Пазарът на недвижими имоти, какво се случва реално? -Тема 50

• 33 647
  • 874
  •   1
Отговори
# 660
Досега съчувствах на работодателите на база на личните ми преобладаващи впечатления от продавачките по магазините (не хипермаркетите).
Ама като чета това, си викам - ми те продавачките пак са добре. Кой ли ще се намери да бачка след 5-10 години? Ще си спомняме с умиление лелките и чичковците, включително тези по гишетата. И ще си спомняме за падението на Римската империя...
Иначе статията е за хай-енда на мили...(те ми те)...Което ми напомня за една шопска приказка - "На рЕдко л@йно горна кОра".
Май чакат работодателите да работят, а те да се забавлявават.

А наемодателите да му мислят - такива У - ци ще ги викат и за смяна на крушка, че те не са родени за такива тъпи дейности.

# 661
  • София
Имам пряк достъп до тях - искат надник по 120-150лв за да седят на бюро и да правят селфита в тоалетните. Повечето от парите отиват по упойващи вещества впоследствие. Говоря за новата вълна работещи по морето.
Наздраве на всички и весело посрещане на 2021.
Искам да се извиня ако през последната година съм засегнала някоя(й) от вас.
Поздрави на всички

# 662
Наздраве, Чиана, наздраве на всички! 🍷

# 663
Весело посрещане на новата година!

# 664
# 665
Наздраве и от мен! Cocktail
Ще се видим догодина!  Party Time

# 666
Поздрави на всички

Наздраве и на теб Simple Smile
И да си ме засегнала с нещо, не съм си премълчала, а веднага съм се озъбила и после съм забравила. а квит сме, не си го слагай на сърце Christmas Tree

# 667
  • София
ЧС, няма как да ме обидиш. Винаги си тръгвала с позициция, а не агресивно. Наздрави и поздрави!

# 668
Имам пряк достъп до тях - искат надник по 120-150лв за да седят на бюро и да правят селфита в тоалетните. Повечето от парите отиват по упойващи вещества впоследствие. Говоря за новата вълна работещи по морето.
Наздраве на всички и весело посрещане на 2021.
Поздрави на всички

Този коментар е невероятен оксиморон.

# 669
Ехо. Днес дискусия без мен Stuck Out Tongue
Моля не обиждайте цялото младо поколение. В същност мисля, че децата, които сега са на и под 16 години са мног опо свестни от директно постстудента война поколение . Просто защото вече не са така раздвоени като предните ... като изчезна един идеал добро-зло ... то кое е добро и кое е зло .
Но в същност мисля че и това не е проблема. Аз виждам проблема не в тези, които са живяли 10-20 години в социализма и са се опитали да се адаптират млади към прехода и се учат и успяват да се борят. Аз виждам проблема в техните родители, които изцяло са изградени като личности и кариера в един строй, много от тях протежета и под крило на родителите ,,, те не могат да се нагодят. Също виждам проблем в поколението , което се ражда и израства в прехода. Те отнасят изцяло комплексите на родителите си - България е скапана, запада е богат , немците са точни и велики, французите са културни и ...
А че французите исвен франзела, данон и сирене на шайби нищо не ядат , а немците са точни , защото ги мързи да мръднат и ме могат да закъснеят ... Това те не го знаят . Само легенди.
И се получава погребване на бг производство и всякакви разработки  и институти и емигрантска вълна ... Сега някои опитват да гардят наново. Трудно .

От западна страна е обратно. Поколението, което е било между 10 и 20 години при прехода се опитва да се държи като бели господари на бели роби ... защото толкова не е вдянало нещо друго  от изтока освен емигранти ... предното поколение са с малко повече респект. Все пак са видели конкуренция ... А старите са много свестни и всичко разбират, но са в пенсия .
Сега най-младите , те са ок и не са толкова побъркани, но се опитват и тях да побъркат. Сега с корони, кризи, пролети , войни, мулти-култи и джендър и подобни глупости.

Спирам да пиша. Отивам да гледам какво стана с баницата и пържолите и дали момчетата подредиха масата.

Весела Нова Година на всички !
Жан-Мишел Жар ще прави концерт след някой друг час за Нова Година от студиото си в Париж , като аватар в 3д модел на Нотр Дам .
https://www.br.de/nachrichten/kultur/paris-berlin-new-york-drei- … rkonzerte,SKf8zEV

# 670
Здравейте, аз да се запиша първа за тази година в темата 🌞🌞🌞
От днес си имаме наематели, набор 92 и 93. Двойка. За апартамента на центъра, който давахме Аирбнб. (Търсят само лукс този набор) Не знам те каква категория спадат, обаче са отговорни, динамични и активни. Той е чужденец, тя е българка, живяли са в чужбина дълго време.
Аз не съм от София, така че крушки няма да сменям. Wink Но са много позитивни и оптимистични, за разлика от едната му лелка в Банишора. Тя и напуска, де. Ще търсим там нови хора;)

# 671
  • София
Честито нови наематели, честито изнасящи се!

Честита Новата Година, много здраве, щастие и успехи на всички в темата, и извън нея.
GrinningGrinning
Дано всеки намери това, което търси Simple Smile

# 672
Честито нови наематели, честито изнасящи се!

Честита Новата Година, много здраве, щастие и успехи на всички в темата, и извън нея.
GrinningGrinning
Дано всеки намери това, което търси Simple Smile

и на теб!
изчезвам да изгарям калории , баници, пържоли, руска салата и пр. довечера ще намина Yum

# 673
  • София, Bulgaria
За много години, бъдете здрави и много щастливи! Да се радваме на живота и да сбъдваме мечтите си! И да не забравяме: "тухлите" са предпоставка,  но не и гаранция за щастие.

# 674
За много години на всички!
Браво, Румка! Дано повлечеш крак в темата с добри и съвестни наематели и свестни наемодатели!

П.П. В кръга на майтапа, трябва дружно да изработим ценоразпис - например - Смяна на крушка - труд 30 лева, транспорт 10 лева и пр.

Общи условия

Активация на акаунт