АПРИЛското ни злато радва се на циганското лято!

• 9 232
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Щом не са опасни бънджи гащите и аз ще купя, кой от каде си ги е купил?

# 106
  • София
Филипа, аз също като теб отскоро минах на АМ./ Е, имам все още едно изцяло ядене на кърма, но това е друга тема./ Сега сме с Аптамил. Доста гъсто ми се струва в сравнение с Нутрилона. И аз също съм решила, че бебетата на АМ имат нужда от повече вода, затова също и предлагам м/у яденетата. Не и давам веднага след ядене въпреки че виждам как и остава бяло езичето след яденето. Мисля, че вече са големи да хванат сега някоя млечница, но може и да греша.
За захранването - щом вече сте на АМ и няма притеснения за отбиване от кърмене спокойно може да заместваш ядене с пюре. Засега аз и приготвям пюретата на Соня и ги правя с АМ, за да има мляко и в обедното хранене.
Дано съм ти помогнала поне малко.

# 107
  • София
Рени, що така - какво стана с кърмата?
Ох, измъчих се с това бънджи, докато го сглобя! Ето и Мати в него:

Мимка, аз го взех от оказиона, но има и в Продавалника!

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 10:07 от Вени*

# 108
ренни, благодаря ти за отговора.Не знам обаче дали все още мога да замествам хранене, при положение, че съм въвела само морков и картоф ConfusedИначе с чиста съвест бих го правила, не мисля че ще го лиша от нещо кой знае колко ценно, както ако все още кърмех.Тогава не бих посмяла толкова рано да замествам.
Колко АМ слагаш в пюрето?
А по въпроса за надарените с коса и ощетените такива-ето снимка на зетя на Дея, той води според мен класацията за най-дългокос ерген Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=58889&photo=27

# 109
Мимка, бънджито ни е подарък от колегите на мъжа ми. Не знам от къде е взето.

А Марти е подстриган от около две седмици,  иначе също можеше да участва в класацията за бебе с най-много коса.  Simple Smile Сега откакто е с прическа всеки си мисли че е по-голям  Mr. Green.

# 110
здравейте а кво ще кажете за нашта коса, а кой води класацията според вас, тука даже го подстригах малко
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1246662
ужасно време
забравих да почерпя, днес ставаме на 5 месеца cheers

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 11:05 от petia_p_p

# 111
здравейте а кво ще кажете за нашта коса, а кой води класацията според вас, тука даже го подстригах малко
ужасно време

Ами не знам, ти, ПетяП и Бюти се разберете помежду коя да грабне приза Mr. Green

# 112
Ама, не е много честно!  Wink Я, юнаците с какви коси, а дамите... Crazy
Живи и здрави да са ни всичките априлчета!!! lovekiss

# 113
  • София

кои зъбки ви излязоха?Я направи една снимка като се усмихне да ги видим  Wink

Като малко зайче е. Има зъбки само долу в средата  newsm47 Но досега за съжаление не съм успяла да ги снимам... Embarassed

Емо вече рядко спи през деня - за мой ужас. Вчера през целия път от Варна до София е спал само 30 минути. Скъсах се да пея и да го нося. Откачиха ми се ръцете, че хлапето бая си тежи. Много го разглезиха роднините - свикна с много хора и постоянно някой да го носи и днес от сутринта ми е сърдит. Не мога да разопаковам все още багажа, защото му правя компания и си играем заедно. Като го оставя започва да реве със сълзи и ми става съвестно, че го карам да страда.
Пак се разрева, чао от нас...

# 114
Ето ни и със старата прическа.  Party
Готов е за музикантска кариера.  Simple Smile
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1246729

Уф, това време е ужасно. Марти спи и аз ще се побъркам. Не знам зимата как ще е караме.

# 115
  • София
ужасно време

Ами не знам, ти, ПетяП и Бюти се разберете помежду коя да грабне приза Mr. Green
Хахахах rotfImao
Мен пък ме кефи косичка като на Пресил-една пухкава перушинка, като на патенце  smile3560 Всеки иска това дето го няма... baby_neutral

# 116
хахаха,много са ни сладки априлчетата.....с коса или без...все са си красавци
аз да ви питам пак нещо за захранването,шъ мъ извините,но.... newsm78, като въвеждате нов плод/зеленчук само него ли давате или в комбинация с предишния въведен.....и по колко дни се дава само от един и същ плод/зеленчук....че аз май направих грешка, вчера дадох само картоф....но днес малката се мръщеше и смесих с карфиол и чак тогава яде малко......та сега се чудя утре пак ли картоф с карфиол или пък само карфиол.......

# 117
Лелелеее мами,
какви са тези буйни коси #Crazy
Аз хем сигурно ще грабна приза за големи косясали хора,но детето може да се състезава за най-плешиво Thinking

Някой отдавна питаше за вит.Д-то
Аз не давам вече 3ти месец и фонтанелата ни е доста малка newsm78.Нещо от рода 1 на 1 или нещо подобно беше Laughing

Абе я ми кажете как е най-добре да се размразява пюре...
Първо в хладилник и после на стайна или направо замразеното се слага за затопляне?

# 118
LaughingГолеми коси, голямо чудо тука. Много са сладки всички бебоци Hug

Не мога да не се похваля - днес разбрах, че съм си взела изпита bowuu Остава ми само 1 и държавният, и край  dance

От няколко дена уча Яна да дава пръстчето за 'боц' и тя взе, че се научи. Сега по цял ден вися над нея и  боц боц боц Joy, милото Laughing

Цвети, може в гореща вода да сложиш бурканчето и така да се стопли.

Ама ра4е, вие сте страхотни с тези цели два зъба. Браво Grinning

Честито на днешните ни месечковци Hug

# 119
Цвети, всяко нещо което подлежи на бързо размразяване си променя вкусовите качества, защото за да го размразиш го подлагаш на по-висока топлинна обработка. Ако сладура го яде и след бързо размразяване - значи нямаш проблеми  Hug, но ако се мръщи по-добре да поседи една нощ в хладилника. А относно витамин Д -то, просто ти се радвам какъв голям бебок е станал. Да ти е жив и здрав. При нас бързото нарастване ни се отразяваше с по-чести ревове в следобедния сън. Посъветвах се с педиатър и тя ни каза да не пропускам вигантола, а аз го бях почнала да го забравям. Имало е и седмици в които не съм го давала. Откакто отново започнах да му го давам редовно по 2 капки по-малко плаче или въобще не плаче.

Нунка, ти си герой. Браво на теб!   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт