Лакове за нокти - 146

• 35 237
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
  • Измир
О, много празнично е в темата. Всички сте чудесни. Няма да изброявам за да не пропусна някой.
Ето и моят коледен маникюр. Нищо особено, все пак лъскаво 😊

# 571
Брейнбъг, много сладък 8-годишен маникюр Heart Eyes На моята 9 годишна Дядо (Мама) Коледа ще и носи горчив лак...че напоследък си гризе ноктите и вчера като видях, че плочките (които и без това не са дълги) са заприличали почти на листа...и.... Bowtie А по твоя маникюр размазано не виждам, много ми харесва!
Олгарита, Heart Eyes
Кристал, то на твоите нокти всичко стои хубаво Grinning Точно така си го представях лака!

# 572
Аз се лакирах снощи посреднощите и както съм недоскив резултатът е плачевен 😞
Мхм... затова поредната колежка, която ме пита с кои лакове се лакирам дълго и недоумяващо ме гледа как и обяснявам, че за читав маникюр най-важното е мощна лампа. Темата помни и моята фаза с челника на ММ, както и лампата с лупа, която си купих само за маникюрите ми.

Вчера препусках и съсипах 2 нокътя прясно лакирани. Ще се пренамажа, покажа и пожелая весели празници!

Криси, рядко ми е драго да те "видя" Grinning
И аз помня моабета "мога ли само с един бранд"!

Весело посрещане на Коледа!

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 23:00 от Agent Provocateur

# 573
Аз пък ще ви споделя моя маникюр от събота още- Рудолф не ми се получи, но за първи път рисуване с лакове е горе-  долу добре. МП каза, че прилича на куче, ама айде. Joy
Иначе съм адски доволна- пробвах за първи път топ лака на Еси- Джел сетър и за първи път толкова дни ми изглежда приличен маникюра. Дори не са се оголили връхчетата. С две ръце препоръчвам.
Скрит текст:

# 574
Много коледно настроение в темата! И аз днес се намазах набързо

# 575
Долче , тя мойта вече е оборудвана с горчив лак 😄 Но като занемаря мазането пак гризе. Като й направя маникюр от време на време си ги пази и не припарва, но ме е страх да го правя често- малка е още.
Агент, направо си мечтаех за един челник... Тези лампи с лупа какви се водят? Козметични? Или за маникюр специално? Да си подаря за Коледа една, че не виждам ама и очила не слагам 😄 Ужким не ме е хванало старческото далекогледство така...

# 576
Като сте подхванали темата с дъщерите и аз да се оплача, имам горчив лак, мислех, че гризе и почнах да мажа, но се оказа, че ги чопли с пръсти...

# 577
Chrissie ❣❣❣
Няма нещо, което да не ми хареса на твоите нокти и това изпълнение,просто перфектни 😍

Весели празници момичета 🌲

# 578
Брейнбъг,
Скрит текст:
на дъщеря ми лак и пада много бързо, до ден вече почват да се отделят парченца...но ноктите и' са меки- не знам дали понеже е дете още...Лакирам я рядко с цвят, само за поглезване по повод. Blush Горчивият как се чудя дали е подходящ за нея за честа употреба...това ме притеснява, честно казано. Но ми става мъчно като гледам как си е изгризала ноктите- като по-малка доводът, че няма да има хубав маникюр като порасне и' действаше много добре! Сега обаче това не върши работа (а е суетна по принцип)...не ми харесва как и' се отразява тази ковид ситуация и стоенето вкъщи...
Амини, навремето методът бил мазане с лютиви чушки... Stuck Out Tongue Winking Eye Но на мен ми идва драстично...

# 579
Долче, ползвам Даум Ексол. Но проблема е, че тя си ги чопли с ръце, не със зъби и файда няма.

# 580
Долче, аз съм писала по темата и друг път, но е било отдавна. Гризях си ноктите буквално до 20-1 годишна. И нищо не помагаше. Горчив лак, приказки, снимки на красиви маникюри... нищо. За това казвам, че е  на нервна почва. Ще го израсте по всяка вероятност, но кога ще е никой не може да каже. Но говори все пак, колкото по-рано спре толкова по-добре.

# 581
Ариа, а ти как спря? Просто в един момент се случи или...? Като беше малка дъщеря ми не сме имали сериозен проблем с гризането на ноктите, но сега и късно забелязах, че го прави Confused

# 582
Аз също си гризях ноктите до много късно, 22-23 годишна като спрях. Мен ме хвана срам от пациентите като тръгнах на клинична практика в университета и ми беше много неудобно да ме гледат с оглозгани нокти. Лека полека без да се усетя и спрях да дъвча и така вече 5 години. Чопля от време на време кожи, но пак, не е същото 😂

# 583
И аз като Пени, от срам. Работех предимно с ръцете си и взе да ми става неудобно от това, че ме виждат с такива нокти. Но аз започнах и сравнително късно, примерно в 9-10 клас. Но пак казвам, че при мен си беше на нерна почва. Когато се поуспокоих започнах всъщност да си давам сметка, че ръцете ми с тези нокти са кошмар.

# 584
Малката не я е срам, защото основно вкъщи си стои заради пандемията... Joy
Скрит текст:
Трудна работа да я накарам да излезе дори на разходка- веднага ме контрира с "Има ковид, не трябва да излизам" Bowtie Даже изглежда почти доволна. А преди пандемията искаше постоянно да е навън...

Общи условия

Активация на акаунт