Лакове за нокти - 146

• 35 194
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Ох, затрих си дълъг пост, не ми се пише наново всичко Flushed
Оплакнах оченца по маникюрите Blush
Много харесах маникюра с джинджърбред човечето и аз.
Скрит текст:
Не искам да съм нетактична, но винаги ли при гел лаковете при тази форма ноктите изглеждат толкова плътни?  
Кристал, разкошни цветове Есита. С ментов лак разчупих лаковата скука преди години и аз. Много бях впечатлена, за първи път виждах лак в такъв цвят (не ми се смейте, но тогава все пак бях с бебе и не съм се заглеждала много-много, на Флормар беше лакът Grinning ). Този третият цвят е чудесен, както и тъмният Heart Eyes А последният цвят ми прилича на Флормар 397 Rose coral.
Лянипа, какви сладки мъници Blush
Агент, да, винаги отбелязвам колко е хубав този цвят и колко ти отива Blush

# 61
  • Пеликания
Dolce стават плътни, но като гледам май има и акрил. Иначе много красиво изпълнение.
Аз пак смених с нещо просто и леко празнично Grinning

# 62
Мари, у-ни-ка-лен маникюр! По подобен начин си представям моят новогодишен маникюр- тъмно синьо или зелено...или дори черно...с някакъв блясък... Blue Heart
Скрит текст:
Тази плътност на ноктите с гел/акрил ми идва в повече- ако наистина винаги е така- при бадемовидната форма като че ли не съм забелязвала това. Но вероятно зависи и от формата, знам ли. Blush  

# 63
Мари, страхотно! И на мен ми е любима такава цветова комбинация (не харесвам златно и златисто). Виждам, че Катрис е peel off - работи ли при теб? Един техен такъв имам, не се отлепва изобщо и си го свалям с лакочистител. Явно слагаш плътен слой?

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 22:28 от Витаминче_

# 64
Ох, Мари, тия твои красиви нокти. Прекрасни, любими, слабост моя. Heart

# 65
Мари, страхотно! И на мен ми е любима такава цветова комбинация (не харесвам златно и златисто). Виждам, че Катрис е peel off - работи ли при теб? Един техен такъв имам, не се отлепва изощо и си го свалям с лакочистител. Явно слагаш плътен слой?
Ха ха, тъкмо за него си мислех- че още не съм го пробвала Grinning Той не дойде ли при мен или аз нещо се бъркам? Blush
Ох, Мари, тия твои красиви нокти. Прекрасни, любими, слабост моя. Heart
Ох, Джаста, всеки път и аз неща в подобен стил си мисля като ги гледам тези нокти, пу пу Heart Eyes Идеални "бадемчета" Blue Heart

# 66
  • Пеликания
Ох момичета карате ме да се изчервявам Blush Hug
Витаминче на 2 слоя е и повечето пъти се отлепя, имало е случаи когато за малко слагам тампон с лакочистител, но не ми е било трудно. Но много бързо се сгъсти и малко трудно се нанася, но пък ми харесва и не го хвърлям Grinning

# 67
Долче, напълно си права! Тъкмо се чудех къде съм го дянала и защо не го намирам в кутията Grinning Grinning Grinning
Като го пробваш кажи при теб отлепил ли се е Joy

# 68
И аз се нашарих предколедно 😁

# 69
Бенчита, "оле ужас" (шегичка) Stuck Out Tongue Winking Eye Как можа да се лакираш толкова добре? Страхотно е! Blue Heart С ваденка ли си?
Витаминче, тук е, тук е Wink Освен да го пробвам с нещо подобно като маникюра на Мари Blush Някои момичета споделиха май, че накисват в топла вода отлепващите бази и лакове... Thinking

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 00:23 от dolce miele

# 70
О, Бенчи, страхотно. Противно на всичко, синьото ми е по коледно и новогодишно. Ми "дърта комунистка" Joy съм аз, вярвам в дед Мороз, макар дедо ти Коледа, рекламния на Кока Кола да е любимата ми фигурка слагана всяка година под елхата. Парадокс!!! Joy

# 71
Джаста, миналогодишният ти празничен маникюр в синьо беше наистина много хубав Blue Heart (толкова сини сърца не съм използвала в един ден досега) Ще се радвам, ако ни го покажеш пак, ако ти е възможно.

# 72
Долче, с пуловерчетата сините ли!? Тогава бях със заострената форма. За него се сещам.

# 73
Ох, с пуловерчета или снежинки май беше, но беше просто уау! Мисля, че бяха заострени ноктите, да Heart Eyes
На мен червеното ми е по-коледно, а синьото и студените тонове- по-празнични, като за НГ.

# 74
  • София
Скрит текст:
Dolce стават плътни, но като гледам май има и акрил. Иначе много красиво изпълнение.
Аз пак смених с нещо просто и леко празнично Grinning

[/spoiler]

Много красив цвят, маникюр......

Общи условия

Активация на акаунт