Лакове за нокти - 146

• 35 346
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Оооо,ужас!

# 272
  • София
Лакът ми не е нищо особено,но както писах издържа доста на моите нокти. Нанесен е върху бяла основа.

Скрит текст:

# 273
Мари, май вече е модерно да се вижда израсналото... Wink

# 274
# 275
  • София
Мари, май вече е модерно да се вижда израсналото... Wink
Аре, нема нужда

# 276
Хахха ще й падне гелът от гравитацията, ако израсне още малко... Grinning

Вчера ми пристигнаха 3 съкровища от Ейвън от Crushed crystals серията и сега ще си търся идеи за коледен маникюр с пясъчни лакове Heart Eyes

EDIT:
Георгиева, Джасте, вие нали ползвате онова тиксо на лентички? Вижте на каква страхотна и простичка идея попаднах, която обаче няма шанс да реализирам аз Grinning

# 277
И такива хора се пускат в инстаграм Animal See No Evil

Момичето беше 2 седмици под карантина, защото беше болна от корона. Не е нужно да съдим предварително. Blush

# 278
И аз бях болна, но не си пусках израсналите нокти! Грозно е!

# 279

Момичето беше 2 седмици под карантина, защото беше болна от корона. Не е нужно да съдим предварително. Blush

А ти дойде само за да ни кажеш от кое можем да се възмущаваме ли? Понеже не съм забелязала да участваш в темата...

# 280
Този израстнал лак е поне на месец Grin
А забелязали ли сте в снимките на разни стоки в алиекспрес как почти винаги са такива "маникюрите"? Flushed

# 281
  • Пеликания

Аз не съдя, но има и други начини да не изглежда по този начин. И това е на повече от месец.

# 282
Да, има вариант просто да не си снима пръстите за това стори така наречено. + това както са казали останалите това си е маникюр на дори повече от месец. Аз ще се побъркам ако трябва да ходя така..
Лятото като бях с гел лак на краката и го бях оставила така да израсте от нямане на време, но му намазах един брокат на израсналото поне да не изглежда грозно.
Варианти има винаги ама на тях не им пука, че приличат на вещици Simple Smile

# 283
Скрит текст:

А ти дойде само за да ни кажеш от кое можем да се възмущаваме ли? Понеже не съм забелязала да участваш в темата...
Публикувала съм няколко пъти в предишните теми- можеш да провериш. Това, че чета повече, а не публикувам не означава, че не следя темата. Просто споделих, защото познавам момичето лично, не е нужно да ме нападате. Hug

# 284
Много труден и дебел стикер за слагане. Червеното е на Фломар от серията Прити, само на един пласт е. Много плътен и красив. А броката е онзи за който бях споменала миналия път 😁
Без светкавица

Със светкавица

Общи условия

Активация на акаунт