Лакове за нокти - 146

• 35 240
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Много липсваше, Chrissie!

# 556
  • Germany
Благодаря за топлото посрещане, момичета! 🤗

# 557
Chrissie, добре завърнала се!
Прекрасна и перфектна и винаги удоволствие за окото. Heart Eyes

Мари, разкошна си. Все едно си с гел лак, ама по хубаво. А за формата - знаеш си, любима ми е, чак завиждам неблагородно. Wink Kissing Heart

# 558
КРИСИ! 💕
Добре дошла, обещай да не изчезваш пак така за дълго! 🤗

Перфектен маникюр, както винаги!
Впечатлена съм, че помниш как съм отговорила на въпроса коя марка ще си изберем, ако трябва да е само една. 😂 Беше доста отдавна Grinning

# 559
  • София
Криси, красота! Не позволяваме да изчезваш пак така! И си чакаме Леми и Каталано!

# 560
Здравейте,
пиша за първи път, тъй като съм доста скучна на тема лакове.
Обичам да нося много тъмни или много светли нюанси ( + нюд ), за разнообразие най- много класическо червен.
Но пък ми доставя удоволствие да следя вашите творения.
Това е сегашният ми маникюр, който дори използвам и през лятото 🤔

# 561
  • В полите на Пирин планина
Нели, добре дошла! Показвай по-често.

Криси, радвам се, че се появи. Прекрасни маникюри. 🌹

# 562
ето още нещо старо коледно, яд ме беше, че боята не пасна за елена

# 563
# 564
Маме, много бързо свали синия лак, очите ми останаха в него.
След цялото готвене днес и миене на посудата и аз трябва да подновя лака.

# 565
Иска ми се да обърна внимание, че тази серия на Габрини е разкошна (и на живо, и на снимки) 😍 Аз имам сребристорозовия и е магнит за комплименти, ахкания и спорове “как така не е гел 😱!?”
Бях си взела и цикламения, но даже не го и пробвах, директно го подарих на мама, тя си го носи с кеф  😁 Всичките цветове са много красиви и с невероятна дълбочина 😍 Сега заради Мамето ще търся тази бронзова прелест, в магазина се чудих, но след тези снимки трябва да го взема.

# 566
Crystal ... Аз си взех всички цветове Simple Smile И нямах забележка към нито един от тях ❤️❤️❤️

# 567
Момичета, прекрасни сте! Heart Eyes Заредих се с коледно настроение!
Това е моят коледен маникюр:

Скрит текст:
Светлият лак е бяла перла+ фин сребрист брокат+ малко по-едър брокат за декорация. Най-хубавото е, че коледните лепенки се оказаха ваденки!!! Sunglasses

Тъкмо със съжаление си мислех, че в нашето левче няма такива лакове-мъници и съзрях това Heart Eyes :

Отначало помислих, че е обикновен червен брокат- но като се загледах, има и много фини сребристи прашинки, а базата е полупрозрачно червено желе. Обаче при лакиране забелязах, че има и черни точици в него. Много е хубав лакът, но 1) съхне твърде бързо и 2) четката не ми е удобна- което в комбинация с бързото съхнене доста усложнява нещата. А, и понамирисва. Но цветът ме грабна много...Снимките са от снощи, преди да почистя кожичките.

Реших, че този самотен лилав Перфект чака мен Stuck Out Tongue Winking Eye

Криси, помня те...както и един умопомрачителен зелен лак с име...ако не се лъжа, криптонит...? Green Heart Нали не бъркам?

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 16:21 от dolce miele

# 568
dolce аз имам (стари) снимки с този Perfect 521, ето как стои:

Със светкавица е готин, без - не чак толкова, патладжанено лилав цвят е при мен на дневна светлина.
P.S. днес ми е тръгнало да се "закачам" по вашите постове, но съм без лак и нямам какво да покажа, по-късно ще се лакирам, ако остане време Simple Smile

# 569
Благодаря за коледното настроение момичета! Страхотни сте! Весело посрещане на празниците. Аз се лакирах снощи посреднощите и както съм недоскив резултатът е плачевен 😞 Да не говорим че като приключих с пародията на коледна топка изцапах бялото с червено... мазах отгоре- абе ужас. Като ви гледам прецизните маникюри ме е срам 😄 Че и дребната се нареди сутринта и тяза маникюр- ако не сте виждали 8 годишна с маникюр с камъни...

Общи условия

Активация на акаунт