Лакове за нокти - 146

• 35 242
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Ехеее..класическа красота. Основата каква е? 😍

# 526
Бел 36- вижда се на последната или предпоследната снимка на Арабеск Wink
Арабеск, Джаста, благодаря Blush Определено с по-светлите нюанси на червеното се чувствам "в мои води" Heart Eyes Имам поне 5-6 подобни шишенца- разликата в червеното е почти никаква, но толкова ми харесват, че... Sweat Smile А тази Импала с топ лака стои като сиропирана, не мога да и се нагледам Blush
Арабеск, разкош! Имам 35 и 39....и да ти кажа, не са много различни от твоя 35 Stuck Out Tongue Winking Eye Даже помислих, че си с Бел 36- толкова близки са с 35. Grinning А брокатът на Бел си е вече класика в темата Blush
Румяна, МК, Бенчита, Heart Eyes
Новите ми придобивки Stuck Out Tongue :
Скрит текст:
Не знам защо напоследък ме влече толкова често към перли... Blush

Ваденки и лепенки (за съжаление, свършили са коледните ваденки, дано се спогодим с лепенките):

Връщам се назад да гледам красотички... Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 16:51 от dolce miele

# 527
Бел 36- вижда се на последната или предпоследната снимка на Арабеск Wink
Арабеск, Джаста, благодаря Blush Определено с по-светлите нюанси на червеното се чувствам "в мои води" Heart Eyes Имам поне 5-6 подобни шишенца- разликата в червеното е почти никаква, но толкова ми харесват, че... Sweat Smile А тази Импала с топ лака стои като сиропирана, не мога да и се нагледам Blush
Арабеск, разкош! Имам 35 и 39....и да ти кажа, не са много различни от твоя 35 Stuck Out Tongue Winking Eye Даже помислих, че си с Бел 36- толкова близки са с 35. Grinning А брокатът на Бел си е вече класика в темата Blush
Румяна, МК, Бенчита, Heart Eyes
Новите ми придобивки Stuck Out Tongue :
Скрит текст:
Не знам защо напоследък ме влече толкова често към перли... Blush

Ваденки и лепенки (за съжаление, свършили са коледните ваденки, дано се спогодим с лепенките):

Връщам се назад да гледам красотички... Heart Eyes
Долче взех същите лепенки и аз.. ужасна мъка е докато ги отлепя 😄
Арабекс прекрасен маникюр 😍

# 528
А, да, "железни" са, няма мърдане- установих го още с хелоуинските стикери- накрая ги остъргвам с пила... Joy Точно затова исках ваденки, но свършили... Confused

# 529
Ето още един коледен маникюр- Zoya Irene & Chanel Pure white, като на безименния и палеца има топ- OPI Mariah Carey 18k White Gold and Silver:

https://www.instagram.com/p/CJGwOI0MRjb/?igshid=1izh8eu9u96ig

# 530
Дами, бихте ли ми препоръчали лак /база с по-рядка формула, който да поставя най-напред, за да предпазя нокътя от оцветяване. Благодаря!

# 531
  • София

Джулс, прочела си ми мислите. Точно вчера си мислех ГР 51 да намажа когато падне този, с който съм в момента.
Разошно е това синьо. Чакам да те видя Heart

Dolce, останаха ми очите в тази червена Импала. Наистина това е твоето червено Heart Eyes

# 532
  • Варна
Чери, според мен само база няма да те спаси от оцветяване. За оцветяващ лак първо слагам база и някой неоцветяващ, след което оцветяващия. Може да са подобни цветове, за да не се вижда долния лак в случай на изтриване на връхчетата.
Арабеск, и двата лака са страхотни, но комбинацията им е супер!

# 533
Аз съм скучна днес Grinning

https://www.instagram.com/p/CJGzuOBsGPl/?igshid=6q8daudkj858
Трябваше да поправям цветовете на снимката, за да добие истинския цвят на този нюд на Sally Hansen.

# 534
МК, пропуснах да спомена, че обожавам черното, когато е вмъкнато в коледен маникюр! Yellow Heart

Благодаря, момиченца, мили Heart Основата е Бел 36, да. Има много фин златист шимър, малко клони към перлен завършек, но е самоизравняващ се и в никакъв случай не остават черти, както  често става при класическата перла. Изключително лесно се нанася. Наживо цветът е тъмно червен, но на моя телефон сякаш излиза с 1-2 идеи по-светъл.

Блъд, любими са ми твоите скучи неща!

# 535
Ех, най-после мога да ви покажа как бях до днес (бях блокирана 2 седмици и не можех да публикувам). Лаковете са GR ice chic 11, GR prodigy gel 04, GR extreme glitter shine 203

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 21:50 от elle.n

# 536
  • на последния етаж
Днес коледно с Oriflame Forest:

# 537
  • В полите на Пирин планина
Лита, истинска прелест!!!

# 538
нещо от 2014 на този ден

# 539
Нещо много лъскаво, много червено, и много не-мое  Joy