АПРИЛското ни злато радва се на циганското лято!

• 9 216
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
  • София
МамаМеца, на Вени ако й се отразява добре, то на мен още по-добре. От последния ми постинг, до малчо съм сложила една риба и той още не може да я стигне  Mr. Green В случай факта, че мъжете имат по-малко акъл ми излезе от голяма полза, за да мога да прибера прането и да просна  Wink

# 211
  • София
Ей, момичета, страхотна новина научих току що! Една приятелка, с която бяхме бременни / и тя беше априлка, макар че не еписала тука или където и да е/ и заедно разхождахме коремите миналата зима, но която загуби ббето в началото на 8-мия е бременна пак! Много се радвам за нея - дано сега вече всичко е наред - откри се причината за предния неуспех и сега ще е на инжекции или вливания, но важното е този пък бебо да отцелее!
Аги, обаче да си трае, е още не е казала на никой, освен на мен!

# 212
Аги, обаче да си трае, е още не е казала на никой, освен на мен!

Joy Е вени уби ме, моми4ето не е каzала на никой (по4ти) а ти го съобЩаваШ на целия свят "под секрет"  hahaha

# 213
  • София
Танче, Вени от радост бе, а и, за да стискаме всички палци  Wink А между другото видях гаджето на Миленка, одобрявам, съгласна съм, хубавец е!  Thinking

Рени, мерси за инфото за количката, ако утре не я намеря в Хиполенд-а ще ходя към магазин Дани.  Hug

# 214
  • София
А щом твоят хубостник не желае да сучи,мучи и т.н,защо не се опиташ да го научиш да пие от чаша.Не е сложно.Държиш я леко наклонена ,така че почти да лочи.Поне ще ти е по-удобно,а и на него newsm78
Пробвах абсолютно всичко, даже давах от бирена бутилка, щото като ни види да надигаме и почва да се плюнчи и да посяга не ми се смейте, ама се видях в чудо  #Crazy

# 215
А щом твоят хубостник не желае да сучи,мучи и т.н,защо не се опиташ да го научиш да пие от чаша.Не е сложно.Държиш я леко наклонена ,така че почти да лочи.Поне ще ти е по-удобно,а и на него newsm78
Пробвах абсолютно всичко, даже давах от бирена бутилка, щото като ни види да надигаме и почва да се плюнчи и да посяга не ми се смейте, ама се видях в чудо  #Crazy

Joy  Joy  Joy Иzвинявай Ренка, но таzи картинка е страхотна  Joy  Таzи идея патент на Дан4ето ли е?  Mr. Green

Аааа Дан4е, добре 4е одобряваШ zетьо, сега мога спокойно да си лягам  Mr. Green

Лека ноЩ  Hug

# 216
Привет от нас с Мимката!

Честито на зъбчовците, на сватосаните, на наборчетата ни Велизар на ДаниСлавкова и Стилиян на Надето и най-вече честита радост на Хера!!!

Да почерпя  beer и да се отчета за 5-ия ни месец. Не сме ходили на доктор, но в къщи имаме медицинска везна подарък от едно пораснало вече бебе - Мимката е 7.200 при 68 см. Добре е май  newsm78?
Малко снимки, с които се присъединяваме към отбора на мадамите с прическа ала Шиниъд О'Конър  Mr. Green.

http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1254184
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1254183
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1254182

Както се вижда нашия начин на къпане е уникален. Всяка вечер пълним коритото което всъщност е пластмасов контейнер за багаж  Mr. Green с 5-6 кофи вода. Доста работа е, но си заслужава, много се кефи детето. Това ми е любимата част от денонощието  Heart Eyes.

Лелеее, вие вече уредихте сватосванията, но то при такива лични моми и ергени как да не бърза човек  Flutter Много красиви двойки се оформят, м-дааа.

Хайде аз отивам да нанкам   smile3507.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2006, 07:24 от Zarka

# 217
  • София
Добро утро! Виждам, че съм първа! хайде на кафето!
Танче, казвам го на вас, ама вие нита я знаете, нито познавате, нито тя ще прочете това, защото е скарана с компютрите!
Зарка, албума ти е личен - така пише сато цъкнеш на линковете! направи си го общствен! Heart Eyes

# 218
  • София
Добро утро и от нас!

И честит празник!

Аз съм малко тъжна, щото мъжа ми е на работа и през 3-те почивни дни. Но смятам да поскитам по магазините. Лек ден на всички.

# 219
Вени, наzдраве, аz си пия дневното капу4ино  Wink 

Рени, мъдро реШение си вzела, Шопинг терапия върШи 4удеса (и при семейните финанси  Embarassed )  Аz май съЩо Ще трябва да ида по магаzините, много ни намаляха бодитата  Rolling Eyes 

А на някой да е пропуснал памперса ноЩно време, но само с пиШ? Ве4е втора ноЩ ни се слу4ва  Confused а хем сме с по големия раzмер преz ноЩта  Thinking  Ще видя днес в супера дали има памперси zа преz ноЩта, както при дамските превръzки  Wink

Лек и слън4ев ден  Sunglasses

# 220
здравейте и от нас ние с мъжо ще се поразходим днес, а утре дано е хубаво времето да отидем до Южния парк че бебо с тия кафета се побърква иска разходка и чист въздух hahaha

# 221
  • Варна
Здравейте, майчета и бебковци!!

Честита Независимост bg !!!

В това гадно време, едно такова ми е тъжноооо. И като си представя, че и зимата няма да става за разходки, а на пролет ще се наложи да работя от офиса, а не от вкъщи и няма да се разхождам с малкото съкровище  smile3518

Уф, не знам за вас, ама моето настроение се влияе май от времето...

Айде, доскоро от нас и цунки на бебковците!!!

# 222
Честит празник  и от нас. Между другото за нас е двоен празник, защото миналата година на този ден се омъжих. И днес - годишнина. Само дето нещо хем ми се  празнува, хем не. Някакви идеи? На мен като, че ли ми се иска нещо от рода на - бяло вино, нещо за хапване, тишина и спокойствие. И сигурно ще си останем вкъщи.

Бебчета как приемат днешния дъждовен ден  newsm78. Моя човек направо ме стряска. Много спи. Не, че ми е лошо, ама дали е добре за него. Аз от личен опит знам, че като прекалиш със спането и послее ти става едно такова ... Вчера вечерта заспа още в седем вечерта, стана по едно време за около час, яде, зяпа и пак заспа и така до девет сутринта днес, пак стана, сменихме гащите, яде и пак заспа  newsm78 И сега още си спи.

# 223
  • София
Здравейте от нас с Емо,

Честит празник на всички!  bg

Снощи имахме гости и Емо като добро дете заспа в 20:00часа, но дрямката му мина много бързо и половин час по късно се наложи да ни прави компания на масата до 22:30. След това спа до 6:30ч. Бях много изненадана, защото напоследък ми се будеше поне 3 пъти да яде през нощта. Дано да ни е минал големия глад, че не можех да се наспивам от постоянното хранене. Питах педиатъра дали е нормално да ми яде толкова често и дали да не давам вода, че родителското тяло ме побърка с тази вода. Докторът след прегледа каза, че човека просто расте и има нужда от кърма, а не от вода. Вечер да го кърмя ако трябва и през половин час и да не се притеснявам, а от водата полза нямало. Тъкмо се успокоих и Емо се върна към нормалния си режим на хранене.  smile3503
Преди години бях вегетарианка и гостенката ми бе приятелка от него време - специално в нейна чест сготвих соеви кубчета както ги обича. Не бях готвила соеви продукти от близо половин година и любимият изпадна в екстаз. Хапнахме си сладко, но сутринта ни очакваше изненада.  smile3511 Емо се беше изпъстрил с тъмночервени петна под мишничките и горната част на гърба. Предполагам, че е от соята, защото само тя беше новост в храната ми... Иде ми да се #2gunfire

# 224
Ох това гадно време ме депресира все повече.
добре, че излязох малко на разходка, че и кафе де, че и се по прави настроението.
Малката се държи много прилично по кафетата нямаме грижи за сега, блее си в количката или ако е със столчето за кола сяда и   си кротува

Общи условия

Активация на акаунт