Лакове за нокти - 146

• 35 239
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • на последния етаж
Лейди, Hug Flowers Hibiscus!

# 541
Може ли Коледа без червено и златно? Laughing

CA 946 и един златист essence от старата колекция (може би 44 on air!).

# 542
# 543
Да не остана и аз по-назад от коледното червено Simple Smile

Доста наподобява Искрен, струва ми се.

# 544
Много красоти видях 😍😍😍 Всички сте прекрасни ❤ И аз вече може да мина в коледния отбор 🤣 ГР Колор Експерт 34 и любимият 21 ❤ Вчера дойдоха няколко нови попнения от Лили, но забравих да снимам. Този е един от тях. Всички са в тъмната гама 🤣 Това е най - новата ми мания- възможно най - тъмно в червено, синьо или лила и къси до живец нокти🤣

# 545
Грийни, това ми е друга любима класика! Yellow Heart

Елмайра, най-великото червено е това!

Георгиева, ужасно красиво!

# 546
Аз съм с една коледна класика- china glaze ruby pumps Simple Smile Това са лаковете с най-омразни четки за мен и естествено се лакирах като първия човек Laughing На живо е много по-красив, но не успях да го снимам в тази тъмница.

Скрит текст:

# 547
  • София
Ruby Pumps е много любим мой лак. Класика е и не само коледна. Simple Smile

# 548
и нали не можех да поствам известно време ... ето нещо старо на зимна вълна (много бях щастлива от резултата)

# 549
Ще ви гледам после, че бързам за лекар, но си направих ноктите с цвета на дамската ми чанта, тоалет в сиво с тъмночервени акценти днес Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 18:03 от Agent Provocateur

# 550
Agent, уникален е! 🔝 👑

# 551
  • Пеликания
Много сте хубави всички Hug
И аз да се добавя коледна Grinning Докато се лакирам то взе, че мръкна Joy и после като слагах топа надписа леко са размаза ама това ще е.

Скрит текст:

# 552
  • Germany
Здравейте, мили момичета! След над десет години редовно участие в темата, през последните месеци не се включвах и не ви следях, но ми липсвахте. Не помня кога последно ви писах, но беше в началото на пандемията. Известно време не се лакирах, но после пак започнах с пълна сила и сега ще ви наспамя яко. 😅

Връщам се с обновена колекция Picture Polish (хиляди благодарности на Пъмп, че ме светна за тази така любима марка! Спомням си за една тема, в която въпросът беше коя марка бихме избрали, ако можехме да имаме лакове само от една. Тогава Арабеск беше отговорила, че това би била PP. Е, с ръка на сърцето и аз мога да кажа, че за мен това е марката. През последните месеци се лакирах почти само с тях, чак ми залипсва да се мацам с всичко останало.

Коледа ще посрещна така, а останалите ще постна в скрит текст, за да не напълня темата с един пост. 😁

Скрит текст:

Пожелавам на всички весели празници! Бъдете живи и здрави, благословени и благодарни!

# 553
Chrissie, много се радвам да видя твоите перфектно лакирани нокти отново! Heart Eyes

# 554
  • на последния етаж
Добре завърнала се, Chrissie! Голяма красота! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт