Лакове за нокти - 146

• 35 147
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Агент, няма как да не се възхитя на перфекционизма ти всеки път. Можеш ли да споделиш техниката ти за нанасяне на лак?
O, благодаря, но не мисля, че правя нещо по различно... секунда да намеря видео, че в писмена форма ще се обяснявам твърде дълго - ето така го правя аз:

Абсолютно стандартна техника за лакиране и накрая почиствам с четка и ацетон/разтворител, ако има нужда! Разбира се, предпочитам да не се омажа до лактите и да чистя минимално!

И пак да кажа - лакирам се само на много силна лампа, дори през деня, имам дори такава с лупа (аз съм и силно късогледа!).  Използвала съм и челника на ММ, когато нямам удобна лампа под ръка. Този трик го прихванах от рускините. Моята е ето такава (НЕ е специална за маникюр!):

https://www.aliexpress.com/item/4000262769602.html

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 01:55 от Agent Provocateur

# 661
А слагаш ли латекс всеки път? Нещо не се разбрах с това, но трябва пак да опитам.

# 662
Никога не ползвам латекс!

# 663

Отдавна не бях правила такава потресаваща шарения 🙄🙄🙄
https://www.instagram.com/p/CJagfFiMpmS/?igshid=uw5b8130l395

# 664
Весело посрещане на Новата Година, момичета ❤ Бъдете здрави и благословени ❤
От мен една Марина и не особено добра декорация 😁 Тиксото бе черно, но от топ лака стана никво😁

# 665
Агент, извинявай, в клипа имаше такова и затова питах, чак се учудих 😀
И аз от снощи съм с Марина, но не е за показване.

# 666
И на мен ми омръзнаха червените нокти и изпробвах снощи лака на Королева
Скрит текст:
Много ми хареса - нвмаше разлика в покривността на един и два слоя, лесно се нанася, хубава четка, сега остава и да е траен на ноктите ми и ще се престраша на нова поръчка от Лакодом, че съм си набелязала още няколко нейни цвята. Труден е за снимане, има много красив тъмносин шимър, който не успях да уловя.
И аз като Агент съм се оборудвала с лампи и очила за лакиране
Скрит текст:
Очилата деля с мъжа ми, той си ги поръча за неговото хоби и аз ги приватизирам при лакиране - със сменящи се стъкла с различни диоптри и лампа на челото Joy , всичко е поръчвано от Алиекспрес.

# 667
Колко сме различни. Почти на тъмно се лакирам винаги късно вечер. Лампи абсурд да ме осветяват, пречат ми и се омазвам. Много късогледа съм.

# 668
Хайде и аз с последния маникюр за тази година Simple Smile Лакът и ваденките изглеждаха един цвят преди да ги сложа, обаче се оказаха тотално различни. Нямам време за смяна, утре ако успея ще разкарам декорациите, че ме дразнят много. Вероятно за последно ще съм и с дългите остри нокти. Хем ми харесват, хем някак не ги чувствам моята форма. Красотата на лака изобщо не успях да я уловя, но каквото-такова Simple Smile

Скрит текст:

# 669
И от мен последен маникюр за тази година Blush :

Скрит текст:
Сдобих се с това фолио на 20-30+ години- стоеше при коледните украси Grinning Не знам какво е било предназначението му, обаче веднага съзрях възможност да го използвам. Нанесено на дръпнал, но все още лепнещ лак, оставя златисти прашинки/късчета и на живо стои много интересно.

На дясната ръка се получи по-добре със златистото фолио, според мен. Но е почти невъзможно за снимане:

Ето ги и първите ми опити със златистото фолио, светлият лак малко съм го размазала докато разбера колко точно трябва да е дръпнал лакът, но се разбира идеята Grinning :

Аз пък обичайно се лакирам вечер на най-обикновената ни кухненска лампа Grinning Нямам друга- всъщност, имам, но не я използвам за лакиране. През деня рядко се лакирам, че в кухнята има слънце само рано сутрин- ако изобщо го има...
Осмичка, а кой е лакът всъщност? Stuck Out Tongue Winking Eye Според мен, ще ти отиват още по-заострени нокти Grinning
Марголотта, много ми харесва и на мен този лак. Сериозни помощници имаш Joy
Георгиева, Агент и всички, Heart
Весело посрещане на Новата Година, момичета! Hug

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 16:15 от dolce miele

# 670
Ох, аз на бързо да се ожаля🤣 Марината е в историята 🤣 На абсолютно всички пръсти падна, все едно съм лепила изкуствени нокти, след като направих за утре на мама торта "Добуш" 🤣 Но подозирам, че е заради основата- заздравител на Евелин SOS за белещи се нокти 🤣 Сега ще пробвам да мажа заздравителя по схемата за 10 дни, ако издържа 😁 Това е без лакочистител, сега ще доизчисня хубаво

# 671
  • Пеликания
Ще посрещаме годината в синьо май Grinning

# 672
Ще посрещаме годината в синьо май Grinning
и аз планувам тази вечер син маникюр хах
а кой ще е цветът на 2021?

# 673
Мари, този син Флормар Пърли трябва да е двойникът на твоят син ГР Гел шайн Stuck Out Tongue Winking Eye Еднакви ми изглеждат...

# 674
Този задравител SOS на Евелин и при мен има същия ефект. Утре ще ви покажа нещо и от мен, че няколко дни съм без лак, а мажа само 8 в 1 на същата марка.

Общи условия

Активация на акаунт