва при тях 10,99. Така, няма да ви се наложи и да излизате даже. Друг, който може да ви донесе на място за същия ден, ако има възможност, мисля че е момчето от -spam292-. Стига това, което ви трябва да е налично.
Supergirl, до офис поръчах, защото ми е на 5 крачки и ми е много по-удобно.
Ако Спиди го получат от Парфимо на 29, когато е първия работен ден може и на 30 да си го вземеш. Но може и ако им е разпределен на 28 още на 29 да те чака в офиса. Стискам палци да не те подведат, както ме хлъзнаха мен.

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 23:29 от * SUPERGIRL *

# 1 468
Здравейте.
Да ме пита някой защо започнах да чета темата, от толкова четене тъкмо си поръчах  моят любимец  L´INSTANT DE GUERLAIN, от Парфимо.Не можах да устоя на тази никаква цена за тестер и ..сетих се, че преди време бях рискувала с такъв(само, дето не помня от кой сайт), парфюмчето е доста трайно, та ..си казах-я, да видим сега пак дали ще е същата работа😁.Не че не получих 2 парфюма за празниците, не че не стоя хоум офис, какво ми пречи да се пръскам всеки ден с различен аромат😁.
Интересно ми е кога ще си получа пратката😁
И, да попитам нещо, крема за тяло на Пако Рабан, Лейди милион е много добре парфюмиран,на моята кожа издържа 2 дни, та се чудя дали са така и кремовете за тяло на Армани?Някой с впечатления?( всъщност дали този въпрос е за тази тема🤔, ако не е, моля просто пропуснете).

# 1 469
Ааа, не. Търговците на парфюми мразят България, затова специално за нашия пазар наемат пенсионирани медицински сестри, които да източват със спринцовки половината съдържание на флаконите и да го допълват с контрабанден спирт.
XD

Чух от приятелка която познава човек от този бизнес - не ги разреждат, те ги произвеждат, използвайки празни оригинални шишета. Ама не е същото като да го чуеш от първа ръка така че не знам

Тази нова година май нищо няма да си подарявам. Ходих в новия магазин на главната във Велико Търново и си пръснах от L'enterdit Intense и NR Pure Musk. Нося и двата на блотер и по едно време нещо ми замирисва много хубаво. Откривам, че това е Pure Musk. Давам и на ММ да подуши. Той: "хмпф сапун" Cry Laughing Joy

Общи условия

Активация на акаунт