Лакове за нокти - 146

• 35 140
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Без лак съм две седмици, и само ви се любювам на ноктите 🌷 бях ги отрязала до дъно защото нямах сили да ставам от леглото, чувствам се добре вече, пораснали са мъничко, но нямам някакви идеи, а кожичките ужасно израснали, ужас.... Весело посрещане на новата година, живи и здрави

# 676
  • Пеликания
Мари, този син Флормар Пърли трябва да е двойникът на твоят син ГР Гел шайн Stuck Out Tongue Winking Eye Еднакви ми изглеждат...
Този твоя на Флормар е доста по бляскав и по хубав Heart Eyes
Като сме на темата за Флормар, вскичките серии ли са с тънки четки, освен Jelly look. Имам един цвят от тази серия обаче се нанасяше ужасно и повече не съм го слагала.

# 677
а кой ще е цветът на 2021?

Базово сиво и озаряващо жълто, ако питаш за Пантон Simple Smile

Мен ме устройва, даже много ми харесва. Обаче не и за зимен маникюр Smile

# 678
Агент, извинявай, в клипа имаше такова и затова питах, чак се учудих 😀
Наистина имало Simple Smile дори не съм обърнала внимание, защото исках да покажа просто как слагам четката на нокътя, побутвам  към кутикулата лака и с едно движение към свободния край на нокътя правя центъра, после с едно движение вляво и едно в дясно довършвам нокътя. Като тръгна да се прелакирам ще снимам един пръст намазан преди и след "почистването" .

Латекс имам, купуван преди 3 години; 2 пъти правих омбре с него и ме хванаха всички луди колко е пипкаво и лепкаво; 3-тото омбре вече го правих без латекс и без да се цапам (тясна триъгълна гъба) и така си седи шишето в кутията със консумативите ми за лакиране.

Синът ми (на 9 год) си чопли ноктите, не ги гризе, но ги чопли с ръце, та ви чета много внимателно за решения. Опитвам се да го убедя да му сложа заздравител!

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 21:38 от Agent Provocateur

# 679
  • София
margolotta ,може ли линк за очилата?

# 680
  • София
Та кой каза синьо за Нова година Joy
Весело посрещане на празника, момичета!

И участниците

Перфект S31 и GR Express dry 90

# 681
Ще посрещаме годината в синьо май Grinning

И аз съм го планирала. Но ще е утре. Ако размисля, може и сиво да сложа...

# 682
Мари, горе-долу еднакви ги виждам и двата лака- виждала съм на живо и синьото на ГР Гел Шайн (но твоята перфектна форма на ноктите ми е мечта). Аз определено предпочитам тънките четки на Флормар пред четките на ГР Гел шайн...Май само джели серията на Флормар е с по-дебела четка (четката харесвам, консистенцията на лака ми е малко странна)...
Арабеск, какво е Пантон? Grinning
Джулс, Blue Heart
Ето как ще посреща НГ мама, снощи се изявявах като маникюристка Joy
Скрит текст:

Не понася някой друг да и' реже или пили нокти и малко зле ги е изрязала снощи, но...Обикновено не иска брокат и лак който много се забелязва, но този път искаше допълнително брокат, даже искаше и още ваденки Stuck Out Tongue Winking Eye Убедих я, че е по-интересно да не са и' всичките нокти с декорации Simple Smile
Агент, и аз предпочитам, когато мога, да мина без течен латекс.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 21:41 от dolce miele

# 683
ето ме и мен, тази сребриста мрежа много ме изнерви, мислех че се лепи, но грешах, едва се захвана с 2 слоя топ, ще слагам и още един, дебела и твърдичка е. Лаковете са Essence cosmic lights 05 и един стар Перфект, на който не мога да хвана цвета в шишенцето, а не виждам номер.

Скрит текст:

Много ми хареса как се нанася този essence, ще видим дали и свалянето е лесно

# 684
  • В полите на Пирин планина
Аз малко си поиграх:

Това е Пастел 278 без блясъци:

# 685
Натуся, нашите очила били от Амазон, но и в Али ги има същите.
Много красиви новогодишни маникюри, моят не издържа днес на подготовката и утре ще мисля какво ще слагам.

# 686
Ехаа, май много ще посрещнем новата година в синьо! И аз вчера се лакирах така. Не са най-хубавите снимки, не съм и доизчистила като гледам, но нямам други. Утре, ако има слънчице ще се възползвам😁

# 687
Долче, ето Grinning https://www.pantone.com/eu/en/

Накратко - американска компания, която разработва цветови схеми и уж диктува тенденциите за всяка година. Предполага се, че в модата, интериорния дизайн и т.н. нещата се водят от тях. Сега за 2020г цветът беше класическо синьо, преди това жив корал... Доколко в България сме повлияни не мога да кажа, но аз така или иначе си обзаведох апартамента в синьо Grinning

# 688
  • Варна
Весело посрещане на Новата година, момичета!

Някоя от вас има ли A England - Maxim и/или Sleeping beauty? Чудя се за Maxim, но е толкова различен на снимките в нета, че не зная дали не е подобен на някой от моите лакове.

# 689
Аз имам Максим, великолепен! Няма да сбъркаш.

Общи условия

Активация на акаунт